Saturday, February 12, 2011

Day 26 - A picture of something that means a lot to you




  • Selain daripada family tercinta, kawan-kawan berharga, barang-barang yang aku terima sebagai hadiah, benda di atas ni adalah antara benda yang sangat bermakna buat aku.
  • Yaaa... kad yang kita akan dapat untuk gantung kat leher bila pergi kem / ceramah / seminar dan lain lain...
  • Aku nak cakap pasal Kem Wartawan Muda yang aku join ni, jem ni diadakan di Kolej IKIP, Kuantan.. The best part is, kolej ni terletak betul-betul depan pantai!
  • Giler best environment dia.. dapat jumpa kawan-kawan baru, timba pengalaman.. dan paling penting ia adalah antara perkara yang memupuk semangat aku untuk menyambung pelajaran dalam bidang komunikasi dan media....
  • Rindu suasana dulu...





P/S : Dear friends, where are you?

9 comments:

  1. i'm here darling..
    hehe..
    memang benda tu ada makan tersendiri..
    nak2 kalo kite yang buat..
    kat rumah banyak kot..
    terpnjang lak aku komen..
    oke bai..^^

    ReplyDelete
  2. akhirnya , kak nisa update gak blog . .. hehehe

    ReplyDelete
  3. @APi

    ahahah
    aku x bape paham arr ko tulis ape :P

    ReplyDelete
  4. as'slm.
    even sume bende akan bg kenangan kt kte en.bende2 tu r yg akan engat en kte kt kenangan lame.kal0 bende2 tu ilang msti kte susah nk engat kenangan 2 en.kecuali kte jmpe balek bende2 2.:)

    ReplyDelete
  5. eh~awak pom pergi jugak ke kem wartawan muda 2?saya pergi jgak :)

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay