Saturday, February 12, 2011

Day 27 - A picture of yourself and a family member




  • A picture of me and a family member ekk??? Malas nak letak gambar aku dengan along aku, Meuz Angelo. Dah selalu sangat kot... ahhahaa
  • Hehehee kali ni meh aku letak gambar dengan one of my cousin. Yeahhhh dia sangat comel okeh :D
  • Nama dia Solehah.. hehehe... dia anak makteh aku, dah sepupu belah keluarga ayah aku.
  • Yang best nya, Solehah ni ada kembar muka dengan sepupu dia family belah ayah dia. Muka memang serupa kot! Adehhh tak ada lak gambar nak tunjuk. hehee
  • oke dia tak ade blog.. tapi kakak dia ade la blog, jom terjah... Faa Rosli




P/S : Jeles la kulit dia putih. hek hek hek~

17 comments :

y u y u Z u l a i k h a said...

wahhhhh~ tak same pun muka.. huhuhu~

mofaizmz said...

cute as usual..

Latest Entry: Siapa Annoying Orange?

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@y u y u Z u l a i k h a

ehhehe
bukan nisa laaa yg sama muka dgn dia..
nisa ckp dia ade sepupu kat keluarga belah ayah dia yg sama mcm muka dia
:P

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@mofaizmz

thanks :D

Cik Eliza said...

kak nisa comel lah!

<3<3<3


:D

nurul diana said...

dua2 comel ! :) aww !

fiDooo said...

pewitttt

yad'z said...

wahhh... die lagi comel.. hahahaha.. tergugat lah nisa pasnie,,, hehehe..

bunga CINTA ! said...

cantik je :)
ohh, thanks sebab bagi syaz copy gamba kak nisa dulu, pasal nak wt review tu.

http://cintacopypaste.blogspot.com/2011/02/perhatian-saya-cemburu-sekarang.html

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@nurul diana

ehheheh
thankss...

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@nurul diana

ehheheh
thankss...

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@fiDooo


ahahahahah :P

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@yad'z


ahahahhaha
ade lak..

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@bunga CINTA !

thanks dear :D
i'll check ur entry later :)

faa rosli sulaiman said...

terasa vangga even bkn i disitu....

hehehehehe!!!

lama x update blog bz benor yek...

heheheh..

faa rosli sulaiman said...

n btw...

nama dia salihah...

not solehah...

:)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@faa rosli sulaiman

haaaaaa
tu lah mmg bz kottt..
huhuu
salah meyh!! hahaha
malas lak nak betulkan. hik hik~