Saturday, February 5, 2011

Bila blog aku di promote blogger feymes. Tak terkata weyh!!

  • Whoaaaaa macam tak percaya! Sesungguhnye oke!!! Ada dua blogger terkenal sudah promote daku!
  • Terima kasih tak terhingga kepada mereka… sudi jugak promote blog daku yang tak seberapa neh Smile with tongue out

 

  • BEN ASHAARI ! Hehee seorang blogger yang boleh dikira otai la…
  • Beliau rajin giler update blog… macam macam idea dia ada tau.. hehhe aku pon xde idea sebanyak beliau ada.. huhuuu
  • Ouhhh ye, Abang Ben ni dah lama dah buat entry pasal aku, baru ni laa aku nak mention kat sini. hehhee
  • Jom terjah entry beliau, klik secara bersopan santun kat sini ye !!!

 

matgebu

  • Heeeee pemilik blog Dapur Tanpa Sempadan (DTS) ni bernama Mat Gebu
  • Mat Gebu ni, aku rasa macam besfren dengan Abang Ben kot?? hehehe…. sebab Mat Gebu selalu mention Abang Ben dalam blog beliau, dan sebaliknya dengan Abang Ben..
  • Heheee yang aku suka sangat pasal blog DTS, banyak giler resipi yang best best!! Dan kebanyakannya aku rasa senang nak try la.
  • Hehehee jom terjah entry promote blog oleh Mat Gebu, klik dengan sabar kat sini oke !!

 

Picture2229

Terima kasih juta juta lemon lemonssss kat dua blogger otai ni Smile

Peace!!! Muuahhh!!

 

 

Alhamdulillah. Bye bye.