Saturday, February 5, 2011

Alahai Sahabat Blogger. Mereka sporting giler bebeh!

  • Haaaa kalau korang perasan dah dua tiga entry aku letak Alahai Sahabat Blogger kat pangkal tajuk.
  • Hehee aku ingat nak letak tiga perkataan tu untuk entry2 yang berkenaan Sahabat Blogger..
  • Haaaa tak tahu apa tu SAHABAT BLOGGER (SB) ape lagi jom laa klik dengan sopan kat sini
  • Kat group ni jugak aku berkenalan dengan blogger sporting. Best melayan kepala dorang. Hahahaa…

 

  • Blog CIK BULAT. Whaaa beliau laa orang yang bertanggungjawab buat semua orang serang aku kat wall SB. hahaha
  • Cerita lanjut serang menyerang sila klik sopan sopan kat sini ye…
  • Aku suka blog Cik Bulat (CB) nih!! Cantik meyh.. dengan kerawang pink pulak tuh! Ouhhh nak jugak! Haha
  • Beliau memang sporting meyh.. hehee

 

  • Haaaa blog KIRIN SELAMA PERAK atau lebih dikenali sebagai KSP.
  • Hehee boleh tak aku cakap aku rasa KSP ni comel?? Hek hek hekkk…
  • Best dowh melayan dia ni.. Asyik buat aku tergelak gelak aje woot woot.

 

 

  • Jom berkenalan dengan Ecah Shafiee, pemilik BLOG CARI PASAL.
  • Hehee nama blog macam blog lelaki aje, sekali tengok owner nye perempuan. Hehehee…
  • Ouhh nak thankss kat Ecah sebab ada mention nama aku dalam entry beliau entry ini. Sunggoh ler bikin terharu.
  • Heheheee thank dear!

 

Picture2223

  • Hooo demikianlah 3 blog yang aku review dalam blog aku yang tak seberapa ni yeh.. Hehehe
  • untuk blogger lain, mana tahu esok esok rezeki korang aku terjah blog korang, lepas tu review kat sini ke.
  • Aku ingat setiap weekend aku nak pilih DUA  blog secara random dari senarai link yang ada kat group SB tu… so korang tak payah tinggal link kat sini ke ape ye.. hehee :)
  • Hohooo tapi sorry la blog aku biasa biasa aje meyh.. Tak meletop macam Cik Epal yang feymes ames tu. hehe…

 

 

P/S : Entry blogger otai BEN ASHAARI yang ini memang best! Jom baca jugak? Hehee…

Jumpa lagi entry best!!! Hehehee jom klik laju laju KAT SINI !!

 

 

I wish I got more time :) Bye bye.


42 comments:

  1. CB mmg kepoh kot
    tension kalo dia ada kat SB tu
    ada aje
    bile la dia nk kene ikat
    hahaha
    :)

    ReplyDelete
  2. KSP dan CB skandal terhebat..hahaha

    ReplyDelete
  3. ni la ek sbb mintak link semalam?
    hahaha..*terharunya sbb ckp KSP comel*HAHA

    ReplyDelete
  4. bagus gak idea anda..
    tapi kalo kemaskn sedikit cara review itu lebih baik gamaknya..
    panjang kan sedikit..dan jangan terlalu personal..







    .:))

    ReplyDelete
  5. @~Kirin Selama Perak~

    hehehe yupppp
    lepas ni xmo tukar2 URL eyhh :P
    ehhehe~

    ReplyDelete
  6. hoi fahmi.
    kami kawan ja la...
    NK-xtkar da*promise*
    :)

    ReplyDelete
  7. memang best group ni.. baru join.. sume masuk air..

    ReplyDelete
  8. @bact

    ouhhh oke oke..
    thanks for the advice :)

    ReplyDelete
  9. he3.. dorunk sgt da bomb okay!! best join SB!! ari2 senyum je~~ ksp dh slalu tego.. cik bulat ngn kak nisa je xtego lg.. so, hye!!he3 ^^

    ReplyDelete
  10. haha...baru add KSP tadi..bangge nih!

    ReplyDelete
  11. sekali masuk terus melekat kt SB.. hehe

    ReplyDelete
  12. giler.!in list jugak..
    thankz nisa dear..sgt teruja bile scroll lagi bawah ade sebut sal ecah..wuhuuu..mmg kalau ade CB ngn KSP mmg da bomb la SB..syok3..

    ReplyDelete
  13. harokkk kat sane..

    tinggal kejap je dah ilang post.. jenuh nak scroll.. agagaga

    ReplyDelete
  14. waa... ni sudah bikin jeles..
    huhuhu...
    tak sabo tgk mingu dpn mcm ne.. koh koh

    ReplyDelete
  15. @Nordin

    ehhe
    insyaAllah..
    mcm dlm entry... setiap weekend Nisa nak pilih DUA blog secara random dari senarai link yang ada kat group SB tu…

    ReplyDelete
  16. ahaks ! Nisa ! Tq ! Muaaahahahaha ! Suka2 ! eks.. dorg ni,kat sini pun nak kutuk aku. grrr ! hahaha !

    ReplyDelete
  17. sy suka tgk nisa pakai shawl !seyes cantik sangat.suka tunjuk kat kengkawan.:)

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay