Thursday, February 17, 2011

Pembikinan vlog bersama 1tube.my–Aku datang tengok aje. . .

Weehuuuu aku rasa semua dah tahu kot pasal ni... Pasal ape?? Oh how dareeee you ask? Hohohooo... pasal pembikinan vlog bersama website www.1tube.my .. Apa 1tube nih??? 1tube ni merupakan laman untuk kita upload video. Macam YouTube punya.. Tapi 1tube ni local punya. So.. sama-samalah kita support negara sendiri ye?

Pada 10 Februari 2011 yang lalu, aku telah dibawa oleh Syafiq Rosli a.k.a. SR ke Bukit Bintang untuk menyibuk menerjah blogger bertuah yang terpilih dalam projek vlog bersama 1tube.my.

Dalam entry teaser ini , perkara ketiga yang aku tak sabar nak update ialah mengenai perjumpaan aku bersama skandal terhangat! Oooppsss! Apakahh??? Hohoooo... Main-main aje lah.. kemesraan kami di wall Sahabat Blogger telah mendatangkan 1001 satu gosip. Haha!

 

IMG_0580 copyAku datang menyibuk singgah aje hari tu… Tak berani datang dekat pon.. So aku amik gambor dari belakang aje ye. Hehe gambor ni dorang tengah briefing.

 

IMG_0593Akmal Hilmi si lelaki seksi – Nisa A - Tia Fazunia yang gorgeous

 

IMG_0607Andyhowtt bukan hot tapi cool – Nisa A - Zuhry Darkbatman tetamu khas

 

IMG_0626Ini gambor Andyhowtt bersama-sama Amira Farhana a.k.a. Mia, salah seorang crew 1tube.my

 

IMG_0642Aku rasa lah kan Akmal Hilmi tuh kempunan bebenor nak pegang iPad aku. Hahaa~

 

IMG_0648Ahahaaa sesi membangga diri. Ouhh dunia lihatlah. Hahaha~

 

IMG_0622Semua ni bodyguard kacak aku ye. Hahaaa… dari kiri SR driver berhemah, Akmal Hilmi kau ingat kau seksi, Andyhowtt eh hot ke?, dan yang terakhir sekali Kyêrüll L Frêscð manusia biasa.

 

IMG_0652Aku tunggu je saat dorang ni nak belanja aku McDonald’s. Haaa nak tengok dorang sayang aku ke tak.. Hahahaa haktuihhh

 

IMG_0634Ececehhhh sengaja nih upload gambor kontrobersi. Hahahaa…

 

IMG_0687Habis dorang shooting kitorang gerak pergi KTV Ampang Park. Bantai laa lagu ape pon yang wujud dalam sistem. Haha~

 

Huaaa.. what a night! Best sangat sebab dapat jumpa blogger yang sporting habes! Huaaa memang dorang memanfaatkan malam itu untuk membahan aku dan Kyerull abes-abesan.. Haaa kalau tak caya pergi terjah video hangit nih.

And sorry sangat sangat dekat Yuyu Lar & DD Fabulous sebab tak ada gambar you all.. Huhuuu~ Kalau nak terjah entry dorang yang lain, klik link-link di bawah :

Haaa dah terjah? Bagus!

 

 

P/S : Kemalasan melanda. Tolong!!!

33 comments :

Syafiq Rosli said...

thank nisa..:)

Pijisketch said...

pergh! semakin pergh gak akak nih :)

Pijisketch said...

Pergh! Semakin pergh! gak akak nih!!

Ery Farieha said...

hye nisa






hhahahahahaha *motif?

y u y u Z u l a i k h a said...

touchingg~ takde sape ajak T_T

nurul_atiqah said...

ouhhoo,,best-best..
dorang syg nisa tuh.. :))

ria said...

bestnyer. . huhuhu

APi said...

lepas ni koi nak ikot gak..
tak kire..

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Syafiq Rosli

ehhehe
thankss kat awak jugakkk sebab bwk sy :D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Pijisketch

ahahaha
ade pulakkk
:P

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Ery Farieha

hyeeee ery :D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@y u y u Z u l a i k h a

huhuu sabor ye syggg..
nnt ade la tu :)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@nurul_atiqah


ahahahha
dorg kena buktikan dulu :D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@ria

ehhehe best2 :D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@APi

ahahaha
ikut je la..
koi x kesah :)

eykameow said...

ehhh, korang sweet duh kalau together! siyesly. hoho

KyêrulL said...

terima kasih awak :)

Farhana Sahri said...

comel je nisa ni...nak tiru gaya pki tudung blh/??hehehe

Pinky Pixie said...

2 gambar paling last tu.. omg.. sweet gila. heee~

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@eykameow

hahaha
tanya tuan punya badan :P

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@KyêrulL

sama2 awakk
:D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Farhana Sahri

hehhe
tiru aje la..
nisa pon banyak ikut tutorial org :D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Pinky Pixie

ahaahha sweet eyh :P

Ujang9897 said...

jeles2...nak gak..=(

n i k l i s a said...

hot sehhh. aktif kot jumpe2 dak blogger.. hee

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Ujang9897

hehehe nnt ade masa kita lak buat vlog :P

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@n i k l i s a

hehehe
yup2 :D

akmalhilmi said...

nieh entri perli aku balik ke??hahahaha

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@akmalhilmi

perli tang mana oii??
ahaahahaha~

akmalhilmi said...

bile tgk blik comel lakx aku
hahahahaha

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@akmalhilmi

ahahahaha
comel laaaa..
kau kan one of my BODYGUARD KACAK :D

akmalhilmi said...

@Nisa A [Saya Suka Menaip]

mintak permission tia
hahahaah

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@akmalhilmi

ahahahha
xpe xpe
tia bg punye.
aahahahaa