Friday, February 4, 2011

Kembali setelah setahun!

  • Seriously masa first time aku pergi ke kedai tu, aku tak tengok pon nama kedai tu. Hahaaa…
  • Masa aku pergi tu pun kedai tu dah nak tutup.. hahah agaknya apa perasaan korang bila korang jadi the only customer kat situ??
  • Whaaa agak agak romantik tak?? Romantik tak? Ngeh ngeh ngehh…
  • Apa tah aku mengarut ni… haha.. kawan aku yang bawak aku makan kat situ… Gambar kedai pon aku lupa nak snap.
  • Dulu aku pernah pergi makan kat satu kedai makan kat Klang ni…

 

cats

  • Haaaa hari tu aku pergi dinner kat situ… Setelah setahun okeh! Hahaha… lepas setahun, kawan yang sama jugak bawak aku ke situ.
  • Dan sekali lagi, aku tak amik gambar kedai tuh memandangkan pada malam aku pergi tu hujan la pulak.
  • Orang pun ramai… nasib baik tak full.. hehe aku dah la lapar giler sebab seharian aku tak makan!
  • Hohooo aku order nasi putih + sup daging + the o ais aje… kalau perut dah kebulor memang aku mengidam nasi. Haha
  • Kawan aku tu pulak teringin nak try makanan western, makanya beliau order chicken chop. SEDAP weyhh!!

 

IMG_9791

  • Gambor di edit dengan malasnya, hanya guna Photoscape. Ahahaaa…
  • Ye lah, nak keluar makan aje pon, so aku just pakai jeans, tshirt, cardigan & crumple shawl. Muka? No make up. Hahahaa
  • Abaikan eyebag tak semenggah tu, dah macam ape je aku tengok.
  • Ouhh ye kat kedai makan ni ada tempat duduk biasa, dan ada tempat duduk bersila… Aku lebih suka duduk bersila.. Hehee

 

IMG_9825

IMG_9816

  • Lepas perut masing masing kekenyangan macam dugong bergolek di tepian pantai, kitorang decide nak jalan jalan aje..
  • Ye lah, hujan kan.. So nak lepak mana aje. Huhuuu entah sampai ke KL kot kitorang pusing pusing…
  • Sambil sambil borak tuh… aku tak ade keje pegi snap gambor lampu jalan.. hahaha saje meng-aplikasi-kan teknik slow shutter.
  • Huhuuu oke lah, saja nak cerita pasal pegi makan. Hahaaa ini lah jadinya bila takde idea nak update! Hehee…

 

 

Esok nak keluar Temerloh. Bye bye.

15 comments :

mohd zhafri said...

adusss...ni yg lapo ni

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@mohd zhafri

hehehe:P

y u y u Z u l a i k h a said...

wahhhhh! tidur terganggu tengok makanan!!

Az-Zahra Fauzee said...

makan la sementare bole..hohoho..
salam kenal geng blogger..

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@y u y u Z u l a i k h a

hahaha
opppss
tak bertanggungjawab!
:P

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Az-Zahra Fauzee

ehhehe
hyee salam kenal :)

Asyraf Afiq said...

tetibe lapo lak..
hehehe

http://asyrafpunyeblog.blogspot.com

NynaMysarah said...

mkn bnyk2, tpi bdan xnek ennn :(

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Asyraf Afiq

ehhehe
jommm makan :P

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@NynaMysarah

heeeeeeeeeee
tu lah :(

Zakwan Zainal said...

mknn uh btkn diet ku musnah.... arghhhhhhhhh!!!

Zakwan Zainal said...

mknn uh btkn diet ku musnah.... arghhhhhhhhh!!!

Mohd Fitri said...

nak keluar temerloh juga!! :)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Zakwan Zainal


ahhaha sorryyyy~
:P

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Mohd Fitri

hehe jom2
:)