Wednesday, February 16, 2011

Bahana beberapa hari tak update!!!

  • Whoooo minggu lepas memang hectic giler buat aku.. dan kawan-kawan juga..
  • Ke sana ke mari mencari bahan untuk assignment, mengadap laptop sampai tengah malam untuk siapkan apa yang patut..
  • Huuuu memang penat! Dan aku rasa penat berfikir lebih teruk daripada penat bersukan. Ehh???
  • Dan kesibukan aku itu, diselang-selikan dengan mini gath dengan beberapa blogger, buat aku tak sempat nak update blog!
  • Eeerrgghhh… terluka kejap perasaan aku bila bukak website Nuffnang

 

nuff

 

  • Haaa ini rekod trafik blog aku dari tarikh 5 Februari hingga 11 Februari. Comel tak? Comel tak??
  • Comel ke? Haktuiihhh. Geram pulak aku. Aku geram dengan diri sendiri, sebab blog aku terabai… Follower dan visitor datang pun tengok tak ada entry baru. Haishhhh rasa bersalah dengan you guys!
  • Tapi aku sayangggg kat korang korang tauuu. Even ade satu masa tu, bape hari entah aku tak update blog, follower tetap naik.. Alhamdulillah…
  • Bukan follower / trafik yang aku kejar.. Aku harap blog aku ni mengandungi perkara yang berguna untuk sesiapa kat luar sana.
  • Alhamdulillah sekali lagi. Meh sorang sorang aku ciom pipi. Mmmuuahhh!!! Erkkk perempuan je la yek.. Lelaki bukan muhrim cannot aaaa…~
  • Oke lah you guys.. just a simple entry from me todayyyy. Heheee masih mencuri-curi masa untuk update :P

 

THANKS A LOT TO THESE PEOPLE BECAUSE MENTION MY NAME / MY BLOG IN YOUR ENTRY :

  • an entry from photo g.e.d.i.x
  • Nur Syazana : click HERE for her entry
  • Noor Farhana : click HERE for her entry
  • Nurul Atiqah : click HERE for her entry
  • Click HERE to read an entry from Farah Syahirah
  • Click HERE to read Akmal Zarith’s entry
  • Click HERE to go to Kyerull’s blog
  • Thanks Nurul Syazwani for this entry and this one too ;D

 

 

 

 

P/S : Hanya Tuhan mampu membalas.

22 comments :

y u y u Z u l a i k h a said...

SAYE AKAN MENJEGUK BELOG ANDA SETIAP HARI..

hahah..
kiss lebeh sikit!

zabbura2002 said...

tak baik mencuri :p

nurul syazwani :) said...

hello k. nisa :)) thanx for mentioning my name . oh myyyyy ! HAHAA. teruja :p tape2 nnt saya suruh nuffnag up trafic nisamenaip nie :DD keep on sharing sis !

Halen said...

hehe.. xpe setiap benda tu pasti ada turun naiknya. tak yah risau klu trafik turun skit je sbb nisa mmg ada pembaca yang setia.. :)

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

boleh buat tangga.. =)

d_LA said...

comey je turun tp still banyak gak tu berbanding ngan dla yg hari2 update ni..hehe

Encik Blogger said...

yeay dapat kiss.. heheeh.. eh bukan.. silap.. Encik Don Chucky nk jgk~~ kui kui

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@y u y u Z u l a i k h a

whaaaa
betol ke ni yuyu??
meyhhhh nisa bg kiss lebihhh
mmuahh
mmuaahh
ahahaha~

nurul ain said...

kak niesa jangan risau..kite ade tiap2 hari datang jenguk sini ^^
*pembaca setia..tak penah jemu datang sini :))

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@zabbura2002

ahahah
sekali sekala mencuri masa :P

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@nurul syazwani :)

ahahha
thanks to u yg ade sebut nama i dalam entry you
:D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Halen

ehhehe
thankss
:D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Khumaera Ismail aka Habibi Hamid

ahahahha
tu laaa pasal...

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@d_LA

hehehee~

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Encik Blogger

ahahaha
gegeurls je boleyyy~

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@nurul ain

whaaaa terharu neh!!
thankss :D

Zik said...

wah banyakknya... erm... dapat jenduk sekali sekala jer... itupun silent reader... hoho

zool said...

kira hebatlah tu... den tetiap ari update pun susah nak byk camtu..

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Zik

ehhee
thanks sbb sudi jugak singgah :)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@zool

ehehhe
insyaAllah.. nnt rezeki anda pulak :)

KyêrulL said...

nak sign ! akak niE femes lah hehe.. tteeettt lari topik! :)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@KyêrulL

ahahahha ade pulakkk??
oke oke awak nak sign kat mana ye awakkk??
haha!!