Thursday, February 3, 2011

Photoshoot with Photophobia, for Modish Mode House

  • Alhamdulillah, aku telah mendapat offer untuk jadi model untuk online shop Modish Mode House.
  • Pada 29 Januari yang lepas, satu sesi photoshoot untuk Modish Mode House telah berlangsung di Jalan Cochrane, Cheras.
  • Photoshoot telah dilaksanakan oleh Shafiq Bakry from Photophobia.

 

modish

  • Turut photoshoot pada hari itu ialah cik comel Khadijah Hamshah, atau lebih dikenali sebagai Didi.
  • Best shoot dengan Didi ni, sebab beliau seorang yang talkative, dan mudah friendly dengan orang :D

 

167309_190389217655648_183431881684715_614671_258278_nPaling garang dah aku rasa. Hek hek hekk…

 

5407141358_6b08039f4c_zCeria! Suka ni laaa. hehehe….

167317_10150132649342658_348341777657_7765828_2745949_n

So.. Jom ramai ramai terjah MODISH MODE HOUSE! Ada koleksi terbaru dan ada juga jualan barangan pre-loved!

 

 

Gembira. Syukur. Bye bye.


14 comments:

  1. kat mana ek jalan ni? ada gravity ke?

    ReplyDelete
  2. testing komen.. oh boleh comment..
    hehehe... nice...

    ReplyDelete
  3. wah kemain lagiii dia fotoshut sana sini eyy hehe

    ReplyDelete
  4. whoa!nice.i nak posing yang biasa2 pun tak reti!!!wat kena mara ngn kwn je.haha

    ReplyDelete
  5. gmba potrait yg fes2 tuh mcm iklan poster ngangkung. hikkhikkhikk ;P

    ReplyDelete
  6. bersalam cam ari raye lakk... tau lah tengah raye cina... hehehe

    ReplyDelete
  7. @yad'z


    ahahhaha tu salam untuk raya hujung thn neh :P

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay