Thursday, February 3, 2011

Day 19 - A picture and a letter (choose any photo and write short entry to explain why you've chosen it)

 

IMG_9580Of course la masa gambar ni di ambil aku bukanlah menangis betul betul.

Dear you,

It’s been a month eh? Ehh ke belum sebulan lagi? I don’t know sampai bila kita akan macam ni. Asal berjauhan aje mesti bergaduh kan. Am I too childish towards you?

Kadang kadang benda kecik pun jadi besar? Kalau you tengok I nangis macam ni masa tengah cakap kat phone hari tu macam mana? Dah lah you tak pernah tengok I nangis kan?

Oke itu je surat untuk you.

Bye..

15 comments :

Mejuez said...

>_<

NynaMysarah said...

like this entry ;D

..hizamirahim.. said...

erk.
nangis?
nape ni?

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Mejuez

hehe~

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@NynaMysarah

like it too :D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@..hizamirahim..

huhu xde ape lah...
mata masuk habuk kot :P

bukan photographer said...

baru sebulan...ni yang da setaun xjumpe lagi pantang lmbat bls msg..kompom gaduh =_="

yad'z said...

woot2... nisa nangis... haihhh

Ujang9897 said...

uik.....hihi

mR.sYaH said...

sedihnyer..
jgn nangis2 tau.. eheh..

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@bukan photographer

huuu tu lah..
nisa ase nisa kena lebih bersabar kot.

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@yad'z

heheh xdelah :P

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Ujang9897

heee :D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@mR.sYaH

ehheh oke x nangesh :D

Anonymous said...

lelaki bila da dpt akn mula wat perangai. aku penah nangis beberape kali depan bf aku. dye biase je. aku sedih sebab tgu dye sampai mlm xdtg2...tp dye...mcm xkisah pn :')