Friday, February 4, 2011

Alahai Sahabat Blogger. Ni semua Cik Bulat punye pasal! Haha

(entry bersambung dari entry ini )

  • Haaaa tajuknye memang saje tulis camtu.. Kasi saspens kat Cik Bulat. Ngeh ngeh..
  • Siapa Cik Bulat??? Beliau ialah seorang blogger hiperaktif lagi feymes emes kat page group Sahabat Blogger di facebook.
  • Malam tadi tak menang tangan aku melayan kerenah para blogger yang sporting lagi best di wall group Sahabat Blogger.
  • Haaaa ini semua kerana :

SB 6

  • Haaaa pandai ye Cik Bulat target aku. Heheheeee lepas puas berkomen kat status Cik Bulat a.k.a. CB, ramai pulak yang naik status.

 

SB 2

SB 1

SB 3

SB 4

SB 5

  • Haaa ni sebahagian nye sahaja… Tengok entry macam ni sure confirm ada yang akan mengata aku ni riak takbur lagi berlagak kembang idong. Konon fofuler lah tu!
  • Ouhhhh aku post benda ni suka suka je kot. Tak terasa langsung diri kudus ku ini fofuler macam Fatin Liyana ke.. Irine Nadia Marcello ke… Ouhh jauh sekali!
  • Aku nak tunjuk gelagat para blogger aktif lagi sporting kat wall Sahabat Blogger. Itu aje! Apa pandangan orang lain, aku memang takleh tepis la kan. Tak mampu aku nak puaskan hati semua orang!
  • Alaaa biarlah. Janji CB dah buat aku happy kelmarin, aku punye laa dok tersengih sengih je depan lappy melayan bloggers sporting nih.
  • Memang best la dorang! Heheheee… InsyaAllah kalau ada gathering kat area KL / Selangor, dan kalau masa tu ade rezeki nak join, aku sure la join!

 

P/S : Thankss dear blogger Fatin UK sebab mention I kat entry dia yang ini dan ini jugak !!! Muuahh~

 

Para sahabat jangan ada yang gaduh gaduh ye. Bye bye.


23 comments:

  1. ehee kita dah lama friends kan , esok baru nak jumpaa ! waa tak sabarr !!!

    ReplyDelete
  2. @Farahanis Waheda

    heheh tu lahhh esok bergambar sakan lah kite ye :D

    ReplyDelete
  3. saya suka dapat kenal nisa kay kerana SB :)

    ReplyDelete
  4. hehehe, nama kita pun adalahh.
    tumpang fofulariti nisa *** . (wirda tutup sebab akak tutup) hahaha
    okayy, tamau gado222x touching2x :D
    jommm gathering kat titiwangsaaaaaa :D

    ReplyDelete
  5. @wirdawahid

    ehhehe
    :P
    ttwangsa???
    uhhhh xtahu ktne
    hahaha~

    ReplyDelete
  6. ingat pesan KSP !
    klau x,mjuk 6 minit !
    :p

    ReplyDelete
  7. lah..kamu ke NISA KAY..hahahaha :D

    Nice to know you XD

    ReplyDelete
  8. hai. CB nie memang suka mengecog d mana-mana. even dluar. kasi lempang je. haha

    ReplyDelete
  9. @Syam Yazie

    ahahha
    aiyokkk tak baik tau lempang2 nih...
    cian CB comel :P

    ReplyDelete
  10. ahaks ! perghh ~ tbaik dr ladanglah. kutuk CB kat sini.
    woot woot lagi. hahaha
    nak kena ggit ke Nisa, CB seorang gadis yang baik taw. tu CB mana tuh?
    Photocopy agaknya. haha

    ReplyDelete
  11. @CikBulat

    ahhahahaaa...
    mane ade kutuk......
    tuuu org lain laa yg kutuk :P

    ReplyDelete
  12. saya suka menaip.. haha.. EDC datang sini

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay