Thursday, February 3, 2011

Day 19 - A picture and a letter (choose any photo and write short entry to explain why you've chosen it)

 

IMG_9580Of course la masa gambar ni di ambil aku bukanlah menangis betul betul.

Dear you,

It’s been a month eh? Ehh ke belum sebulan lagi? I don’t know sampai bila kita akan macam ni. Asal berjauhan aje mesti bergaduh kan. Am I too childish towards you?

Kadang kadang benda kecik pun jadi besar? Kalau you tengok I nangis macam ni masa tengah cakap kat phone hari tu macam mana? Dah lah you tak pernah tengok I nangis kan?

Oke itu je surat untuk you.

Bye..


15 comments:

  1. baru sebulan...ni yang da setaun xjumpe lagi pantang lmbat bls msg..kompom gaduh =_="

    ReplyDelete
  2. woot2... nisa nangis... haihhh

    ReplyDelete
  3. sedihnyer..
    jgn nangis2 tau.. eheh..

    ReplyDelete
  4. lelaki bila da dpt akn mula wat perangai. aku penah nangis beberape kali depan bf aku. dye biase je. aku sedih sebab tgu dye sampai mlm xdtg2...tp dye...mcm xkisah pn :')

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay