Thursday, February 3, 2011

Blogger baru pertama kali jumpa dah peluk-peluk. Ape kes ni? ? ?

  • Haaaa tajuk nye macam mengundang aje.. Haippp jangan dok fikir bukan bukan ye… mana ade aksi terlarang kat sini.
  • Baca dulu okeh?

IMG_9741

  • Haa tengok! Tengok! Peluk peluk tu.. apa nak jadi ni haishhhh….
  • Gambar saja di-blur kan ketika mengambil gambar bagi menimbulkan effect suspens di situ. Erkkk…

IMG_9766

  • Haaa tengok tuhhh jalan dah tak hengat orang belakang, kena amik gambor dengan paparazzi pon boleyh tak sedar!

 

IMG_9753

  • Haaa ni satu lagi, kalau dah namanye pompuan kannn, nampak aje apa yang berkenan di mata laju aje membeleknye.
  • Dah tak peduli dah paparazzi semakin dekat. Hohohooo~

 

IMG_9775

  • Tadaaaaaa beliau laa orang yang dok sedap berpelukan dengan daku tadi. Hahaa!!
  • Oitttt jangan ada yang salah faham lak ye! Daku bukan la bengkok ke hape.. Hahaaa

 

IMG_9771

  • Rakan subahat pada hari bahagia : Awok (bukan nama sebenar), Aryl (nama glemer aje), dan si cantik manis Aisya Rahim
  • Kisah bermula pada Sabtu lepas aku ade photoshoot untuk satu online shop kat Jalan Cochrane Cheras
  • si Aryl la gila ajak dorang pegi tempat aku shoot, lepas tu aku balik dengan dorang. Singgah makan lak kat Secret Recipe Gombak. Ouhh thanks for the Cadbury Blackforest & Spaghetti Meatball! Nyum nyum~
  • Sampai je Shah Alam aku lak yang gila ajak dorang karaoke. Huuu gambar tak ade pada aku ye.. Tunggu la Aisya atau Aryl yang update. Awok (bukan nama sebenar) takde blog kot?
  • Gambar gambar di atas merupakan gambar di Uptown.. saja bawak dorang jalan jalan cuci mata. Aku pon cuci mata jugak la, tengok jaket idaman aku. Tengok je laaa.. haha

 

IMG_9746Muke tak semenggah terpaksa di-censored kan sebab muka terlebih eksaited dapat dadih cokelat!

 

IMG_9773

  • Hey everyone, meet Aisya Rahim. Dia pon blogger jugak, dan dia baca blog saya. Ouhh tak sangka awak kawan Aryl ye. Hehe…
  • I had so much fun that day. Dorang memang sporting gila. Yang Aisya ni duk gelak aje.. haha comel!
  • Ehhh korang nanati turun Shah Alam lagi ye? Hehehee mmuuaxhh!

 

 

Kat temerloh kat mana ada jual dadih??? Bye bye.

30 comments :

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

SAYE BLOGGER GAK.. HEEE

mia.lia said...

suspen je..hehe

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@LinE PuTih LiNe HiTaM

ahahah
:P

Aisya Rahim said...

hehe . memang title mengundang habis :p sure,nanti kita lepak-ing lagi !

Deeyaudeen Sabri said...

waaa.. sy pun nk jumpe jgk blogger Nisa ni ! hehe :P

aryl said...

saya tak akan lupa hari n=bahagia ini.. yup, selepas ini,
saya yang gila ni akan ajak diorang turun selalu...

Rozana Razali said...

nt turun gombak ckp la, sy kt uia.. =P

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@mia.lia

ahhaha
suspens tak?? suspens tak??
:P

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Aisya Rahim

ehheheheh yeahhh :D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Deeyaudeen Sabri

ahahha abang udeen hari2 kay jumpee :D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@aryl


ahahahha
:P
peace~

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Rozana Razali

ouhh really???? hehehe insyaAllah :)

Zik said...

wah best2 pergi jalan2 dengan blogger lain ek... huhu

senydream said...

haha2!..suspen jek..:)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Zik

yuppp sgt besh :D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@senydream

ahahha tu lah pasal :P

fiqaliqa said...

title suspen. haha . korg dua comel :)

a little less conversation said...

"LinE PuTih LiNe HiTaM said...
SAYE BLOGGER GAK.. HEEE"

hahaha..xleh blah tul komen ni..


nisa:
nk tnye ni..karoke kt s alam ktne yg best eh?

Nadhirah-chan said...

meriahnye kak . cam sedap je dadih tu . *hehehe*

myracupcake said...

hehe tajuk suspen je haa :P

*btw ni my first time comment selalu bace je :P hehe ampun cik nisa ! hehe

Fatimah Zahra Zulkurnain said...

waaa . mase first2 bace tekejot siket . heheh . mm . kalau ada masa , mehh lah join contest ni !

http://imah-jpc.blogspot.com/2011/01/best-picture-in-your-life-contest.html

thanks ! xD

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@fiqaliqa

hehehe tenkiu :D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@a little less conversation

kat quality hotel.. lagu2 update jugak la..

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Nadhirah-chan

yuuppppp
dadih kat uptown mmh sedappp!!!

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@myracupcake

ehhehe
xpe...xkan nak paksa2 org komen lak kan.. ehhehe
u dtg cni pon i dah hargai sgt2 :D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Fatimah Zahra Zulkurnain

hahaha
:D

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

hahahaha

teruja ngn header y sgt smart oke !

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Khairul Atikah @ Cik Yuki

thanks :D

CikBulat said...

Nak gatal jap. Kim salam kat mamat b'spek. hahahaha !!

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@CikBulat

hahaha
wokeyyyy :D