Friday, February 4, 2011

Happy birthday in advance, Nisa.

Jangan tertipu. Hari ni hari jadi kak long Bella, my classmate.

IMG_5969Maaf ye kak long, kau dah 20 tahun hehehe :D

 

  • Ohh ye.. birthday aku berbulan lagi. Tapi aku rasa aku dah dapat hadiah hari jadi awal awal lagi. Haha heaven! Syukur Alhamdulillah…

 

IMG_9783Black dress, a present from a friend of mine.

 

IMG_9780Various shawls and cotton inner from Modish! Mode House.

  • Heheheee… saja nak perasankan diri konon konon dapat hadiah hari jadi awal awal.
  • Hehehee alhamdulillah syukur tidak terhingga kerana rezeki yang datang tidak di duga :)
  • Sesungguhnya Allah Maha Pemurah..

 

Saya nak keluar ke bandar Temerloh Sabtu ni! Bye bye.

28 comments :

mohd zhafri said...

hepi bday in advance gak....hoho

Dya said...

cam Nasha Aziz la dier... neway, hepy bday to her..!!..XD

Fika Rozaidi said...

ahhh nak inner tu! hehe. suka shopping situ ek? modish best kan.. love it!

alfi said...

bestnye dapat banyak shawl :)

lynda said...

wahhh..awal lg dh dpt hadiah ekk..:)

etykus said...

wah. hpy bday in advance jugaklah kak long bella :) *cakap mcm kenal je* hehe :P

Nisa Dawi said...

salam cik Nisa A, sy jemput awak join Contest sy..
=)

Nisa Dawi said...

http://femininelovers.blogspot.com/2011/01/contest-way-u-wear-ur-shawl.html

Lupa nk tggal url tadi..

TunTeja said...

pe lagi nisa ;) share le hadiah tu sket :p

.cqyn. said...

nisa umur bape senanye ?:)

.cqyn. said...

nisa umur bape senanye ?:)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@mohd zhafri

thanksss :D
hahaha~

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Dya

heheh
akan disampaikan
:D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Fika Rozaidi

shawl n inner tu semua dapat gift dari pemilik modish, kak jue...
sbb nisa jd model blogshop dia...
:)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@alfi

alhamdulillah.. rezeki :)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@lynda

hahahah
:D
alhamdulillah..

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@etykus

hehhee..
akan disampaikan :D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Nisa Dawi

thanks jemput i join contest tu...
:)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@TunTeja

hahahahaaaa
:)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@.cqyn.

errrrr....
nak masuk 20 dah :P

.cqyn. said...

haha. samelaa kite senanye :)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@.cqyn.

ouhhh yeke?
heheh~

aryl said...

oppss.. tak perasan post ini.. =)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@aryl

ahahaha
dah lama laaaa P:

Anonymous said...

cam amy mastura...comey...

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Anonymous

ahah cmm amy pulak dahh kwn aku sorg tuh :P

Biela Yusoff.. said...

wow..dpt hdiah awl..bestnya...sukala dpt hadiahkan...

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Biela Yusoff..

hehe mesti la suke.