Wednesday, February 16, 2011

Bahana beberapa hari tak update!!!

  • Whoooo minggu lepas memang hectic giler buat aku.. dan kawan-kawan juga..
  • Ke sana ke mari mencari bahan untuk assignment, mengadap laptop sampai tengah malam untuk siapkan apa yang patut..
  • Huuuu memang penat! Dan aku rasa penat berfikir lebih teruk daripada penat bersukan. Ehh???
  • Dan kesibukan aku itu, diselang-selikan dengan mini gath dengan beberapa blogger, buat aku tak sempat nak update blog!
  • Eeerrgghhh… terluka kejap perasaan aku bila bukak website Nuffnang

 

nuff

 

  • Haaa ini rekod trafik blog aku dari tarikh 5 Februari hingga 11 Februari. Comel tak? Comel tak??
  • Comel ke? Haktuiihhh. Geram pulak aku. Aku geram dengan diri sendiri, sebab blog aku terabai… Follower dan visitor datang pun tengok tak ada entry baru. Haishhhh rasa bersalah dengan you guys!
  • Tapi aku sayangggg kat korang korang tauuu. Even ade satu masa tu, bape hari entah aku tak update blog, follower tetap naik.. Alhamdulillah…
  • Bukan follower / trafik yang aku kejar.. Aku harap blog aku ni mengandungi perkara yang berguna untuk sesiapa kat luar sana.
  • Alhamdulillah sekali lagi. Meh sorang sorang aku ciom pipi. Mmmuuahhh!!! Erkkk perempuan je la yek.. Lelaki bukan muhrim cannot aaaa…~
  • Oke lah you guys.. just a simple entry from me todayyyy. Heheee masih mencuri-curi masa untuk update :P

 

THANKS A LOT TO THESE PEOPLE BECAUSE MENTION MY NAME / MY BLOG IN YOUR ENTRY :

  • an entry from photo g.e.d.i.x
  • Nur Syazana : click HERE for her entry
  • Noor Farhana : click HERE for her entry
  • Nurul Atiqah : click HERE for her entry
  • Click HERE to read an entry from Farah Syahirah
  • Click HERE to read Akmal Zarith’s entry
  • Click HERE to go to Kyerull’s blog
  • Thanks Nurul Syazwani for this entry and this one too ;D

 

 

 

 

P/S : Hanya Tuhan mampu membalas.


22 comments:

  1. SAYE AKAN MENJEGUK BELOG ANDA SETIAP HARI..

    hahah..
    kiss lebeh sikit!

    ReplyDelete
  2. hello k. nisa :)) thanx for mentioning my name . oh myyyyy ! HAHAA. teruja :p tape2 nnt saya suruh nuffnag up trafic nisamenaip nie :DD keep on sharing sis !

    ReplyDelete
  3. hehe.. xpe setiap benda tu pasti ada turun naiknya. tak yah risau klu trafik turun skit je sbb nisa mmg ada pembaca yang setia.. :)

    ReplyDelete
  4. comey je turun tp still banyak gak tu berbanding ngan dla yg hari2 update ni..hehe

    ReplyDelete
  5. yeay dapat kiss.. heheeh.. eh bukan.. silap.. Encik Don Chucky nk jgk~~ kui kui

    ReplyDelete
  6. @y u y u Z u l a i k h a

    whaaaa
    betol ke ni yuyu??
    meyhhhh nisa bg kiss lebihhh
    mmuahh
    mmuaahh
    ahahaha~

    ReplyDelete
  7. kak niesa jangan risau..kite ade tiap2 hari datang jenguk sini ^^
    *pembaca setia..tak penah jemu datang sini :))

    ReplyDelete
  8. @nurul syazwani :)

    ahahha
    thanks to u yg ade sebut nama i dalam entry you
    :D

    ReplyDelete
  9. wah banyakknya... erm... dapat jenduk sekali sekala jer... itupun silent reader... hoho

    ReplyDelete
  10. kira hebatlah tu... den tetiap ari update pun susah nak byk camtu..

    ReplyDelete
  11. @Zik

    ehhee
    thanks sbb sudi jugak singgah :)

    ReplyDelete
  12. @zool

    ehehhe
    insyaAllah.. nnt rezeki anda pulak :)

    ReplyDelete
  13. nak sign ! akak niE femes lah hehe.. tteeettt lari topik! :)

    ReplyDelete
  14. @KyêrulL

    ahahahha ade pulakkk??
    oke oke awak nak sign kat mana ye awakkk??
    haha!!

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay