Sunday, February 20, 2011

Mini Gathering SAHABAT BLOGGER di Shah Alam. Kasi gegar Extreme Park!!

Yeahhhh akhirnya aku dapat juga join gathering SAHABAT BLOGGER (SB). Sebelum ni SB ni pernah buat gathering di Times Square, tapi malangnya kerana keletihan yang teramat dari photoshoot di Cheras, aku boleh la pulak terlajak tidur, memang satu amalan tidak elok untuk para anak dara yeh~

 

TARIKH : 15 Februari 2011

LOKASI : Extreme Park, Seksyen 13 Shah Alam

AKTIVITI : Flying fox & wall climbing

 

Gambar dari : Syam Creativeheart

Gambar di ambil di Tasik Shah Alam, selepas sesi ice breaking.

 

 

Berikut adalah gambar dari kamera kudus ku Canon 1000D.

IMG_1233Tia Fazunia – Nisa A - Akmal Hilmi

 

IMG_1239Aqu Api - Kyêrüll L Frêscð – Nisa A - Akmal Hilmi tu tengah cakap dengan org lain

 

IMG_1292Nahhh jelingan maut daku bagi kat Bro Framestone haha~

 

IMG_1316Sume berebut nak bergambor. Hahaa~

 

IMG_1406One of the admin of SB, Amal Espraza buat muka gangster masa nak buat pengumuman. Heee gurau aje ye Amal!

 

Hehee Alhamdulillah meriah ye gathering kali ni, walaupun hanya mini gathering.. Bukan setakat blogger di Shah Alam.. blogger kawasan Kuala Lumpur pun ade kot? Heheheee…. Bagus lah semuanya berjalan lancar.. walaupun aktiviti nak berkayak di tasik agak terganggu dengan cuaca mendung dan renya sedikit..

 

IMG_1395Taraaaa.. ramai tak kami???

 

To each of everyone of you guys yang datang, aku nak ucapkan terima kasih… Sebab korang memang best, memang meriah, memang happening! Memang bergegar kejap Extreme Park Shah Alam.. Hahahaa… Kepada kawan kawan, I love you guys! Kepada yang aku tak tegur tuh, ketahuilah bahawa aku rasa sangat malu dengan you guys! Huhuu…

Sila terjah blog Atiq Salleh DI SINI untuk senarai blogger yang join mini gathering ni…

Aku ni memang macam ni, pemalu masa mula-mula jumpa aje kot.. Esok lusa dah dua tiga kali jumpa, dah tak tahu letak mana malu tuh. Hahaa bukan lah sampai tak tahu malu langsung ye! Semoga lepas ni berjumpa lagi…

 

Peace.

45 comments :

Nasuha Salleh said...

meriah2
best je jumpe ramai2 ni..
tapi malu la..kih3
My Recent Post: Makan Ayam Dengan Bahan Kimia

.nuruashia. said...

wawhh bestnyee ley hangouts.. jeles2 huhuhu..

forever love said...

hehe..xpe2..cter panas lg nie..hihi

APi said...

yeah..
meriah seronok bagai..
eh da upload gambar lam fb?

taufiq helios said...

waa..bestnyer korang pegi gath kan... :)

Ery Farieha said...

like like

nisa sweet ;)

nurul diana said...

bestnye , jeles !!!

creativeheart said...

yeah... walaupun gmbar sy xd.. tp gmbr sy amek ada.. hhehhehheee.... terharu sbb gmbar diletakkan kat blog popular.. suke2.. charkk... :)

Syafiq Rosli said...

huhu..gmbr kita xde pn..

Melati said...

Hi Nisa!
Wahhaa! Gathering =)) dekat Shah Alam, heheee dekat dengan I jea =)

Entry Melati today yeayy: Jarum peniti atas meja solek lek lek

misz FaTiN said...

betul la tue.. nisa bila da kenal org tu.. cakap laju saja..hehehe.. ^_^

nurul_atiqah said...

ouhh bestnyee..
para sahabat sgt mesra dan sempoi..
i likee!!!hehe :))

Mr. Swift said...

Bestlah korang. :)

yad'z said...

seriesss.. muke keyrull tak ley blah.. hahaha

Sora Rasyido said...

oh btw mmg menarik skalik!! arap2 bole join klu ade event cmni...

tomato said...

woww...syioknyeh :D

akmalhilmi said...

like skali
bkn sng nak masuk blog femes mcm kaw nieh
ahahaha

kaizen said...

oh Tidak!
segan gler nk g gath cmni...
sumer yg g tu polower beratus2...
sy?? x smpi 100 pon lg...wahahaah

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Nasuha Salleh


ahhahaha
saya lagiiii malu okeh
:P

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@.nuruashia.

ehhehe
yupp best sgt..
nnt ade rezeki u join la ye :)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@forever love

ahahahha
panas.. panas..
:P

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@APi

blom lagi la.. huhu

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@taufiq helios

hahaha
TH jgn ngengade...
TH pon ade kannnn~

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Ery Farieha

like di situ..
hehehe
:D
thanks dear ery ..

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@nurul diana

ehehhe
nnt lain kali u join jugak tau :)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@creativeheart

ahhaha
blog sy bukan popular mana pon.. hehehe
thanks :)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Syafiq Rosli

alolooo xde erk???

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Melati

hehehe
nnt ade gath lg nnt join la ye
:)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@misz FaTiN

ahahhaha
kannnnn :P
segan kot masa baru kenal. hehehe

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@nurul_atiqah

hehehe
like di situuuu..
hehehehe~
dorg mmg sempoi abes :)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Mr. Swift

ehhehhe
yup..
best :D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@yad'z

ahahhaa
muke kyerul??
dia mmg suke buat muka cmtu...

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Sora Rasyido


nnt ade lg event mcm ni join la ye :)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@tomato


syokkkk sgt :D
dorg sume sporting!

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@akmalhilmi

ahahhaha
blog feymes tang manaaa pon aku taktau :P

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@kaizen

ehehhehee
kenapa lakk nak segan???
bukannye ade peraturan org sikit follower xleh join gath??
huhu
kita sesama blogger x kire la ramai follower ke tak, dik.. heehe..

anyss said...

ala,sy pown nak ikoooot ! :D bila lagi korang nak buat gathering? nak join la. sy asyik terlepas jew. sedih :(

Mat Ganu said...

wah, bestnyer..tak pernah pun join bende2 camnie...segan kot...hehehe

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

ramainya yg join, tak tau bila la naz dpt peluang tuk join gath camni..huhu

kaizen said...

ooo..ok...
kak nisa : kak nasuha tu mlu2 kucin jer...da knal...taw laaa.....

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Mat Ganu

ehehhe
dah kenal2 nnt xde segan2 dah nye :)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Syarifah Nornazrah Al Yahya

ehhehe
naz organize laa gath blogger sabah :)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@kaizen

ahahahha
really?

kaizen said...

iye...kak nasuha sempoi jer...aritu kak nasuha tego2 kt fb bagai...pas2 da deactivate fb slumber jer chat kt ruang komen blog dia....wahahaha...x caye g terjah blog kak nasuha tu...

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@kaizen

ooooo
ahahha~