Monday, February 7, 2011

Mini Gathering Part 2 : Photoshoot kat tasik pulak dah!

  • Entry part 2 ni adalah sambungan dari entry part 1. Banyak sangat gambar agaknye… sebab tu lah beria nak ade part 1, 2… hehee…
  • jomm terjah :D

 

IMG_0031

  • Lepas kepulangan Anis (rujuk entry part 1), kami tidak lepak lama lagi di café tersebut.
  • Aku pon ajak la bebudak ni meronggeng di kawasan sekitar, sebab memang tujuan asal aku pegi bandar hari tu sebab nak cari tudung.
  • Tuuuuu dia gambar aku dan Nurul tengah jalan jalan, yakni telah di snap oleh paparazzi tak berbayar, iaitu adik aku. Hohohooo
  • Kalau boleh semua kedai tudung aku nak terjah, nak cari tudung pilihan kalbu. Tapi kesian lak kat APi ngan Syed.. tengok aje perangai tak senonoh kitorang shopping tak hengat. Hahaa…

 

LOKASI KEDUA : Taman Tasik Bandar Temerloh

MASA : Lebih kurang 6.00 petang

SUSPEK UTAMA : Nurul , Tasya A (adik aku), Syed, APi & aku sahaja…

 

catsMuka eksaited dalam kereta yang di pandu oleh Syed.

 

IMG_0090Inilah… barisan blogger.. yang ikhlas menaip… hohohooo~

 

IMG_0094Muke aku memang tak boleh blah kan, ye lah baru first time makan kentang spring (ye ke???) haha

 

Gambar photoshoot tak hengat :

IMG_0137

IMG_0101

IMG_0125

IMG_0150

  • Weeee itu saja kot yang aku nak share… banyak kot gambar gambar nye, tapi tak larat la nak edit and upload semua… ni pon edit malas malas guna photoscape. hehee
  • tapi actually ada video yang aku dah rakam.. heheh Guna laptop aku laa ape lagi. HAHAHAA… bila aku nak publish video? Haaaaa surprise okeh! Hahaa…
  • Tunggu la part 3 pulak… aku nak buat satu entry khas vlog mini gathering. Ngeeeeee~

 

 

P/S : Seronok tak hengat. Nak buat lagi! Bye bye.

32 comments :

falia shazana said...

semua gambar cantek! :)

mahirahnazlim said...

best3 korang !

Syafiq Rosli said...

cantik gmbr2..hehe

EmanCloud said...

oh nisa eman ade add kat fb. eh! temerloh kg sayaaaaaaaaaaa! waa nak balik kg lebak seberang heh

Siti Safiyyah said...

huwaaaaaa jeles! :( takpe, next gathering blogger temerloh nak join gak..;)

SyedGraphiX said...

wahhh.. iloiiikkke~ hahaha..
walaupun tkpakse bgambar. aaaa.. XD

tomatokering :) said...

nk tgk gambaq g . hehe :P

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@falia shazana

thanksss :D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@mahirahnazlim

yuppp
:D
besttt!!

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Syafiq Rosli

thankss :)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@EmanCloud

org temerloh gak ke?? hehehe

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Siti Safiyyah

insyaAllah dear :)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@SyedGraphiX


ahhaha
pasni syed kena posing jugakkk :P

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@tomatokering :)

ehehhehe kat blog2 yg lain2 ade kot lg gmbr2 :)

yad'z said...

hambooii.. kemain lagggiii.. hehe

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@yad'z

hohoooo
jgnn jeless :P

emieysandra said...

sume gambar cantik2..
;)

DiriKu said...

bestbest!! XD

snapsnap pics! XD

The Nurul said...

eh bila u pegi sini? belakang rumah kakak i je taman bandar ni.

awek retro said...

cam best jek..nt bole follow??huhu
smart pic nyer

Nurul dot..dot..dot... said...

huhuhu nurul nampak sgt pendek di sebelah nisa =P

NynaMysarah said...

gmba meletops :)

APi said...

part 3 lak..
cepat..
heh..











































koi suke gambor yang yang ke-3 tuh..
smart oh..

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@emieysandra

thanks a lot :D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@DiriKu

hehhe
yuppp best sgt :D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@The Nurul

ade laa sabtu lepas :)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@awek retro

insyaAllah :)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Nurul dot..dot..dot...

ahahha mane adeeee
=.=

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@NynaMysarah

ahahaha :D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@APi

ahahhaa
koi suke semuaaaa :D

TINA said...

bestnya

Nisa Menaip said...

@TINA

heheh
yupp mmg best~