Monday, February 21, 2011

Diari Seorang Blogger Tegar : Kenapa?

Tetiba datang mood giler. Apakah? Mahu tulis diari lak? Haktuihhh. Mahukah orang baca? Setakat penulisan picisan macam aku punya nih. Harus ke? Harus ke di baca???

Kisah hari Sabtu.. harap belom basi…

Semalam pusing Times Square bagai nak gila. Cari boots. Cehhhh boots konon! Selepas aku try beberapa boots, aku rasa boots tak lawa pulak. Motif? Aku rasa boots buat aku nampak pendek. Pulak dah!

Dah tu semua pakat nak pakai boots pulak sekarang. Huuu aku malas beli semata mata nak compete dengan sesiapa, atau nak ikut orang lain. Kalau orang lain beli, aku kena beli lah? Aku kena berlumba-lumba sape beli dulu? Gitu? Cheeiitttt~

Alaa biarlah orang lain pakai, dorang lawa pakai ape pon lawa. Aku tak lawa. So biar aku jadi diri aku. Aku suka heels! So aku rembat ini satu…

IMG_1512

Nasib baik tengah sale! Thanks along! *wink wink* Ouhh di dalam kejakunan aku membelek gelang, aku di approach oleh seorang blogger. Wargghh sapekah? Next entry ye.

Hari ini . . .

Bangun awal la sangat. Kepala masih ting tong. Penat sangat kot. Celik mata bukak facebook.. bukak blogspot. Yeahhh! Cemerlang betol!

 

Dah pukul 11pagi . . .

Aku tergopoh gapah bersiap. Mekap macam kena lumur tepung gomak sikit. Ada apa pulak?? Nak pergi Putrajaya, nak interview blogger! Ben Ashaari yang otai tu pun ade! Ramai lagi blogger yang datang… Siapa kah?? Next next entry oke?

 

What??? Dah gelap? Seram wooo….

Shooting video bersama para blogger berakhir bila hari dah gelap pon! Haiyohh haiyoh.. seram okeh! Dah lah kat area tu macam kureng homo sapien aje.. Aiyokkk tak tahu! Nasib baik shooting dah habis! Lapar oke… Mia.. Phil.. Abang Zul.. jom balik!

 

Ehhh pukul 1.49 pagi dah?

Aku tengah tulis entry ni. Teringat banyak lagi gambar yang belum aku go through… Nak sort out kan, delete mana2 yg tak jadi.. Haiyahhh.. along sudah bising, bila mau send gambor di TS. Nanti la ye. Koi tengah ada gangguan emosi di sini.

Entry sedang ditulis. Aku tengah sakit mata. Aku malas. Sorry entry tak bermanfaat.

 

PEACE.


24 comments:

  1. fuh,,pack jadual cik nisa ..cepat tdo..esok tulis lagi..hehe

    ReplyDelete
  2. manfaat ape bru tau depa kata ade shooting tadi huhu.. lawa la blog aishh.. klu la pandai edit2...

    ReplyDelete
  3. boots tu mmg matching dgn tudung bawal..
    kah3


    -org RTM-

    ReplyDelete
  4. siyes tadi nak pegi!...

    tapi cam tade geng.. pastu latihan teater plak dah nak start.. nguu.. terpakse kensel niat.. wuu... T.T

    ReplyDelete
  5. Banyak la manfaat entri ni. hahaha. :3

    ReplyDelete
  6. hari rabu tu nurul pegi TS nak cari boots gak..malangnye saiz tak de..kaki kecik sangat macam budak2 ade hati nak pakai kasut orang besar haha..

    ReplyDelete
  7. @Nurul dot..dot..dot...


    heheee
    nisa lak mesti jumpe boots yang terlalu kecik atau besar..
    choice x byk la. sume kedai sama je.. better beli online. ehee

    ReplyDelete
  8. jap jap cantiknyer ksut tu. smart wooo. . heheh

    btw untung la nisa jmp blogger lain. . huhu

    ReplyDelete
  9. @Rozana Razali

    ohhh ye...
    shhhh :P rahsia dulu. ehehhee

    ReplyDelete
  10. puas hati tak dapat apa yg di cari.. heee~~~

    post terbaru FATIN HANGOUT to TS

    ReplyDelete
  11. @misz FaTiN


    ehhehe yuppp
    thankss kat fatin sebab sudi teman :D

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay