Sunday, February 20, 2011

Mini Gathering SAHABAT BLOGGER di Shah Alam. Kasi gegar Extreme Park!!

Yeahhhh akhirnya aku dapat juga join gathering SAHABAT BLOGGER (SB). Sebelum ni SB ni pernah buat gathering di Times Square, tapi malangnya kerana keletihan yang teramat dari photoshoot di Cheras, aku boleh la pulak terlajak tidur, memang satu amalan tidak elok untuk para anak dara yeh~

 

TARIKH : 15 Februari 2011

LOKASI : Extreme Park, Seksyen 13 Shah Alam

AKTIVITI : Flying fox & wall climbing

 

Gambar dari : Syam Creativeheart

Gambar di ambil di Tasik Shah Alam, selepas sesi ice breaking.

 

 

Berikut adalah gambar dari kamera kudus ku Canon 1000D.

IMG_1233Tia Fazunia – Nisa A - Akmal Hilmi

 

IMG_1239Aqu Api - Kyêrüll L Frêscð – Nisa A - Akmal Hilmi tu tengah cakap dengan org lain

 

IMG_1292Nahhh jelingan maut daku bagi kat Bro Framestone haha~

 

IMG_1316Sume berebut nak bergambor. Hahaa~

 

IMG_1406One of the admin of SB, Amal Espraza buat muka gangster masa nak buat pengumuman. Heee gurau aje ye Amal!

 

Hehee Alhamdulillah meriah ye gathering kali ni, walaupun hanya mini gathering.. Bukan setakat blogger di Shah Alam.. blogger kawasan Kuala Lumpur pun ade kot? Heheheee…. Bagus lah semuanya berjalan lancar.. walaupun aktiviti nak berkayak di tasik agak terganggu dengan cuaca mendung dan renya sedikit..

 

IMG_1395Taraaaa.. ramai tak kami???

 

To each of everyone of you guys yang datang, aku nak ucapkan terima kasih… Sebab korang memang best, memang meriah, memang happening! Memang bergegar kejap Extreme Park Shah Alam.. Hahahaa… Kepada kawan kawan, I love you guys! Kepada yang aku tak tegur tuh, ketahuilah bahawa aku rasa sangat malu dengan you guys! Huhuu…

Sila terjah blog Atiq Salleh DI SINI untuk senarai blogger yang join mini gathering ni…

Aku ni memang macam ni, pemalu masa mula-mula jumpa aje kot.. Esok lusa dah dua tiga kali jumpa, dah tak tahu letak mana malu tuh. Hahaa bukan lah sampai tak tahu malu langsung ye! Semoga lepas ni berjumpa lagi…

 

Peace.


45 comments:

  1. meriah2
    best je jumpe ramai2 ni..
    tapi malu la..kih3
    My Recent Post: Makan Ayam Dengan Bahan Kimia

    ReplyDelete
  2. wawhh bestnyee ley hangouts.. jeles2 huhuhu..

    ReplyDelete
  3. hehe..xpe2..cter panas lg nie..hihi

    ReplyDelete
  4. yeah..
    meriah seronok bagai..
    eh da upload gambar lam fb?

    ReplyDelete
  5. waa..bestnyer korang pegi gath kan... :)

    ReplyDelete
  6. yeah... walaupun gmbar sy xd.. tp gmbr sy amek ada.. hhehhehheee.... terharu sbb gmbar diletakkan kat blog popular.. suke2.. charkk... :)

    ReplyDelete
  7. Hi Nisa!
    Wahhaa! Gathering =)) dekat Shah Alam, heheee dekat dengan I jea =)

    Entry Melati today yeayy: Jarum peniti atas meja solek lek lek

    ReplyDelete
  8. betul la tue.. nisa bila da kenal org tu.. cakap laju saja..hehehe.. ^_^

    ReplyDelete
  9. ouhh bestnyee..
    para sahabat sgt mesra dan sempoi..
    i likee!!!hehe :))

    ReplyDelete
  10. seriesss.. muke keyrull tak ley blah.. hahaha

    ReplyDelete
  11. oh btw mmg menarik skalik!! arap2 bole join klu ade event cmni...

    ReplyDelete
  12. like skali
    bkn sng nak masuk blog femes mcm kaw nieh
    ahahaha

    ReplyDelete
  13. oh Tidak!
    segan gler nk g gath cmni...
    sumer yg g tu polower beratus2...
    sy?? x smpi 100 pon lg...wahahaah

    ReplyDelete
  14. @.nuruashia.

    ehhehe
    yupp best sgt..
    nnt ade rezeki u join la ye :)

    ReplyDelete
  15. @creativeheart

    ahhaha
    blog sy bukan popular mana pon.. hehehe
    thanks :)

    ReplyDelete
  16. @misz FaTiN

    ahahhaha
    kannnnn :P
    segan kot masa baru kenal. hehehe

    ReplyDelete
  17. @nurul_atiqah

    hehehe
    like di situuuu..
    hehehehe~
    dorg mmg sempoi abes :)

    ReplyDelete
  18. @yad'z

    ahahhaa
    muke kyerul??
    dia mmg suke buat muka cmtu...

    ReplyDelete
  19. @akmalhilmi

    ahahhaha
    blog feymes tang manaaa pon aku taktau :P

    ReplyDelete
  20. @kaizen

    ehehhehee
    kenapa lakk nak segan???
    bukannye ade peraturan org sikit follower xleh join gath??
    huhu
    kita sesama blogger x kire la ramai follower ke tak, dik.. heehe..

    ReplyDelete
  21. ala,sy pown nak ikoooot ! :D bila lagi korang nak buat gathering? nak join la. sy asyik terlepas jew. sedih :(

    ReplyDelete
  22. wah, bestnyer..tak pernah pun join bende2 camnie...segan kot...hehehe

    ReplyDelete
  23. ramainya yg join, tak tau bila la naz dpt peluang tuk join gath camni..huhu

    ReplyDelete
  24. ooo..ok...
    kak nisa : kak nasuha tu mlu2 kucin jer...da knal...taw laaa.....

    ReplyDelete
  25. iye...kak nasuha sempoi jer...aritu kak nasuha tego2 kt fb bagai...pas2 da deactivate fb slumber jer chat kt ruang komen blog dia....wahahaha...x caye g terjah blog kak nasuha tu...

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay