Monday, February 21, 2011

Diari Seorang Blogger Tegar : Kenapa?

Tetiba datang mood giler. Apakah? Mahu tulis diari lak? Haktuihhh. Mahukah orang baca? Setakat penulisan picisan macam aku punya nih. Harus ke? Harus ke di baca???

Kisah hari Sabtu.. harap belom basi…

Semalam pusing Times Square bagai nak gila. Cari boots. Cehhhh boots konon! Selepas aku try beberapa boots, aku rasa boots tak lawa pulak. Motif? Aku rasa boots buat aku nampak pendek. Pulak dah!

Dah tu semua pakat nak pakai boots pulak sekarang. Huuu aku malas beli semata mata nak compete dengan sesiapa, atau nak ikut orang lain. Kalau orang lain beli, aku kena beli lah? Aku kena berlumba-lumba sape beli dulu? Gitu? Cheeiitttt~

Alaa biarlah orang lain pakai, dorang lawa pakai ape pon lawa. Aku tak lawa. So biar aku jadi diri aku. Aku suka heels! So aku rembat ini satu…

IMG_1512

Nasib baik tengah sale! Thanks along! *wink wink* Ouhh di dalam kejakunan aku membelek gelang, aku di approach oleh seorang blogger. Wargghh sapekah? Next entry ye.

Hari ini . . .

Bangun awal la sangat. Kepala masih ting tong. Penat sangat kot. Celik mata bukak facebook.. bukak blogspot. Yeahhh! Cemerlang betol!

 

Dah pukul 11pagi . . .

Aku tergopoh gapah bersiap. Mekap macam kena lumur tepung gomak sikit. Ada apa pulak?? Nak pergi Putrajaya, nak interview blogger! Ben Ashaari yang otai tu pun ade! Ramai lagi blogger yang datang… Siapa kah?? Next next entry oke?

 

What??? Dah gelap? Seram wooo….

Shooting video bersama para blogger berakhir bila hari dah gelap pon! Haiyohh haiyoh.. seram okeh! Dah lah kat area tu macam kureng homo sapien aje.. Aiyokkk tak tahu! Nasib baik shooting dah habis! Lapar oke… Mia.. Phil.. Abang Zul.. jom balik!

 

Ehhh pukul 1.49 pagi dah?

Aku tengah tulis entry ni. Teringat banyak lagi gambar yang belum aku go through… Nak sort out kan, delete mana2 yg tak jadi.. Haiyahhh.. along sudah bising, bila mau send gambor di TS. Nanti la ye. Koi tengah ada gangguan emosi di sini.

Entry sedang ditulis. Aku tengah sakit mata. Aku malas. Sorry entry tak bermanfaat.

 

PEACE.

24 comments :

Raihana Izzati said...

kak nisa,,tido!!!!!

=)

iqbalhakimi said...

fuh,,pack jadual cik nisa ..cepat tdo..esok tulis lagi..hehe

creativeheart said...

lawanye kasut tuuuu....

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Raihana Izzati

ahahaha
xmooo
:P

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@iqbalhakimi

ahahaha nak tulis lagi nihhhhhh~

mira ellyna said...

manfaat ape bru tau depa kata ade shooting tadi huhu.. lawa la blog aishh.. klu la pandai edit2...

Anonymous said...

boots tu mmg matching dgn tudung bawal..
kah3


-org RTM-

Along Usop said...

siyes tadi nak pegi!...

tapi cam tade geng.. pastu latihan teater plak dah nak start.. nguu.. terpakse kensel niat.. wuu... T.T

ecah said...

sibuk no..hehe, cntik heels..

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@mira ellyna

ehhehe biasa2 aje..
:)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Anonymous

ouhhh xtahu lak. hhaa~

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Along Usop

xpe2 lain kali ye..

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@ecah

tenkiuu :D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@creativeheart

ahahahha
alaaa awk dh tgk :D

Mr. Swift said...

Banyak la manfaat entri ni. hahaha. :3

Nurul dot..dot..dot... said...

hari rabu tu nurul pegi TS nak cari boots gak..malangnye saiz tak de..kaki kecik sangat macam budak2 ade hati nak pakai kasut orang besar haha..

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Mr. Swift

hehehehhee..
sama laa kite :D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Nurul dot..dot..dot...


heheee
nisa lak mesti jumpe boots yang terlalu kecik atau besar..
choice x byk la. sume kedai sama je.. better beli online. ehee

ria said...

jap jap cantiknyer ksut tu. smart wooo. . heheh

btw untung la nisa jmp blogger lain. . huhu

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@ria

ehehheh best :)

Rozana Razali said...

ehem2.. =P

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Rozana Razali

ohhh ye...
shhhh :P rahsia dulu. ehehhee

misz FaTiN said...

puas hati tak dapat apa yg di cari.. heee~~~

post terbaru FATIN HANGOUT to TS

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@misz FaTiN


ehhehe yuppp
thankss kat fatin sebab sudi teman :D