Sunday, February 6, 2011

Day 22 - A picture of something you wish you were better at

I wish I was better at. . .

IMG_6296EATING ! ! !

  • Aku harap aku mempunyai selera besar macam orang lain.
  • Aku harap aku boleh makan banyak banyak selagi muat perut. Why I wish for something like this???
  • Sebab aku kurus cekedinggggg… Perut pon kecik, makan sikit aje dah cepat kenyang.
  • Now berat aku 43kg only, and yes I’m underweight. Aku rasa nak naik berat badan, desperate nih! Aku rasa macam manusia tak normal lak. Hahahaa….
  • Doakan kesihatan aku yeh.. Sekarang aku selalu demam demam meyh…

 

 

 

Nak makan! Nak makan! Bye bye.


30 comments:

  1. biar kurus .. nanti badan da naik , dia akan terus naik tanpa dapat dikawal dah .. haisy .. biar cam ney ... cantek suda ..

    ReplyDelete
  2. alahai..ringanyer nisa?lnda 47kg kot..huhu

    ReplyDelete
  3. aik..bia betol..berat nurul pun 43kg tapi nurul lagi pendek dr nisa =____="

    ReplyDelete
  4. kita serupa~
    mkn bnyk2 tpi xnek :(

    ReplyDelete
  5. kn tukar tajuk BLOG nie...

    kepada SAYA SUKE MAKAN!!!

    hehhe boleh x?

    ReplyDelete
  6. Sy doakan awk ye...

    "Ya Allah... berikanlah kesihatan yang cukup sempurna untuk nisa. Semoga dia berada dalam keadaan yang cukup kuat untuk terus beribadat kepada Mu Ya Allah.."

    ReplyDelete
  7. ringannye sis ^^
    bole dukung niehh
    haha

    ReplyDelete
  8. haha... kite pulak masalah berat badan berlebihan. kita transfer lemak nak tak??? hehe.

    ReplyDelete
  9. salam
    pesananku mulakan makan makananmu dengan kalimah bismillah

    Salam new blogger

    nice blog...hehehe

    jom singgah blog saya

    http://zubir5588.blogspot.com
    \segala komen dan cadangan adalah amat dialu-alukan...tq

    ReplyDelete
  10. aku pon perlukan 10kg lagi untuk berat badan yang ideal..
    huhu

    ReplyDelete
  11. @amier azrul alias

    huhuuu sy ni dah cmni mmg x takut la kan.
    ahahhaa

    ReplyDelete
  12. @APi

    huuuuu 10 kg tuuu..
    bukan senang :(

    ReplyDelete
  13. sya pon undrweight jugak....
    klu nisa 43 kg...
    sya 35 kg....
    agak susah nak naek...sedangkan nafsu mkan amatla kuat....

    ReplyDelete
  14. sama lah..kita terperangkap di tubuh budak kecik..huahuahua~~~

    tapi sy lain sikit
    ..
    makan at least mesti 3 pinggan...
    hahaha..
    demam,,dah 2 tahun tak demam..WHOA!

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay