Friday, February 4, 2011

Alahai Sahabat Blogger. Ni semua Cik Bulat punye pasal! Haha

(entry bersambung dari entry ini )

  • Haaaa tajuknye memang saje tulis camtu.. Kasi saspens kat Cik Bulat. Ngeh ngeh..
  • Siapa Cik Bulat??? Beliau ialah seorang blogger hiperaktif lagi feymes emes kat page group Sahabat Blogger di facebook.
  • Malam tadi tak menang tangan aku melayan kerenah para blogger yang sporting lagi best di wall group Sahabat Blogger.
  • Haaaa ini semua kerana :

SB 6

  • Haaaa pandai ye Cik Bulat target aku. Heheheeee lepas puas berkomen kat status Cik Bulat a.k.a. CB, ramai pulak yang naik status.

 

SB 2

SB 1

SB 3

SB 4

SB 5

  • Haaa ni sebahagian nye sahaja… Tengok entry macam ni sure confirm ada yang akan mengata aku ni riak takbur lagi berlagak kembang idong. Konon fofuler lah tu!
  • Ouhhhh aku post benda ni suka suka je kot. Tak terasa langsung diri kudus ku ini fofuler macam Fatin Liyana ke.. Irine Nadia Marcello ke… Ouhh jauh sekali!
  • Aku nak tunjuk gelagat para blogger aktif lagi sporting kat wall Sahabat Blogger. Itu aje! Apa pandangan orang lain, aku memang takleh tepis la kan. Tak mampu aku nak puaskan hati semua orang!
  • Alaaa biarlah. Janji CB dah buat aku happy kelmarin, aku punye laa dok tersengih sengih je depan lappy melayan bloggers sporting nih.
  • Memang best la dorang! Heheheee… InsyaAllah kalau ada gathering kat area KL / Selangor, dan kalau masa tu ade rezeki nak join, aku sure la join!

 

P/S : Thankss dear blogger Fatin UK sebab mention I kat entry dia yang ini dan ini jugak !!! Muuahh~

 

Para sahabat jangan ada yang gaduh gaduh ye. Bye bye.

24 comments :

Farahanis Waheda said...

ehee kita dah lama friends kan , esok baru nak jumpaa ! waa tak sabarr !!!

senydream said...

wah beshnyer..:)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Farahanis Waheda

heheh tu lahhh esok bergambar sakan lah kite ye :D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@senydream

heheh besh2 :D

Cik Eliza said...

hahahaha !

mrs poplrrr

;D

Cik Eliza said...

hahahaha !

mrs poplrrr

;D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Cik Eliza

hahaha mane de popular :P

Ery Farieha said...

pemes2 semua


#jeles


kikikiki

Mohd Fitri said...

saya suka dapat kenal nisa kay kerana SB :)

wirdawahid said...

hehehe, nama kita pun adalahh.
tumpang fofulariti nisa *** . (wirda tutup sebab akak tutup) hahaha
okayy, tamau gado222x touching2x :D
jommm gathering kat titiwangsaaaaaa :D

Mejuez said...

ehehehe dah femes plak dorg nanti >_<

http://www.mejuez.com/2011/02/selamat-tinggal-blogspot.html

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Ery Farieha

ehhehe
mane ade :P

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Mohd Fitri

ehhehe
nice to know u too :)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@wirdawahid

ehhehe
:P
ttwangsa???
uhhhh xtahu ktne
hahaha~

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Mejuez

ehhehe
tu lah :P

~Kirin Selama Perak~ said...

ingat pesan KSP !
klau x,mjuk 6 minit !
:p

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@~Kirin Selama Perak~

ahahha
oke2 :D

DiriKu said...

lah..kamu ke NISA KAY..hahahaha :D

Nice to know you XD

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@DiriKu

heee hai :)

Syam Yazie said...

hai. CB nie memang suka mengecog d mana-mana. even dluar. kasi lempang je. haha

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Syam Yazie

ahahha
aiyokkk tak baik tau lempang2 nih...
cian CB comel :P

CikBulat said...

ahaks ! perghh ~ tbaik dr ladanglah. kutuk CB kat sini.
woot woot lagi. hahaha
nak kena ggit ke Nisa, CB seorang gadis yang baik taw. tu CB mana tuh?
Photocopy agaknya. haha

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@CikBulat

ahhahahaaa...
mane ade kutuk......
tuuu org lain laa yg kutuk :P

Encik Blogger said...

saya suka menaip.. haha.. EDC datang sini