Thursday, February 3, 2011

Photoshoot with Photophobia, for Modish Mode House

  • Alhamdulillah, aku telah mendapat offer untuk jadi model untuk online shop Modish Mode House.
  • Pada 29 Januari yang lepas, satu sesi photoshoot untuk Modish Mode House telah berlangsung di Jalan Cochrane, Cheras.
  • Photoshoot telah dilaksanakan oleh Shafiq Bakry from Photophobia.

 

modish

  • Turut photoshoot pada hari itu ialah cik comel Khadijah Hamshah, atau lebih dikenali sebagai Didi.
  • Best shoot dengan Didi ni, sebab beliau seorang yang talkative, dan mudah friendly dengan orang :D

 

167309_190389217655648_183431881684715_614671_258278_nPaling garang dah aku rasa. Hek hek hekk…

 

5407141358_6b08039f4c_zCeria! Suka ni laaa. hehehe….

167317_10150132649342658_348341777657_7765828_2745949_n

So.. Jom ramai ramai terjah MODISH MODE HOUSE! Ada koleksi terbaru dan ada juga jualan barangan pre-loved!

 

 

Gembira. Syukur. Bye bye.

14 comments :

ZulkifliMN said...

kat mana ek jalan ni? ada gravity ke?

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

testing komen.. oh boleh comment..
hehehe... nice...

mohd zhafri said...

tahniah2!! huhu

sherah said...

wah kemain lagiii dia fotoshut sana sini eyy hehe

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@ZulkifliMN

kat banglo lama jalan cochrane..
it's grafitti.

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@LinE PuTih LiNe HiTaM

ehehe
thanks.

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@mohd zhafri

tenkiu :D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@sherah

ehehhe
sikit2 aje :D

tulus sweet said...

whoa!nice.i nak posing yang biasa2 pun tak reti!!!wat kena mara ngn kwn je.haha

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@tulus sweet

ahaaa
tu sume leh bljr :)

NynaMysarah said...

gmba potrait yg fes2 tuh mcm iklan poster ngangkung. hikkhikkhikk ;P

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@NynaMysarah

ahhaha ngangkung pon ngangkung laaaa :P

yad'z said...

bersalam cam ari raye lakk... tau lah tengah raye cina... hehehe

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@yad'z


ahahhaha tu salam untuk raya hujung thn neh :P