Monday, February 7, 2011

Day 24 - A picture of something you wish you could change

Umur : 17 tahun.



  • Jika diberi peluang, something that I wish I could change... myself.
  • I wish I can change myself, to be a better person, better in most of things..
  • Tapi bercakap macam ini nampak sangat aku tak bersyukur dengan diri aku kan?
  • Apa-apa pun aku sayang diri aku, walau banyak perkara pahit manis berlaku pada aku, aku yakin semua tu ketentuan Tuhan... dan mesti ada hikmah di sebaliknya.
  • Sebab itu, aku hanya mampu mengucapkan "I wish.."
  • Mesti ramai yang nak mengubah diri sendiri, tapi ingat segalanya tak boleh dapat dalam masa yang singkat!
  • Ayuhlah bermula dari sekarang, segalanya boleh dipelajarai sedikit demi sedikit...





P/S : I won't apologize for who I am.

18 comments:

  1. perubahan untuk kebaikan diri kita sendiri juga. kan nisa ?
    eh eh comello muka 17 tahun ;)

    ReplyDelete
  2. me 2..hrp dpt jadi lebih baik...

    ReplyDelete
  3. berubah untuk kebaikan :)
    tak pe,slow2 hehe

    ReplyDelete
  4. hope perubahan semuanya ke arah yang positip... hehehe..

    *eh, i top commentator lah.. hehe

    ReplyDelete
  5. yup tau per. . :)

    bersyukur dgn apa yg ader .

    ReplyDelete
  6. kakak, u ni tak boleh comel lagi? geram je tengok muka u. hehe. :D nice blog btw!

    ReplyDelete
  7. the old nisa is sooo innocent...kah3

    -org RTM-

    ReplyDelete
  8. Yup, setuju! Perubahan buleh di buat sedikit demi sedikit, asalkan istiqamah..lebih baik buat sesuatu tu dengan berdikit-dikit-tapi berterusan,jangan buat banyak sekaligus, tapi esok tinggalkan nya...

    Salam perkenalan kepada semua bloggers dan visitors kat sini..


    Nak tau sedikit sebanyak mengenai gadgets,gizmos dan latest tech? Klik je sini.

    ReplyDelete
  9. @bella abdul razak

    ahahhaha biasa2 aje dik..
    hehe
    btw
    thanks :)

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay