Tuesday, February 1, 2011

Day 18 - A picture of your biggest insecurity

 

IMG_9858wtr

Apa ada dalam gambar?

Errrr handphone, Toblerone choc, note book, a bunch of keys, dictionary and yes, my books! Bersepah kan? Abaikan. . .

  • Biggest insecurity? Right now, I can say that my study is my biggest insecurity.
  • No time to play around anymore.. I think I should be more serious and lebih fokus untuk study.
  • Aku tahu subjek semakin lama semakin susah. Semakin banyak yang kita belajar, semakin banyak yang perlu kita ingat, semakin banyak yang perlu kita study balik untuk final exam.
  • Aku dah tak boleh hanyut dengan perkara perkara yang tak penting. Need to struggle this semester. Aku dah janji pada diri dan parents untuk improve mana yang patut. InsyaAllah.
  • Sekarang, aku berazam untuk mendahulukan pelajaran daripada segala perkara. Walau apa pun yang berlaku, aku nak ingatkan diri aku yang aku datang sini untuk belajar.
  • Sama-samalah kita berdoa kepadaNYA agar semua dikurnia kejayaan dunia akhirat, amin. . .

 

Tapi facebook dengan blog macam susah nak tinggal je? Haiyooo. Bye bye.


12 comments:

  1. we're in the same shoes..:)

    ReplyDelete
  2. @izyanainaa

    hehe which part yg sama??
    heee part study or part facebook n blog xleh tinggal?
    :P

    ReplyDelete
  3. eyh, sys nisa ponn study subject economics gak ?? huu. sama laa kita. :)

    ReplyDelete
  4. aha !

    gud luck akak !

    chaiyok !!!

    aca ! aca ! fighting !

    ;D

    ReplyDelete
  5. yeahhh... study come first... but, blog always follow up behind... hahaha

    ReplyDelete
  6. @yad'z

    ahahah
    tu lahhh..
    xleh nak elak lakk :P

    ReplyDelete
  7. sis nisa blaja economy jugakk ? i ggot the same book !

    ReplyDelete
  8. @.cqyn.

    ehhe yes..
    tp syllabus course akak x cover semua topik in the textbook :)

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay