Tuesday, February 1, 2011

Day 18 - A picture of your biggest insecurity

 

IMG_9858wtr

Apa ada dalam gambar?

Errrr handphone, Toblerone choc, note book, a bunch of keys, dictionary and yes, my books! Bersepah kan? Abaikan. . .

  • Biggest insecurity? Right now, I can say that my study is my biggest insecurity.
  • No time to play around anymore.. I think I should be more serious and lebih fokus untuk study.
  • Aku tahu subjek semakin lama semakin susah. Semakin banyak yang kita belajar, semakin banyak yang perlu kita ingat, semakin banyak yang perlu kita study balik untuk final exam.
  • Aku dah tak boleh hanyut dengan perkara perkara yang tak penting. Need to struggle this semester. Aku dah janji pada diri dan parents untuk improve mana yang patut. InsyaAllah.
  • Sekarang, aku berazam untuk mendahulukan pelajaran daripada segala perkara. Walau apa pun yang berlaku, aku nak ingatkan diri aku yang aku datang sini untuk belajar.
  • Sama-samalah kita berdoa kepadaNYA agar semua dikurnia kejayaan dunia akhirat, amin. . .

 

Tapi facebook dengan blog macam susah nak tinggal je? Haiyooo. Bye bye.

12 comments :

izyanainaa said...

we're in the same shoes..:)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@izyanainaa

hehe which part yg sama??
heee part study or part facebook n blog xleh tinggal?
:P

adeqlaboo. :) said...

eyh, sys nisa ponn study subject economics gak ?? huu. sama laa kita. :)

Cik Eliza said...

aha !

gud luck akak !

chaiyok !!!

aca ! aca ! fighting !

;D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@adeqlaboo. :)

heheh yuppp :D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Cik Eliza

thanksss :D

yad'z said...

yeahhh... study come first... but, blog always follow up behind... hahaha

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@yad'z

ahahah
tu lahhh..
xleh nak elak lakk :P

.cqyn. said...

sis nisa blaja economy jugakk ? i ggot the same book !

senydream said...

gud luck!..;)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@.cqyn.

ehhe yes..
tp syllabus course akak x cover semua topik in the textbook :)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@senydream

thanks a lot :D