Friday, February 4, 2011

Happy birthday in advance, Nisa.

Jangan tertipu. Hari ni hari jadi kak long Bella, my classmate.

IMG_5969Maaf ye kak long, kau dah 20 tahun hehehe :D

 

  • Ohh ye.. birthday aku berbulan lagi. Tapi aku rasa aku dah dapat hadiah hari jadi awal awal lagi. Haha heaven! Syukur Alhamdulillah…

 

IMG_9783Black dress, a present from a friend of mine.

 

IMG_9780Various shawls and cotton inner from Modish! Mode House.

  • Heheheee… saja nak perasankan diri konon konon dapat hadiah hari jadi awal awal.
  • Hehehee alhamdulillah syukur tidak terhingga kerana rezeki yang datang tidak di duga :)
  • Sesungguhnya Allah Maha Pemurah..

 

Saya nak keluar ke bandar Temerloh Sabtu ni! Bye bye.


28 comments:

  1. cam Nasha Aziz la dier... neway, hepy bday to her..!!..XD

    ReplyDelete
  2. ahhh nak inner tu! hehe. suka shopping situ ek? modish best kan.. love it!

    ReplyDelete
  3. bestnye dapat banyak shawl :)

    ReplyDelete
  4. wahhh..awal lg dh dpt hadiah ekk..:)

    ReplyDelete
  5. wah. hpy bday in advance jugaklah kak long bella :) *cakap mcm kenal je* hehe :P

    ReplyDelete
  6. salam cik Nisa A, sy jemput awak join Contest sy..
    =)

    ReplyDelete
  7. http://femininelovers.blogspot.com/2011/01/contest-way-u-wear-ur-shawl.html

    Lupa nk tggal url tadi..

    ReplyDelete
  8. pe lagi nisa ;) share le hadiah tu sket :p

    ReplyDelete
  9. @Fika Rozaidi

    shawl n inner tu semua dapat gift dari pemilik modish, kak jue...
    sbb nisa jd model blogshop dia...
    :)

    ReplyDelete
  10. @Nisa Dawi

    thanks jemput i join contest tu...
    :)

    ReplyDelete
  11. cam amy mastura...comey...

    ReplyDelete
  12. @Anonymous

    ahah cmm amy pulak dahh kwn aku sorg tuh :P

    ReplyDelete
  13. wow..dpt hdiah awl..bestnya...sukala dpt hadiahkan...

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay