Thursday, February 3, 2011

Alahai Sahabat Blogger. Meriah sungguh bila Irine Nadia Marcello turun padang!

  • Semalam page group SAHABAT BLOGGER bergegar kejap. Semua orang tak jadi tidor gara-gara blogger feymes ames lagi comel telah turun padang.
  • Bloger tersebut ialah Irine Nadia Marcello okeh…. sapa tak kenal meyh bagi gambor cun gila satu.

 

  • Dah la lawa, kecik molek, friendly pulak tu. Maka malam tadi ade sebilangan blogger yang bertuah telah kembang kembang idung setelah di add oleh perempuan comel ini.
  • Status yang di post kan facebook pon beliau layan yang termampu.

 

SB 7

  • Heeeee ramai makan hati jugak lah sebab Irine keluar awal. Hehehee ehhh awal ke? Huhuu~
  • Beliau memang comel dan friendly la.. I likeee…

 

irine

  • Sebahagian komen bersama beliau. Ecehhh sebagai bahan bukti aje ye. Hek hek hekk…
  • Nak tayang lebih lebih kang ade lak yang tuduh aku cuba pancing publisiti la, ape la.. sob sob~ Sampai ati ye nyahhhh….

 

irine2

  • Hahahaa pandai Cik Bulat bergurau ye. Hek hek hekkk….
  • Haaa ni buktinya yang mengatakan blogger popular tak sombong oke~ Tengok ni haa boleh ye Irine melayan kitorang?
  • Kalau ada yang sombong, mungkin sebilangan aje kot  (mungkin je ye)… Tak pun, kita yang salah tafsir perangai orang..
  • Yelah, ada orang yang pendiam, susah nak tegur dengan orang, atau sedang ada masalah? Mana lah kita nak tahu isi hati orang kan…
  • So kalau boleh berfikiran positif aje laa ye sayang sayang semua :D
  • Tak mau gaduh gaduh ye :) Peace.

 

 

Nak balik temerloh. Bye bye.


55 comments:

  1. Ada Nisa Kay pun dah meriah!
    yeah!


    Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

    ReplyDelete
  2. mmg best layan tgh pagi tadi..hahahah..sempat gak irine meng add..., dan gua pulak add nisa kay..hihi..

    yg popular nie byk on9 tgh2 pagi2..,

    termasuk heliza helmi...hihi

    ReplyDelete
  3. nisa kay ni pon dah otai gak ni..
    rendah diri plak klo nk datang gathering.. ramai sgt yg otai2..

    ReplyDelete
  4. Tak sempat dengan Irine..sebab tengah pindah barang...:( Tapi dapat Nisa Kay!! Yeah!!! Tenkiu!! ^^

    ReplyDelete
  5. bos pun ada malam pagi tadi..huhu..tapi takleh add..@@

    ReplyDelete
  6. btul2..irine add ecah(asha) juge..suke3..nisa juge dah approve ma request..tq so much..ske toi tgok org2 cntik ni..

    ReplyDelete
  7. best gila smlm borak dgn irine. hehehe.

    ReplyDelete
  8. nisa kan fofuler gak..weewiiitt

    ReplyDelete
  9. @Ujang9897

    ahahah dorg je popular..
    nisa x popular la..
    biasa2 aje :)

    ReplyDelete
  10. @syafiqsulaiman

    ahahah mane ade otai meyhhh..
    baru bape lame aje blogging neh.. hehehe
    kita yg segan nak dtg gath :P

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. @Bos

    huhuuu xpe bleh borak kat wall SB / wall fan page Nisa :)

    ReplyDelete
  13. @ecah

    ehheh
    welkam2..
    irine je cantik..nisa biasa aje :)

    ReplyDelete
  14. kak nisa kayyy pun femess jugakkk :)
    hyperactive sunggoh shabat2 blogger:)

    ReplyDelete
  15. yey! nisa jom kite balik temerloh wuhu ;)

    ReplyDelete
  16. @NynaMysarah

    heee kenapa lak smpai speechles tu ye.

    ReplyDelete
  17. oh,ni lah yg kecoh di add oleh seorg pmpuan cntik eh..? hahah
    anyway,aku add ko.. nice gk ape..? huhuh,knal ko dulu..hehehe

    ReplyDelete
  18. alah tak boleh dah ke add facebook irine lagi?? dulu ade gak add dia,ntah camne leh remove..apekah??
    :( sedih giler!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  19. huhu. bese la tuh nisa. dh org famous. sume macam tuh. :)

    ReplyDelete
  20. nisa kayy..fahmi tak leh tido semalam.angkara nisa tak add fahmi..haha

    ReplyDelete
  21. waaaahhhh.... tak tau lak irine ade.. huh, nyesal tak on SB.. huk3,

    ReplyDelete
  22. hehe..saya pun minat nisa n Irine gak..dua2 cute n sweet..

    ReplyDelete
  23. huhuahaha. seb baikkk x cakap yg bukan2 n gilew2 dalam borak2 kita kat fb irine tuh td. kalo x, abis di print screen..:P

    btw, tq nisa!
    and tq tq korang yg layan borak2 ngn irine smlam kat FB :)

    ReplyDelete
  24. @Irine Nadia MaRceLLo


    ahahhahaa
    yg tu harussss lah off record irine..
    hek hek hekkk :P

    ReplyDelete
  25. dulu i ade add si irine ni, n then pas bape bulan die remove i. hehh, penah jugak try borak tp x balas pon, hoho :P

    ReplyDelete
  26. @y u y u Z u l a i k h a

    tu laa.. kalau yuyu ade malam tu sure yuyu yg glemer :D

    ReplyDelete
  27. uit makin kencang sb sekarang..hihi

    ReplyDelete
  28. irine ni,dia komen kat orang yang boleh dia gunakan...

    kalau kau buat mcm ni,lagi dia riak,sebab semua orang akan cakap dia tak smbg lah ape lahh..and bla2,,,,
    padahal???

    pagai mcm najis..

    ReplyDelete
  29. @Anonymous

    awk kenal ke irine secara rapat???
    hmmm
    setiap pendapat / pandangan org berbeza...

    ReplyDelete
  30. smlm pon meriah gak ape..hehehe
    nway balik temerloh buat ape eh?

    ReplyDelete
  31. @♥NuR SyAFiQah♥

    heheh yuppp meriah kott...
    ehhehe
    balik umah kat temerloh :)

    ReplyDelete
  32. Yah ! Terbaek dari kandang !
    CB di situ !

    ReplyDelete
  33. @CikBulat

    ehehhe
    yeahhh CB laa terbaik dr ladang!!!

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay