Saturday, February 5, 2011

Mini Gathering Part 1 : Blogger sempoi dari Temerloh

  • Mulanya, aku terrrrrr-nampak seseorang post status “Currently at temerloh” di wall Sahabat Blogger
  • lepas tu aku saje je la menyibuk nak ajak keluar la ape la.. haha… tak sangka ada yang nak join. whaaa teruja beb!! teruja… wahahaaa!!!
  • maka setelah perbincangan dibuat dengan telitinye melalui thread private message, kata sepakat dicapai! Hehee

 

LOKASI PERTAMA : e-Station Café, Temerloh

MASA : 4.00pm

JUMLAH YANG BERHORMAT : 5 orang

 

cats2

Laki-laki handalan : Syed Hakim & Aqu APi

Perempuan gorgeous : Farahanis Waheda , Nurul Izzati & Nisa A (aku le tuh)

 

  • Baru je jejak kaki ke dalam café, Anis & Nurul sudah menanti. Berdebar jugak! Heheee aku tengok Anis dah senyum-senyum kat aku.. hehehee malu nyahhh~
  • Perbualan dimulakan tanpa melengah masa lagi. Hohohooo aku dah la lambat 10 minit (kot??) sebab membeli tiket bas. Wuwuuu~
  • Syed lak datang dengan malu-malu meow nye, kerana dia seorang aje jejaka… Api lambat pulak. Hehehe…
  • Macam macam jugak la yang diborakkan kitorang… hehhee.. ooppss ade yang off-record ye! Takmo bocor hehe :P

 

IMG_0008Syed Hakim Al-Yahya. Blog : SyedGraphix | Everything in ONE

 

IMG_0009Aqu APi a.k.a. abang konon pemalu. Blog : Publicity Public

 

IMG_0010Farahanis Waheda. Blog : Jejari Beluncas Menaip

 

IMG_0012Nurul Izzati Ibrahim yang muka macam Wana MyStarz LG.hehe… Blog : Nurul dan dot dot dot

 

  • Whaaa demikian 4 orang blogger sempoi yang sudi berjumpa & ber-mini gathering dengan aku! :)
  • Mula mula aje macam takde idea nak berbual, tapi bantai je la apa apa topik pon.. hehehee
  • Ouhhh ye aku tidak datang keseorangan ye, aku datang dengan adik aku, Tasya, merangkap photographer tak berapa rasmi :P

 

IMG_9986Tasya A. Blog : Story of Sya

 

IMG_9988

  • Setelah beberapa lama kami berborak, bergurau senda, bergambor bagai nak rak, memenuhkan ruang perut dengan minuman, maka….

IMG_0017

  • Anis terpaksa mengundur diri lebih awal kerana beliau terpaksa pulang ke kampung (kan?)
  • Heeee takpelah Anis, insyaAllah ada masa kita berjumpa dan lepak lepak lebih lama lagi eyh???
  • Thanks sebab sudi hadirkan diri :)
  • Ouhhhh banyak lagi pics nak share nih! Hohohoooo.. aktiviti berborak kami tidak berakhir sampai di sini..
  • Kami ke lokasi kedua untuk meneruskan aktiviti yang dirancang, iaitu : shoot sana shoot sini!! Yeahhh favorito~
  • Nantikan Mini Gathering Part 2 ye..

 

Muuahh Muuahh. Bye bye.

32 comments :

Farahanis Waheda said...

BESTTT gilaaa ! heeh .
lain kali nk jumpaa lagi !
dating ~ hehehe :))

mR.sYaH said...

wah kt temerloh.. dh dekat dgn jengka tu.. heheh..

SyedGraphiX said...

hahhaa...bestttt... maluu2.. XD

ezhan_artwork said...

wahh. syedgraphix pon ada. hahah

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Farahanis Waheda

ehhehe harussss la :P

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@mR.sYaH

ehhehe
yup2...

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@SyedGraphiX

ahahhaha
jgn segan2 dah pasni :P

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@ezhan_artwork

ehhehe yuppp..
duk satu taman perumahan pon. eheh
kenal ke?

APi said...

abang memang pemalu oke..

Farahanis Waheda said...

lepasni kita buat lagi ! hehe :))

Anis Adila Aris said...

saya pun orang temerloh jugak..
len kali nak join... :)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@APi

auwww pemalu la sgt...
ahahahah~

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Farahanis Waheda

yes bebeh...
insyaAllah~

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Anis Adila Aris

boleyh je dear :)

Nurul dot..dot..dot... said...

nurul siap google lagi tu sape wana mystarz lg tu haha..serius tak kenal =P

NynaMysarah said...

kfine jeless woo :D
HAHAH tpi xpe 12feb ny ad gathering kt melaka. jgan JELES :)

SyedGraphiX said...

ezhan..msti la ade..haha.. kate dok tmerloh..

Tasya A. said...

huwaaa ! kakde kjam ouh !
da laa letak pic koy yg buro0k !
tape2
rdhaa ajee laa . :p

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Nurul dot..dot..dot...

ahahha
dah jumpa dah???

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@NynaMysarah

ehehhee have fun :D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@SyedGraphiX

hehehe kan..

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Tasya A.

ahahha
lantak arr :P

QUEENPINK said...

nak join part 2...huhu..saya pun blogger temerloh juga..huhu..

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@QUEENPINK

errr part 2 yg dimaksudkan ialah entry mngenai mini gath ni part kedua, sebab byk gambar yg nak di share :)

ouhh ye kalau ade lg gath next time, join la ye :)

Syam Yazie said...

asal tak dapat join? oh ! sebab aku kat key ell. ha ha ha. Nyah !

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Syam Yazie

ehhehe
nanti kita gather lain kali :P

CikBulat said...

ahaks ! woot woot (trdemark spe tah ni) ok. eh. ! aqu api ! pergh. rituh dia dtg dr pahang k hah?

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@CikBulat

api mmg org temerloh katanye :P

iqbalhakimi said...

fuh..,best2..meriah je..makan ikan patin tak? =P

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@iqbalhakimi

ahahaha
x sempat lak :P

Dayana Nasir said...

temerloh?? cafe tu kat area mane eyH??

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Dayana Nasir

sebaris dengan kedai RM2.