Sunday, February 20, 2011

SAYA SEORANG BLOGGER YANG AKTIF !

Yeahhhh jom join segmen dari abang Ben Ashaari. Beliau memang rajin buat segmen… Untuk kebaikan bersama jugak kan :)

Macam biasa… letak header hensem Abang Ben.

Aku memang blogger aktif! Tiap-tiap hari mau update maaa… Kalau tak update rasa guilty ajek. Hahaa boleh? :P

Ohh ye, aku join segmen ni sebab nak blog aku di senaraikan dalam bloglist di blog BENASHAARI2. Mau join? Mau join? Jom laa join… Klik aje pada banner di atas okeh?

 

Babai.Peace.


20 comments:

  1. haha..ni dah addicted tahap 10 nie..sampai rasa bersalah =P

    ReplyDelete
  2. awak..
    awk dh kena tagged ngn sy..
    open taw

    ReplyDelete
  3. follow u dear :)

    if sudi dtglah jenguk my blog ye :)

    ReplyDelete
  4. abang ben mcm tk santai je....abang ben amik la gmbar kat pantai ke tunjuk muscle...hehhh

    ReplyDelete
  5. hai saye da join awak :) http://tayarpancit.blogspot.com/2011/02/segmen-saya-seorang-blogger-yang-aktif.html

    ReplyDelete
  6. Nisaaa!! Congrats masuk In Trend :D

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay