Sunday, February 27, 2011

Model Sinar Inspirasi. Bersinar ke aku?

  • Haaaaaa ini aktiviti suke suki ye semua… Saja je submit gambor tak lawo ke satu Pencarian Model Sinar Inspirasi…
  • Sekali boleh lak aku tersenarai eyh.. hehehe
  • Jom semua LIKE gambar aku..

 

LANGKAH 1 :

Like fan page Orange Photography di Facebook

http://www.facebook.com/pages/Orange-Photography/134572526581016

 

LANGKAH 2 :

Cari gambar aku yang macam kat atas ni.. lepas tu LIKE la ye.

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=182488221789446&set=a.180641238640811.35883.134572526581016

 

 

  • Segala jasa baik anda sangat di hargai dan hanya Tuhan dapat membalasnya satu persatu :)

 

 

Nak shoot kat tasik kat Temerloh lah. Bye bye.


22 comments:

  1. Dah LIKE untuk akak.. hehe.. gudluck ye kak Nisa.. :)

    ReplyDelete
  2. k.nisa nie lawa la.. haha.. gmba di ats sgt lawa..
    n sye sudah mengge-like-nye..

    ReplyDelete
  3. kak nisa lawa lahh , da LIKE . gud luck . hee

    da post about kak nisa :)
    http://mystoremind.blogspot.com/2011/02/review-blog-1.html

    ReplyDelete
  4. dah like .. empat ratus kali.. hehe
    gud luck :)

    ReplyDelete
  5. thankss semua yg vote.
    love u all..
    mmuuahhh :D

    ReplyDelete
  6. shantekkk nya nisa ni... nnt fatin like kan kat fb tu k? :)

    ReplyDelete
  7. salam..good luck ^^ aishh temerloh ? ala rugi tak g hehe

    ReplyDelete
  8. hai awak :) saye da join awak :) http://tayarpancit.blogspot.com/2011/02/mesti-tengok-seriussumpah-lawak.html

    ReplyDelete
  9. akk ditag !
    http://entrybusukwangi.blogspot.com/2011/02/contest-blog-saya-kemas-dan-pelbagai.html

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay