Saturday, February 12, 2011

Day 27 - A picture of yourself and a family member




  • A picture of me and a family member ekk??? Malas nak letak gambar aku dengan along aku, Meuz Angelo. Dah selalu sangat kot... ahhahaa
  • Hehehee kali ni meh aku letak gambar dengan one of my cousin. Yeahhhh dia sangat comel okeh :D
  • Nama dia Solehah.. hehehe... dia anak makteh aku, dah sepupu belah keluarga ayah aku.
  • Yang best nya, Solehah ni ada kembar muka dengan sepupu dia family belah ayah dia. Muka memang serupa kot! Adehhh tak ada lak gambar nak tunjuk. hehee
  • oke dia tak ade blog.. tapi kakak dia ade la blog, jom terjah... Faa Rosli




P/S : Jeles la kulit dia putih. hek hek hek~

17 comments:

  1. wahhhhh~ tak same pun muka.. huhuhu~

    ReplyDelete
  2. @y u y u Z u l a i k h a

    ehhehe
    bukan nisa laaa yg sama muka dgn dia..
    nisa ckp dia ade sepupu kat keluarga belah ayah dia yg sama mcm muka dia
    :P

    ReplyDelete
  3. wahhh... die lagi comel.. hahahaha.. tergugat lah nisa pasnie,,, hehehe..

    ReplyDelete
  4. cantik je :)
    ohh, thanks sebab bagi syaz copy gamba kak nisa dulu, pasal nak wt review tu.

    http://cintacopypaste.blogspot.com/2011/02/perhatian-saya-cemburu-sekarang.html

    ReplyDelete
  5. @bunga CINTA !

    thanks dear :D
    i'll check ur entry later :)

    ReplyDelete
  6. terasa vangga even bkn i disitu....

    hehehehehe!!!

    lama x update blog bz benor yek...

    heheheh..

    ReplyDelete
  7. n btw...

    nama dia salihah...

    not solehah...

    :)

    ReplyDelete
  8. @faa rosli sulaiman

    haaaaaa
    tu lah mmg bz kottt..
    huhuu
    salah meyh!! hahaha
    malas lak nak betulkan. hik hik~

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay