Thursday, February 3, 2011

Day 19 - A picture and a letter (choose any photo and write short entry to explain why you've chosen it)

 

IMG_9580Of course la masa gambar ni di ambil aku bukanlah menangis betul betul.

Dear you,

It’s been a month eh? Ehh ke belum sebulan lagi? I don’t know sampai bila kita akan macam ni. Asal berjauhan aje mesti bergaduh kan. Am I too childish towards you?

Kadang kadang benda kecik pun jadi besar? Kalau you tengok I nangis macam ni masa tengah cakap kat phone hari tu macam mana? Dah lah you tak pernah tengok I nangis kan?

Oke itu je surat untuk you.

Bye..


14 comments:

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay