Wednesday, February 2, 2011

Siapa nak header ala ala 3D macam aku punya ni? ? ?

  • Whaaaa sejak dua menjak aku tukar header ni, ramai yang kata dorang suka, ada yang memuji.
  • Alhamdulillah.. syukurlah korang suka. Harap dapat tambah seri kat blog pink aku neh. Hek hek hekk..
  • Ouhh ye, takleh nak berbangga sangat lah, sebab header canteks tersebut merupakan hasil kreativiti abang aku.
  • Nak tahu al-kisahnya header tu, klik secara berhemah DI SINI ye….

 

Oh yaa…. nak tak header ala ala 3D macam header aku ni??? Haaa kini korang berpeluang menghiasi blog comel korang tu dengan header baru!! Yes!!

 

Jom ramai ramai join MINI CONTEST dari abang aku.

hadiah? pemenang akan dapat header free dari aku, aku yang design header korang tuh.. dan satu hadiah misteri.. ok, hadiah misteri tu akan aku bagitau kelak.

Meuz Angelo

  • Berikut adalah kata kata yang dipetik dari abang aku. Haaaaa amacam, mau tak???
  • Baik kata mau! Hahaha ooppss macam memaksa pulak! Hehehe tiada paksaan kat sini ye.
  • Apa yang korang perlu buat ialah tulis / lukis “gulai tempoyak ikan patin” se-kreatif yang mungkin! Lepas tu snap gambar.

CONTOH :

IMG_9897

Picture2241

IMG_9901Alaa overexposed lak :(

IMG_9927

 

  • Abaikan pengcahayaan melampau pada gambar gambar di atas kerana aku amik gambor dengan bahagianya tanpa set kan shutter speed. Adehhh..
  • Ni contoh aje tau, aku tak join pon contest neh. Tamak bebenor laa aku nak join mini contest abang aku sendiri kan?
  • Ohh ye aku rasa untuk contest ni korang tak payah le letak banyak sangat gambor. Satu cukup la. Aku je gedikss amat nak tunjuk contoh banyak banyak.

Tarikh tutup : 5 Februari 10 Feb 2011

  • Namanye la mini contest, abang aku just nak anjurkan contest dalam jangkamasa pendek aje. (Psssttt aku dah pujuk along aku extend sikit tarikh tutup nye!)
  • So, ape lagi pegi la tunjuk kreativiti masing masing kat abang aku tuh! Haa untung untung boleh menang header lawa kan? kan?

 

Untuk maklumat lanjut serta terma dan syarat, jom terjah

MINI CONTEST GULAI TEMPOYAK IKAN PATIN

 

 

Oke selamat join contest ye sayang sayang. Bye bye.


14 comments:

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay