Friday, February 4, 2011

Kembali setelah setahun!

  • Seriously masa first time aku pergi ke kedai tu, aku tak tengok pon nama kedai tu. Hahaaa…
  • Masa aku pergi tu pun kedai tu dah nak tutup.. hahah agaknya apa perasaan korang bila korang jadi the only customer kat situ??
  • Whaaa agak agak romantik tak?? Romantik tak? Ngeh ngeh ngehh…
  • Apa tah aku mengarut ni… haha.. kawan aku yang bawak aku makan kat situ… Gambar kedai pon aku lupa nak snap.
  • Dulu aku pernah pergi makan kat satu kedai makan kat Klang ni…

 

cats

  • Haaaa hari tu aku pergi dinner kat situ… Setelah setahun okeh! Hahaha… lepas setahun, kawan yang sama jugak bawak aku ke situ.
  • Dan sekali lagi, aku tak amik gambar kedai tuh memandangkan pada malam aku pergi tu hujan la pulak.
  • Orang pun ramai… nasib baik tak full.. hehe aku dah la lapar giler sebab seharian aku tak makan!
  • Hohooo aku order nasi putih + sup daging + the o ais aje… kalau perut dah kebulor memang aku mengidam nasi. Haha
  • Kawan aku tu pulak teringin nak try makanan western, makanya beliau order chicken chop. SEDAP weyhh!!

 

IMG_9791

  • Gambor di edit dengan malasnya, hanya guna Photoscape. Ahahaaa…
  • Ye lah, nak keluar makan aje pon, so aku just pakai jeans, tshirt, cardigan & crumple shawl. Muka? No make up. Hahahaa
  • Abaikan eyebag tak semenggah tu, dah macam ape je aku tengok.
  • Ouhh ye kat kedai makan ni ada tempat duduk biasa, dan ada tempat duduk bersila… Aku lebih suka duduk bersila.. Hehee

 

IMG_9825

IMG_9816

  • Lepas perut masing masing kekenyangan macam dugong bergolek di tepian pantai, kitorang decide nak jalan jalan aje..
  • Ye lah, hujan kan.. So nak lepak mana aje. Huhuuu entah sampai ke KL kot kitorang pusing pusing…
  • Sambil sambil borak tuh… aku tak ade keje pegi snap gambor lampu jalan.. hahaha saje meng-aplikasi-kan teknik slow shutter.
  • Huhuuu oke lah, saja nak cerita pasal pegi makan. Hahaaa ini lah jadinya bila takde idea nak update! Hehee…

 

 

Esok nak keluar Temerloh. Bye bye.


15 comments:

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay