Saturday, February 12, 2011

Day 26 - A picture of something that means a lot to you




  • Selain daripada family tercinta, kawan-kawan berharga, barang-barang yang aku terima sebagai hadiah, benda di atas ni adalah antara benda yang sangat bermakna buat aku.
  • Yaaa... kad yang kita akan dapat untuk gantung kat leher bila pergi kem / ceramah / seminar dan lain lain...
  • Aku nak cakap pasal Kem Wartawan Muda yang aku join ni, jem ni diadakan di Kolej IKIP, Kuantan.. The best part is, kolej ni terletak betul-betul depan pantai!
  • Giler best environment dia.. dapat jumpa kawan-kawan baru, timba pengalaman.. dan paling penting ia adalah antara perkara yang memupuk semangat aku untuk menyambung pelajaran dalam bidang komunikasi dan media....
  • Rindu suasana dulu...





P/S : Dear friends, where are you?

9 comments :

APi said...

i'm here darling..
hehe..
memang benda tu ada makan tersendiri..
nak2 kalo kite yang buat..
kat rumah banyak kot..
terpnjang lak aku komen..
oke bai..^^

nurul diana said...

akhirnya , kak nisa update gak blog . .. hehehe

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@APi

ahahah
aku x bape paham arr ko tulis ape :P

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@nurul diana

ehehhe
thanks :D

nurul diana said...

no hal la akk :)

zaty zakarie said...

as'slm.
even sume bende akan bg kenangan kt kte en.bende2 tu r yg akan engat en kte kt kenangan lame.kal0 bende2 tu ilang msti kte susah nk engat kenangan 2 en.kecuali kte jmpe balek bende2 2.:)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@nurul diana

hehehe
:)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@zaty zakarie


ehehhe
betul tu :)

Natasya Aisya said...

eh~awak pom pergi jugak ke kem wartawan muda 2?saya pergi jgak :)