Friday, February 18, 2011

Gadis suka menaip kena terjah! Nahh tengok video hangit!

Hahhhhh tajuk entry memang tak boleh tahan! Terjah? Dengan melodi kah?? Tuuiihhh!! Kau ingat kau artis ke nak kena terjah dengan Melodi pulak??? (monolog dalaman)

Baru-baru ni, pada 15 Februari, aku telah meng-join-kan diri dengan Mini Gathering yang dianjurkan oleh group Sahabat Blogger… Haaa entry penuh mengenai gathering yang best ni aku tulis lain kali ye? Hahahaa….

 

IMG_1262

Hohhhhh??? Siapakah tuan punya gambor nih??? Beria betul aku nak censored hohoooo…. Mesti ramai meluat + menyampah dengan entry aku kebelakangan ni.. Asyik cerita pasal blogger aje kan.. Hohooo….

Tak apalah, aku cuma nak share kegembiraan aku mengenali mereka, biarpun cuma menerusi laman maya.. Eh eh macam menyimpang dari tajuk aje.. Jom lah layannnn ape yang terjah menerjah nye?

 

TERJAHKlik gambor untuk tumbesaran lebih sehat!

Hahhhhhh bukan main aku kena terjah dengan paparazzi, jurukamera, siap ade pengacara terjah lagi tuh! Hamboi hamboi, kalau artis Malaysia tengok ni mau berdarah hidung okeh! Semua makan hati, sebab aku yang comot ni pon kena terjah!

Hahaaa oke statement perasan! Bunuh diri betullah aku nih. Dah dah takmo buang masa jom lahhh tonton video hangit hangus nih!

 

Video credit to : Eazy Izzuddin

Haaaa… lihatlah dunia betapa aku di terjah sebegitu rupa.. Auwww… Hohooo… Aku rasa Lelaki Seksi ni berpotensi besar untuk jadi pengacara segmen gosip / terjah.

Hohooo tapi melihat kepada kepakaran beliau membicarakan pasal aktiviti kat Extreme Park tu, aku rasa beliau boleh jadi pengacara rancangan pelancongan! Erkkk!!! Pelancongan?? Pon boleyyyyy~

 

IMG_1298Ahaaaa… dah kena terjah baru lah tahu nak cover muka lah, apa lah… Hahahaa…

 

Oke oke korang semua jangan salah faham.. Aku dengan Bro Framestone (dalam gambar) tidak ada apa apa ye… Korang jangan buat rancangan Melodi sendiri pulak! Kang tak dapat cari makan lak Nas Ahmad. Hoooo~

Sesi terjah menerjah tersebut telah dilakukan dengan suka suki nye oleh blogger yang join gathering hari tu… Haa lihatlah betapa ceria, meriah dan sporting nye masing masing kan kan kan??? Heee siapa kata tak best jadi blogger? Hehee

Ohhh ye ni ada lagi satu video, aku dok menggedik dalam video tuh! Nak tengok??? KLIK SINI dengan penuh sopan santun yeh!

Peace!

 

 

P/S : Lepas ni ada rezeki lagi nak join lagi gathering!

30 comments :

ecah said...

haha, malu2 kucing..

ain frenky said...

ewm hahahaha.....paidai uh,,,huhuhuh,,,,,kene trjah,,,wat lhaa mka popula ckit,,,hehehehe,,,,but nice post,,,huhuhuh

Siti Wardah said...

haha . bestnyaa , paling x bleh blah dia kata " hari ni maulidur rasul , bukan valentine " :D HAHA

ria said...

bestnyer u all. .:)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@ecah

ahaha
malu2 kambing, itik, sume ade la...
:P

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@ain frenky


ahahhaha
dah malu kena terjah.. tu pasai yg dok tutup ja tuh
:P

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Siti Wardah


ahahaha
really???? x perasan lakkk..
nak kena tgk balik nih. ahahaha

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@ria

hehehhe best2~

Raihana Izzati said...

akak ni mmg bes la.
sy ni pyh puji org tw.
tp kak nisa mmg bes sgt.
sporting.n cantik plk 2.
vdeo 2 comfirm xda edit2 kn.
tp kak nisa nmpk comel sgt.siyes.
jeles2=(
tdg2 kak nisa bes la.
sy studen lg.nk bli pown xtw la ckp duit ke x.
mkn pown xmnentu.
tp sy nk try living up my dream 2 b blogger cmbes.
kak nisa my idol!
xoxo=)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Raihana Izzati

ehhehee
THANKS A LOT MY DEAR :D
sangat terharu baca komen awak tau... ehehhe
akak faham, kita ni student x banyak duit kan..
ehhehe tp pandai2 la kita mnympan sikit2.. ehehhe
kalau nak beli ape2, jnji kita tahu mana nak cari brg murah n berpatutan.. ehehhe
:)

Mr. Swift said...

Siapakah tuan punya "gambor" nih???

*jelas kelihatan keTemerlohan anda. hahaha. :D

Anonymous said...

saye tak berapa suke enrty ni. sorry. i'm not admire towards you anymore. asyik pasal scandal je. how bored. low class publicity. :(

Nurul dot..dot..dot... said...

hahaha seram gile kene terjah sedemikian rupa haha

APi said...

weh..
soundman tak de ke..
adeh..
penat wo pegang mic tuh..

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Mr. Swift

hehehe
dah memang koi org temerloh :P

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Anonymous

heheh
maaf lah kalau awk tak suka. hehehe
thanks.
:)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Nurul dot..dot..dot...


ahhaha
sangatttt seram...
ahahha

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@APi


ahahhhaa
sorry le aok xdek lak dlm gambor
:P

akmalhilmi said...

wahaahhaa
like skali weyh :)
bangge2
hahahaha

akmalhilmi said...

@Nisa A [Saya Suka Menaip]

tgk ery lompat2 weyh
comel weyh
hahahaha

EmanCloud said...

ok beta jadi abahrazzi dlm pic haha style!

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@akmalhilmi

ahahahaha
aku like jugak.. ahahah tp x reti nak ckp ape daaa sbb aku yg kena terjah.. ahahahhaa~

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@EmanCloud

ahahaha
abahrazzi pon boleyyy :P

iqbalhakimi said...

haha..akmal dah jadi paparazi?..cayalah...bila ntah dapat jojn..duk kat johor...jauh..

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@iqbalhakimi

ahahaha
tu lah lelaki seksi yg bercita-cita nak ganti tempat nas ahmad,.. ahahha
insyaAllah ade masa turun la KL :)

Ery Farieha said...

kehkehkeh

lawak betoi laa

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Ery Farieha

bak kata akmal, ery comel lompat2~ ehhee~

nurul hidayah said...

sys , macam mana nak tgk video lain dekat itube tu ? macam pelik je (:

nurul hidayah said...

sys , macam mana nak tgk video lain dekat itube tu ? macam pelik je (:

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@nurul hidayah

pergi je kat website 1tube tu dear..
lebih kurang aje mcm youtube :)