Sunday, February 20, 2011

SAYA SEORANG BLOGGER YANG AKTIF !

Yeahhhh jom join segmen dari abang Ben Ashaari. Beliau memang rajin buat segmen… Untuk kebaikan bersama jugak kan :)

Macam biasa… letak header hensem Abang Ben.

Aku memang blogger aktif! Tiap-tiap hari mau update maaa… Kalau tak update rasa guilty ajek. Hahaa boleh? :P

Ohh ye, aku join segmen ni sebab nak blog aku di senaraikan dalam bloglist di blog BENASHAARI2. Mau join? Mau join? Jom laa join… Klik aje pada banner di atas okeh?

 

Babai.Peace.

20 comments :

iqbalhakimi said...

haha..ni dah addicted tahap 10 nie..sampai rasa bersalah =P

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@iqbalhakimi]


ahahhaha
tahuu xpe :D

Cik Zeeta said...

awak..
awk dh kena tagged ngn sy..
open taw

Dhia BellamiZam said...

pink color..nice blog..folow u :)

-Sara- said...

follow u dear :)

if sudi dtglah jenguk my blog ye :)

Riana Qistina said...

abang ben mcm tk santai je....abang ben amik la gmbar kat pantai ke tunjuk muscle...hehhh

Halen said...

boleh jgk try ni..

anizsDANbintang... said...

keep blogging dear =)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

jap, canteklah awak ni ^^

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Cik Zeeta

thanks dear :)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Dhia BellamiZam

thanks a lot :)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@-Sara-

million thanks dear :)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Riana Qistina

ahahah
ade lak...

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Halen

ehhehe
try ye :)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@anizsDANbintang...

thanks a lot :)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@miss lolly a.k.a luvfareda

ehhehe
mane adew.. biasa2 aje.. ehehe
thanks btw :)

TAYAR PANCIT said...

hai saye da join awak :) http://tayarpancit.blogspot.com/2011/02/segmen-saya-seorang-blogger-yang-aktif.html

BEJAHAHA ™ said...

Nisaaa!! Congrats masuk In Trend :D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@TAYAR PANCIT

ehhehe :D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@BEJAHAHA ™

ehehhe
thankss. dah lama tu :P