Monday, February 7, 2011

Mini Gathering Part 2 : Photoshoot kat tasik pulak dah!

  • Entry part 2 ni adalah sambungan dari entry part 1. Banyak sangat gambar agaknye… sebab tu lah beria nak ade part 1, 2… hehee…
  • jomm terjah :D

 

IMG_0031

  • Lepas kepulangan Anis (rujuk entry part 1), kami tidak lepak lama lagi di café tersebut.
  • Aku pon ajak la bebudak ni meronggeng di kawasan sekitar, sebab memang tujuan asal aku pegi bandar hari tu sebab nak cari tudung.
  • Tuuuuu dia gambar aku dan Nurul tengah jalan jalan, yakni telah di snap oleh paparazzi tak berbayar, iaitu adik aku. Hohohooo
  • Kalau boleh semua kedai tudung aku nak terjah, nak cari tudung pilihan kalbu. Tapi kesian lak kat APi ngan Syed.. tengok aje perangai tak senonoh kitorang shopping tak hengat. Hahaa…

 

LOKASI KEDUA : Taman Tasik Bandar Temerloh

MASA : Lebih kurang 6.00 petang

SUSPEK UTAMA : Nurul , Tasya A (adik aku), Syed, APi & aku sahaja…

 

catsMuka eksaited dalam kereta yang di pandu oleh Syed.

 

IMG_0090Inilah… barisan blogger.. yang ikhlas menaip… hohohooo~

 

IMG_0094Muke aku memang tak boleh blah kan, ye lah baru first time makan kentang spring (ye ke???) haha

 

Gambar photoshoot tak hengat :

IMG_0137

IMG_0101

IMG_0125

IMG_0150

  • Weeee itu saja kot yang aku nak share… banyak kot gambar gambar nye, tapi tak larat la nak edit and upload semua… ni pon edit malas malas guna photoscape. hehee
  • tapi actually ada video yang aku dah rakam.. heheh Guna laptop aku laa ape lagi. HAHAHAA… bila aku nak publish video? Haaaaa surprise okeh! Hahaa…
  • Tunggu la part 3 pulak… aku nak buat satu entry khas vlog mini gathering. Ngeeeeee~

 

 

P/S : Seronok tak hengat. Nak buat lagi! Bye bye.


32 comments:

  1. oh nisa eman ade add kat fb. eh! temerloh kg sayaaaaaaaaaaa! waa nak balik kg lebak seberang heh

    ReplyDelete
  2. huwaaaaaa jeles! :( takpe, next gathering blogger temerloh nak join gak..;)

    ReplyDelete
  3. wahhh.. iloiiikkke~ hahaha..
    walaupun tkpakse bgambar. aaaa.. XD

    ReplyDelete
  4. @SyedGraphiX


    ahhaha
    pasni syed kena posing jugakkk :P

    ReplyDelete
  5. @tomatokering :)

    ehehhehe kat blog2 yg lain2 ade kot lg gmbr2 :)

    ReplyDelete
  6. eh bila u pegi sini? belakang rumah kakak i je taman bandar ni.

    ReplyDelete
  7. cam best jek..nt bole follow??huhu
    smart pic nyer

    ReplyDelete
  8. huhuhu nurul nampak sgt pendek di sebelah nisa =P

    ReplyDelete
  9. part 3 lak..
    cepat..
    heh..











































    koi suke gambor yang yang ke-3 tuh..
    smart oh..

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay