Sunday, February 13, 2011

Siapa punya keje nihhhhh??????

 

 

Taknak cakap ape ape. Video ni buat aku gelak kuat-kuat. Oke tipu. Aku tengah buat assignment dengan budak group, dapat buat kat tempat VIP. So takleh nak gelak syaitonnnn.

Video di upload dengan jayanya oleh abang hensem Kyêrüll L Frêscð … haha.. Ouhh ye.. kalau korang perasan, video ni di upload kat 1tube oke.. not YouTube. haha jom support produk local :D

Pengacara : Tia Fazunia

Tukang rakam kejadian : Andyhowtt

 

 

P/S : Nak daftar akaun kat http://www.1tube.my/ jugak :)


33 comments:

  1. hhahhaa, siyes comel gile..SR, ko jd pemerhati ke ape kt situ.?;p

    ReplyDelete
  2. buat kali ke 2.. muke ko SR..
    tak pueh hati ni..
    gather ganu mane ni...
    meh wat vlog cepat.. haha

    ReplyDelete
  3. hahaha..gelak gelak n tersengih2..
    :D

    ouhh yer nisa,,nak bgtahu..
    saya ambil 2 gambar anda..untuk post dalam entry saya..harap tak keberatan..:))

    http://belognurulatiqah.blogspot.com/2011/02/gadis-suka-menaip.html

    ReplyDelete
  4. @ecah

    ahahha
    ecahhhh
    SR ni laaa org yg bertanggungjwb buat surprise neh.
    ahahaha~

    ReplyDelete
  5. mana video aku terjah dorang.haahah

    ReplyDelete
  6. Dalam SB, bermesra-mesraan ye.. Jumpa, berjauh-jauhan pulak.. hahaha.. nice ler.. tp korang berdua sama padan jugak..

    ReplyDelete
  7. Hiks3 ^.^ kelakalah.. + malu gilak..

    ReplyDelete
  8. @nurul ain


    ahahahahahha
    ehemmmmm
    sakit tekak ke?
    :P
    ahaha~

    ReplyDelete
  9. yeahhh.. support local product.. hehe

    ReplyDelete
  10. COMEL GILER !! ;)

    DULU I SAMA2 MASUK COIR NGN KYERULL TUH ;)

    ReplyDelete
  11. @Faa Niza

    ouhhh really.
    ahahaha
    suara dia sedap kannnn :D

    ReplyDelete
  12. tengok banyak² kali video niE.. dan akan tergelak dengan cara tia ckp hahaha.. :)

    Faa Niza: hiks3.. rindukan koir.. lalala..

    ReplyDelete
  13. @KyêrulL

    hahaha
    ade dua perkara buat sy gelak.

    1- awak kena tolak

    2- cara tia cakap ohmygodd..
    ahahaha

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay