Thursday, February 3, 2011

Blogger baru pertama kali jumpa dah peluk-peluk. Ape kes ni? ? ?

  • Haaaa tajuk nye macam mengundang aje.. Haippp jangan dok fikir bukan bukan ye… mana ade aksi terlarang kat sini.
  • Baca dulu okeh?

IMG_9741

  • Haa tengok! Tengok! Peluk peluk tu.. apa nak jadi ni haishhhh….
  • Gambar saja di-blur kan ketika mengambil gambar bagi menimbulkan effect suspens di situ. Erkkk…

IMG_9766

  • Haaa tengok tuhhh jalan dah tak hengat orang belakang, kena amik gambor dengan paparazzi pon boleyh tak sedar!

 

IMG_9753

  • Haaa ni satu lagi, kalau dah namanye pompuan kannn, nampak aje apa yang berkenan di mata laju aje membeleknye.
  • Dah tak peduli dah paparazzi semakin dekat. Hohohooo~

 

IMG_9775

  • Tadaaaaaa beliau laa orang yang dok sedap berpelukan dengan daku tadi. Hahaa!!
  • Oitttt jangan ada yang salah faham lak ye! Daku bukan la bengkok ke hape.. Hahaaa

 

IMG_9771

  • Rakan subahat pada hari bahagia : Awok (bukan nama sebenar), Aryl (nama glemer aje), dan si cantik manis Aisya Rahim
  • Kisah bermula pada Sabtu lepas aku ade photoshoot untuk satu online shop kat Jalan Cochrane Cheras
  • si Aryl la gila ajak dorang pegi tempat aku shoot, lepas tu aku balik dengan dorang. Singgah makan lak kat Secret Recipe Gombak. Ouhh thanks for the Cadbury Blackforest & Spaghetti Meatball! Nyum nyum~
  • Sampai je Shah Alam aku lak yang gila ajak dorang karaoke. Huuu gambar tak ade pada aku ye.. Tunggu la Aisya atau Aryl yang update. Awok (bukan nama sebenar) takde blog kot?
  • Gambar gambar di atas merupakan gambar di Uptown.. saja bawak dorang jalan jalan cuci mata. Aku pon cuci mata jugak la, tengok jaket idaman aku. Tengok je laaa.. haha

 

IMG_9746Muke tak semenggah terpaksa di-censored kan sebab muka terlebih eksaited dapat dadih cokelat!

 

IMG_9773

  • Hey everyone, meet Aisya Rahim. Dia pon blogger jugak, dan dia baca blog saya. Ouhh tak sangka awak kawan Aryl ye. Hehe…
  • I had so much fun that day. Dorang memang sporting gila. Yang Aisya ni duk gelak aje.. haha comel!
  • Ehhh korang nanati turun Shah Alam lagi ye? Hehehee mmuuaxhh!

 

 

Kat temerloh kat mana ada jual dadih??? Bye bye.


30 comments:

  1. hehe . memang title mengundang habis :p sure,nanti kita lepak-ing lagi !

    ReplyDelete
  2. waaa.. sy pun nk jumpe jgk blogger Nisa ni ! hehe :P

    ReplyDelete
  3. saya tak akan lupa hari n=bahagia ini.. yup, selepas ini,
    saya yang gila ni akan ajak diorang turun selalu...

    ReplyDelete
  4. nt turun gombak ckp la, sy kt uia.. =P

    ReplyDelete
  5. @mia.lia

    ahhaha
    suspens tak?? suspens tak??
    :P

    ReplyDelete
  6. wah best2 pergi jalan2 dengan blogger lain ek... huhu

    ReplyDelete
  7. haha2!..suspen jek..:)

    ReplyDelete
  8. title suspen. haha . korg dua comel :)

    ReplyDelete
  9. "LinE PuTih LiNe HiTaM said...
    SAYE BLOGGER GAK.. HEEE"

    hahaha..xleh blah tul komen ni..


    nisa:
    nk tnye ni..karoke kt s alam ktne yg best eh?

    ReplyDelete
  10. meriahnye kak . cam sedap je dadih tu . *hehehe*

    ReplyDelete
  11. hehe tajuk suspen je haa :P

    *btw ni my first time comment selalu bace je :P hehe ampun cik nisa ! hehe

    ReplyDelete
  12. waaa . mase first2 bace tekejot siket . heheh . mm . kalau ada masa , mehh lah join contest ni !

    http://imah-jpc.blogspot.com/2011/01/best-picture-in-your-life-contest.html

    thanks ! xD

    ReplyDelete
  13. @Nadhirah-chan

    yuuppppp
    dadih kat uptown mmh sedappp!!!

    ReplyDelete
  14. @myracupcake

    ehhehe
    xpe...xkan nak paksa2 org komen lak kan.. ehhehe
    u dtg cni pon i dah hargai sgt2 :D

    ReplyDelete
  15. hahahaha

    teruja ngn header y sgt smart oke !

    ReplyDelete
  16. Nak gatal jap. Kim salam kat mamat b'spek. hahahaha !!

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay