Saturday, February 5, 2011

Alahai Sahabat Blogger. Mereka sporting giler bebeh!

  • Haaaa kalau korang perasan dah dua tiga entry aku letak Alahai Sahabat Blogger kat pangkal tajuk.
  • Hehee aku ingat nak letak tiga perkataan tu untuk entry2 yang berkenaan Sahabat Blogger..
  • Haaaa tak tahu apa tu SAHABAT BLOGGER (SB) ape lagi jom laa klik dengan sopan kat sini
  • Kat group ni jugak aku berkenalan dengan blogger sporting. Best melayan kepala dorang. Hahahaa…

 

  • Blog CIK BULAT. Whaaa beliau laa orang yang bertanggungjawab buat semua orang serang aku kat wall SB. hahaha
  • Cerita lanjut serang menyerang sila klik sopan sopan kat sini ye…
  • Aku suka blog Cik Bulat (CB) nih!! Cantik meyh.. dengan kerawang pink pulak tuh! Ouhhh nak jugak! Haha
  • Beliau memang sporting meyh.. hehee

 

  • Haaaa blog KIRIN SELAMA PERAK atau lebih dikenali sebagai KSP.
  • Hehee boleh tak aku cakap aku rasa KSP ni comel?? Hek hek hekkk…
  • Best dowh melayan dia ni.. Asyik buat aku tergelak gelak aje woot woot.

 

 

  • Jom berkenalan dengan Ecah Shafiee, pemilik BLOG CARI PASAL.
  • Hehee nama blog macam blog lelaki aje, sekali tengok owner nye perempuan. Hehehee…
  • Ouhh nak thankss kat Ecah sebab ada mention nama aku dalam entry beliau entry ini. Sunggoh ler bikin terharu.
  • Heheheee thank dear!

 

Picture2223

  • Hooo demikianlah 3 blog yang aku review dalam blog aku yang tak seberapa ni yeh.. Hehehe
  • untuk blogger lain, mana tahu esok esok rezeki korang aku terjah blog korang, lepas tu review kat sini ke.
  • Aku ingat setiap weekend aku nak pilih DUA  blog secara random dari senarai link yang ada kat group SB tu… so korang tak payah tinggal link kat sini ke ape ye.. hehee :)
  • Hohooo tapi sorry la blog aku biasa biasa aje meyh.. Tak meletop macam Cik Epal yang feymes ames tu. hehe…

 

 

P/S : Entry blogger otai BEN ASHAARI yang ini memang best! Jom baca jugak? Hehee…

Jumpa lagi entry best!!! Hehehee jom klik laju laju KAT SINI !!

 

 

I wish I got more time :) Bye bye.

43 comments :

akmalhilmi said...

CB mmg kepoh kot
tension kalo dia ada kat SB tu
ada aje
bile la dia nk kene ikat
hahaha
:)

FAHMI said...

KSP dan CB skandal terhebat..hahaha

~Kirin Selama Perak~ said...

ni la ek sbb mintak link semalam?
hahaha..*terharunya sbb ckp KSP comel*HAHA

bact said...

bagus gak idea anda..
tapi kalo kemaskn sedikit cara review itu lebih baik gamaknya..
panjang kan sedikit..dan jangan terlalu personal..







.:))

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@akmalhilmi

ahahhaha x baik tauuuu :P

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@FAHMI

ahahha
tahu xpe :P

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@~Kirin Selama Perak~

hehehe yupppp
lepas ni xmo tukar2 URL eyhh :P
ehhehe~

~Kirin Selama Perak~ said...

hoi fahmi.
kami kawan ja la...
NK-xtkar da*promise*
:)

Encik Blogger said...

memang best group ni.. baru join.. sume masuk air..

NynaMysarah said...

waa, best3 :D

~Kirin Selama Perak~ said...

yang masuk air hanya Cik Bulat
HAHAHA

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@~Kirin Selama Perak~

ehhehe okie dokie :)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Encik Blogger

ahahha
tahu xpe :P

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@bact

ouhhh oke oke..
thanks for the advice :)

Farhana Jafri said...

he3.. dorunk sgt da bomb okay!! best join SB!! ari2 senyum je~~ ksp dh slalu tego.. cik bulat ngn kak nisa je xtego lg.. so, hye!!he3 ^^

Pembawa_Wacana said...

haha...baru add KSP tadi..bangge nih!

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Farhana Jafri

hai there :)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Pembawa_Wacana

ahhaha
sla lah berbangga :P

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@NynaMysarah

heheh
best :P

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@~Kirin Selama Perak~

ahahah
semua ponnn masuk air :P

y u y u Z u l a i k h a said...

best kan dorang semua :)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@y u y u Z u l a i k h a

heheh best :D

Mejuez said...

http://www.mejuez.com/2011/02/alahai-newbie-hentikan-spammer-link.html

check

::wan fadhilah:: said...

sekali masuk terus melekat kt SB.. hehe

ecah said...

giler.!in list jugak..
thankz nisa dear..sgt teruja bile scroll lagi bawah ade sebut sal ecah..wuhuuu..mmg kalau ade CB ngn KSP mmg da bomb la SB..syok3..

Along Usop said...

harokkk kat sane..

tinggal kejap je dah ilang post.. jenuh nak scroll.. agagaga

misz FaTiN said...

mereka memang best la.. ^_^

creativeheart said...

sy suka sb nie..

Nordin said...

@Nisa A [Saya Suka Menaip]

NK, review la saya punya lepas ni ye? :P




Blog Burungman

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

waa... ni sudah bikin jeles..
huhuhu...
tak sabo tgk mingu dpn mcm ne.. koh koh

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Mejuez

thankss for the entry :)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@::wan fadhilah::

hahahha
tahu xpe.

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@ecah

heheh
most welcome dear :)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Along Usop

ahahah
tahuuu xpe.

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@misz FaTiN

heheh
yup2 :D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@creativeheart

saya pon suka :D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Nordin

ehhe
insyaAllah..
mcm dlm entry... setiap weekend Nisa nak pilih DUA blog secara random dari senarai link yang ada kat group SB tu…

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@LinE PuTih LiNe HiTaM

ahhaha tu lahhh..
sape bertuah next week ye?

CikBulat said...

ahaks ! Nisa ! Tq ! Muaaahahahaha ! Suka2 ! eks.. dorg ni,kat sini pun nak kutuk aku. grrr ! hahaha !

CikBulat said...

amik banner gak :)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@CikBulat

tenkiuuu :D

lynda said...

sy suka tgk nisa pakai shawl !seyes cantik sangat.suka tunjuk kat kengkawan.:)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@lynda

thanks a lot dear :)