Thursday, February 3, 2011

Alahai Sahabat Blogger. Meriah sungguh bila Irine Nadia Marcello turun padang!

  • Semalam page group SAHABAT BLOGGER bergegar kejap. Semua orang tak jadi tidor gara-gara blogger feymes ames lagi comel telah turun padang.
  • Bloger tersebut ialah Irine Nadia Marcello okeh…. sapa tak kenal meyh bagi gambor cun gila satu.

 

  • Dah la lawa, kecik molek, friendly pulak tu. Maka malam tadi ade sebilangan blogger yang bertuah telah kembang kembang idung setelah di add oleh perempuan comel ini.
  • Status yang di post kan facebook pon beliau layan yang termampu.

 

SB 7

  • Heeeee ramai makan hati jugak lah sebab Irine keluar awal. Hehehee ehhh awal ke? Huhuu~
  • Beliau memang comel dan friendly la.. I likeee…

 

irine

  • Sebahagian komen bersama beliau. Ecehhh sebagai bahan bukti aje ye. Hek hek hekk…
  • Nak tayang lebih lebih kang ade lak yang tuduh aku cuba pancing publisiti la, ape la.. sob sob~ Sampai ati ye nyahhhh….

 

irine2

  • Hahahaa pandai Cik Bulat bergurau ye. Hek hek hekkk….
  • Haaa ni buktinya yang mengatakan blogger popular tak sombong oke~ Tengok ni haa boleh ye Irine melayan kitorang?
  • Kalau ada yang sombong, mungkin sebilangan aje kot  (mungkin je ye)… Tak pun, kita yang salah tafsir perangai orang..
  • Yelah, ada orang yang pendiam, susah nak tegur dengan orang, atau sedang ada masalah? Mana lah kita nak tahu isi hati orang kan…
  • So kalau boleh berfikiran positif aje laa ye sayang sayang semua :D
  • Tak mau gaduh gaduh ye :) Peace.

 

 

Nak balik temerloh. Bye bye.

55 comments :

Admiral Hafiz said...

Ada Nisa Kay pun dah meriah!
yeah!


Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

Ujang9897 said...

mmg best layan tgh pagi tadi..hahahah..sempat gak irine meng add..., dan gua pulak add nisa kay..hihi..

yg popular nie byk on9 tgh2 pagi2..,

termasuk heliza helmi...hihi

syafiqsulaiman said...

nisa kay ni pon dah otai gak ni..
rendah diri plak klo nk datang gathering.. ramai sgt yg otai2..

Pembawa_Wacana said...

Tak sempat dengan Irine..sebab tengah pindah barang...:( Tapi dapat Nisa Kay!! Yeah!!! Tenkiu!! ^^

Bos said...

bos pun ada malam pagi tadi..huhu..tapi takleh add..@@

ecah said...

btul2..irine add ecah(asha) juge..suke3..nisa juge dah approve ma request..tq so much..ske toi tgok org2 cntik ni..

Eqa Yazid said...

best gila smlm borak dgn irine. hehehe.

Amin Zakaria said...

nisa kan fofuler gak..weewiiitt

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Admiral Hafiz

ehhehe
korg lagi meriah :D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Ujang9897

ahahah dorg je popular..
nisa x popular la..
biasa2 aje :)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@syafiqsulaiman

ahahah mane ade otai meyhhh..
baru bape lame aje blogging neh.. hehehe
kita yg segan nak dtg gath :P

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...
This comment has been removed by the author.
Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Pembawa_Wacana

ehhehe most welcome :)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Bos

huhuuu xpe bleh borak kat wall SB / wall fan page Nisa :)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@ecah

ehheh
welkam2..
irine je cantik..nisa biasa aje :)

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

kak nisa kayyy pun femess jugakkk :)
hyperactive sunggoh shabat2 blogger:)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Eqa Yazid

heheh yuppp
:D
dia sweet ouhh~

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Amin Zakaria

hahaha mane ade fofuler :D

Misz Yuyu said...

yey! nisa jom kite balik temerloh wuhu ;)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@FIFIEY LYCHEE MARATION

ehhehe mane de femes meyh,
biasa2 aje :D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Misz Yuyu

jommmm :D

NynaMysarah said...

err*speechless*
:D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@NynaMysarah

heee kenapa lak smpai speechles tu ye.

HazHand said...

oh,ni lah yg kecoh di add oleh seorg pmpuan cntik eh..? hahah
anyway,aku add ko.. nice gk ape..? huhuh,knal ko dulu..hehehe

NURNADHIRAH RAFIAH IDRUS said...

alah tak boleh dah ke add facebook irine lagi?? dulu ade gak add dia,ntah camne leh remove..apekah??
:( sedih giler!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sab said...

huhu. bese la tuh nisa. dh org famous. sume macam tuh. :)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@HazHand

heheh thanks :)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@NURNADHIRAH RAFIAH IDRUS

fb dia full kot..

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@sab

hehehee~

FAHMI said...

nisa kayy..fahmi tak leh tido semalam.angkara nisa tak add fahmi..haha

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@FAHMI

ahahha
leh lak cmtu??
:P

yad'z said...

waaaahhhh.... tak tau lak irine ade.. huh, nyesal tak on SB.. huk3,

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@yad'z

haaa tu lahhh :P

Dalila said...

hehe..saya pun minat nisa n Irine gak..dua2 cute n sweet..

Cik Eliza said...

peh ! best sey ! ahaha!

;D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Dalila

heheh tenkiu dear :D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Cik Eliza

ehhehe best :D

Irine Nadia MaRceLLo said...

huhuahaha. seb baikkk x cakap yg bukan2 n gilew2 dalam borak2 kita kat fb irine tuh td. kalo x, abis di print screen..:P

btw, tq nisa!
and tq tq korang yg layan borak2 ngn irine smlam kat FB :)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Irine Nadia MaRceLLo


ahahhahaa
yg tu harussss lah off record irine..
hek hek hekkk :P

Rozana Razali said...

bestnya!

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Rozana Razali

hehe tu lahhh :D
rugi tido awl :P

y u y u Z u l a i k h a said...

wuuuu T_T yuyu ketinggalanggg~

Ateyn Bella said...

dulu i ade add si irine ni, n then pas bape bulan die remove i. hehh, penah jugak try borak tp x balas pon, hoho :P

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@y u y u Z u l a i k h a

tu laa.. kalau yuyu ade malam tu sure yuyu yg glemer :D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Ateyn Bella

ouhhh yeke..

Azuan said...

uit makin kencang sb sekarang..hihi

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Azuan

ahhahaha
meriahhhhh sgt tau
:D

Anonymous said...

irine ni,dia komen kat orang yang boleh dia gunakan...

kalau kau buat mcm ni,lagi dia riak,sebab semua orang akan cakap dia tak smbg lah ape lahh..and bla2,,,,
padahal???

pagai mcm najis..

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Anonymous

awk kenal ke irine secara rapat???
hmmm
setiap pendapat / pandangan org berbeza...

♥NuR SyAFiQah♥ said...

smlm pon meriah gak ape..hehehe
nway balik temerloh buat ape eh?

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@♥NuR SyAFiQah♥

heheh yuppp meriah kott...
ehhehe
balik umah kat temerloh :)

Encik Blogger said...

meriah memang meriah...

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Encik Blogger

heheh
yezzaaaa :D

CikBulat said...

Yah ! Terbaek dari kandang !
CB di situ !

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@CikBulat

ehehhe
yeahhh CB laa terbaik dr ladang!!!