Saturday, February 12, 2011

Tiga hari tarak update! Tak keruan aku dibuatnya...!!!


  • Haaa tajuk ini memang untuk blogger tegar macam aku... Tiga hari tak update blog kurasakan seperti tiga minggu lamanya!!!
  • Hadoihhh aku rasa addiction aku terhadap blog semakin kronik.
  • Tapi apakan daya, aku suka berkongsi cerita kat blog kudus ku ini, aku suka baca feedback korang, dan aku bahagia dengan hidup aku sekarang..
  • Bersyukur sangat sangat walaupun tiga hari tak update, komen-komen untuk previous entries masih tidak putus-putus dan follower masih meningkat naik.
  • Alhamdulillah!!!! Syukur kepada Allah... semoga kalian diberkatiNYA insyaAllah :)

  • Kesibukan dengan assignment, dan aktiviti luar membuatkan aku takde masa nak update blog!
  • Apatah lagi, waktu tidur aku pun tidak cukup, kerana aku masih luangkan masa untuk baca satu-satu komen dan balas kesemuanya...
  • Jom aku bagi teaser sikit entry-entry akan datang. Chewahhhh kasi suspens ye sayang sayang ku :D


1. VLOG Mini Gathering @ Temerloh




  • Gambar ni antara yang diambil masa mini gathering dengan 4 orang blogger lain di Temerloh...
  • Dah lama aku janji nak post video.. tapi.. habuk pon tarak. Adik adik sayang jangan ikut perangai tak senonoh aku ye... hohooo...
  • Oke oke lepas ni aku letak video yang ditunggu-tunggu (cehh perasaannya aku) semua ni.. keh keh keh~



2. Mini Gathering @ Dataran Shah Alam



  • Gambor menunjukkan aku dengan SR duduk depan laptop, tengah rakam video. Yeaaaa an entry of the mini gath and a vlog is coming bebeyh!
  • Masa mini gath ni, Nisa jumpa dengan 4 orang blogger yang agak baru dalam dunia blog. Semuanya Nisa kenal dari page Sahabat Blogger.
  • Haaa sapa kata aku tak layan newbie meh aku cepuk. hehee :P peace



3. Perjumpaan skandal terhangat. Hangout dengan blogger hot, cool, hensem, macho, seksi



  • Haaaa ni aku kasi gambor yang kontrobersi abesss.. Ni kira stok tunggu kena terjah dengan Nas Ahmad aje la.. Hohohoooo
  • Surprise yang tak dirancang untuk skandal ku abang hensem, dan  juga bertemu blogger blogger yang sporting dan best!
  • You guys rock la bebeh...





  • Haaaa tengokkkkk banyak tak banyak nye entry yang perlu aku update dalam masa yang singkat nih!
  • Hadoiiii lunyai aku ngadap semua benda alah ni... 
  • Paling paling ahad la kot baru gerak gempur. ahhahahaa Sabtu still ada discussion dengan groupmates, nak siapkan assignment woooo....
  • So you guys, kepada yang bg supportive comment, kritikan membina... thank you so much!
  • You all make me stronger! Alhamdulillah :)





P/S : Kena siapkan entry untuk challenge dulu..! Huuuu


16 comments:

  1. update blog di subuh hari..
    ape cer..

    ReplyDelete
  2. @APi


    ahhahaha
    dah time ni je aku ade masa :P

    ReplyDelete
  3. kalo ko linkkan blog aku td pun oke gak
    hahaha

    ReplyDelete
  4. jgnla masuk vid tu.. malu a. msti buruk. waaaa

    ReplyDelete
  5. Best baca belog nisa..bila nak buat vlog kita ngn fahmi lak?haha

    ReplyDelete
  6. gud luck kak . . .smpat jugak mengupdate . . hehehe . .

    ReplyDelete
  7. @akmalhilmi

    ahahha
    mmg nak link kan. tp nnt la.. ehhehe tggu entry nye~

    ReplyDelete
  8. haha suka baca gaya penulisan kak nisa
    ceria betul hehehe

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay