Saturday, February 19, 2011

Ruang hidup saye… bukan ruang awak. Keh keh keh..

Heheheeee kalau ruang hidup saya, maknanya saya punya.. Bukan awak punya. Yang awak sebelah tuh, bukan awak punya jugak!!! Bwekkk.. Hek hek hekkk….

Okeh ape lah daku merapu nih… Daku sebenarnye nak menyahut seruan abang kac-hakk Taufiq Helios untuk bermurah hati mem-promote blog seseorang. Hehee…

 

naim

Haaaa… kan aku dah kata… ruang hidup saya, bukan awak punye.. Wahahaaa… pemilik blog Ruang Hidup Saye ialah …..

 

Naim Noor Alim

IMG_1328

Blog Ruang Hidup Saye ni macam personal blog yang lain, mengandungi kisah kehidupan seharian si pemilik blog… Haaa kalau nak tahu cerita pasal apa?? Pergi laa ramai ramai blog beliau, klik aja pada banner eh? Eh?

Peace.

 

 

P/S : Terlepas nak review dua blog… Haishhh…

17 comments :

yna fazlyna said...

huhu... blog yna bila lagi??? blog yna tu usang je tak de follower yang beriban macam nisa..

Raihana Izzati said...

saya org comel 1st yg bg komen ke?
hopfully...
wah..traffic la blog dy aftr ni akak promot.
jeles2.
saya xtw cmna nk tarik visitor dh.
sy xwat post comel2 cm kak nisa.
sy ni ganas2 skt.hoho.
maybe dats y.
kak nisa pown cantik.
sbb 2 lagi ramai org jenguk.
saya ni dah xda hrpn la=(

keep posting~
suka baca=)

Raihana Izzati said...

saya org comel 1st yg bg komen ke?
hopfully...
wah..traffic la blog dy aftr ni akak promot.
jeles2.
saya xtw cmna nk tarik visitor dh.
sy xwat post comel2 cm kak nisa.
sy ni ganas2 skt.hoho.
maybe dats y.
kak nisa pown cantik.
sbb 2 lagi ramai org jenguk.
saya ni dah xda hrpn la=(

keep posting~
suka baca=)

zaty faisol said...

nie ala2 blog review la kan.
heeee ;)

taufiq helios said...

th pon da promo naim dah

http://taufiqhelios.blogspot.com/2011/02/promo-blogruang-hidup-saye.html

Ayuni said...

cam best je, nk gilah..

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@yna fazlyna

heheheh
insyaAllah dear :)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Raihana Izzati

ehehheh
xpe dear..
blogging is not about kejar followers..
janji kita blogging ikhlas, and jd diri sendiri..
all the best dear :)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@zaty faisol

ehhehe
sikit lah..
:D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@taufiq helios

yeahhhh dah update ye TH ;D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Ayuni

serbu jgn x serbu.

HazHand said...

naim! I LOVE U!! hahaha

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@HazHand



ahahaha
naim sure love u too :P

misz FaTiN said...

femes si naim sat..yezza... ^_^

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@misz FaTiN

ehheheh
beliau mmg feymes ponnn
:D

nadira shahid said...

x salah kn kite review blog orang lain ;) kite mesti saling memberi dan menerima ;) x penah lagi nk review,ssb followers tak ramai mane pun ;)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@nadira shahid

ehhehe betul tuh :)