Tuesday, February 8, 2011

Alahai Sahabat Blogger. Lepak mamak pon boleh....

  • Sedang aku melayan kegilaan ahli ahli Sahabat Blogger di wall group itu, tetibe mata aku ternampak satu status yang di post Syafiq Rosli.
  • Beliau menyatakan beliau ingin lepak lepak kat Shah Alam.. so alang-alang aku pon lapar nak keluar makan, aku pon ajak laa beliau lepak kat mamak Khulafa.
  • Tak sangka lak beliau setuju nak turun Shah Alam, turut berjanji untuk berjumpa adalah Ecah Shafiee, seorang blogger yang boleh masuk air jugak.

Nisa A (aku le tuh), Syafiq Rosli Ecah Shafiee
  • Haaaa berikut adalah muka muka dari Sahabat Blogger yang sudi turun padang menemui aku di Khulafa, sekaligus teman aku makan la kan.. hehehee
  • Borak punya borak memang tak hengat dunia la kan... Sesi camwhore pon bermula.... tapi guna laptop dan bb aku aje laaa... malas nak angkut DSLR..
  • Aku angkut laptop pon sebab nak buat video terjah!! ahahha video ape? nanti lain kali aku cerita ye...




  • Di harap gambar gambar kami yang comel ni tidak mendatangkan kecemburuan melulu kepada sesiapa ye... ehhehehee
  • Aku rasa semua orang dalam kedai mamak tu pon dah jeles dengan aku, Syafiq dan Ecah sebab kitorang borak macam dah lama kenal. Hohooo...
  • Turut tumpang sekaki ialah kawan-kawan seangkatan Syafiq Rosli.. iaitu Farhan, Iff dan Airel. Nasib lah dorang ni pon masuk air jugak...
  • Dan tanpa di sangka perancangan untuk menerjah tempat karoke dibuat... Alaaa sorang nyanyi dua tiga lagu cukup la kan.. hehehe




  • Oke di atas merupakan adegan panas dalam bilik karaoke. Hohohooo dorang semua dah la kaki karaoke.. so semua memang suara sedap-sedap belaka...
  • Jangan tak tahu encek Syafiq Rosli ensem kita pandai menyanyi, sekali mukadimah nye beliau nyanyi lagu Romantis nyanyian Spring.
  • Haaaaaa feeling tak feeling nye lagu tuh. Hohohoooo~
  • ouhhh tadi ade sebut sebut pasal video kan... nanti kan VIDEO EKSKLUSIF Nisa menerjah abang ensem Syafiq Rosli okeh....
  • Kalau korang nak tahu rahsia dalam selimut beliau, tungguuuuuuu....




P/S : Asyik video aje?

43 comments :

Syafiq Rosli said...

hehe..thank eh..nice mini gathe..:)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Syafiq Rosli

yeppp
indeed!

akmalhilmi said...

seronok korangkn
cis
hik2
cemburu
wakakaka

fariza zulaika said...

seronok jumpa rakan2 blogger..=)

Dawa said...

malam pesta muda-mudi. hehe. dh lama xhang out ngan kwn2. tp xpnh lak hangout ngan kwn2 pom. huhu

Syed Hilmi Syed Yahya said...

waa.,,,dh banyak kali ye nisa lepak ngn geng blogger...pasti best kn...syed x pnah pown lgi...

Nazz@Purple said...

best tu..

~Kirin Selama Perak~ said...

*masih ada prasaan cemburu*

Bella Ayub said...

hahaha..tak sabaw nak nengok vid!! :)

Cik Tqah said...

wah.. nice2.. jelesnye kamoo sangat comell..

jum bc entry kerengga
http://atieshaadriana.blogspot.com/2011/02/ceritera-kerengga-ghenggha-dan-kengge.html

Cik Tqah said...

wah.. nice2.. jelesnye kamoo sangat comell..

jum bc entry kerengga
http://atieshaadriana.blogspot.com/2011/02/ceritera-kerengga-ghenggha-dan-kengge.html

gaung said...

ayooo best pulak tengok gath macam nie..area shah alam pun cukup best dah..

kamu d tag kat sini 24+1 = aku

ria said...

shah alam seksyen brp tu? ?

ct kamila said...

alolo..comeynye nisa..

menarik laa blog ni..

hee

:)

APi said...

baru nak datang semalam..
korang diam jek..
cess

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@akmalhilmi

hehehe
seronokkk :D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@fariza zulaika

memang seronok ^^

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Dawa

ouhhhhh~

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Syed Hilmi Syed Yahya

hehhe
xdelah byk kali..
biasa2 je

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Nazz@Purple

yuppp :D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@~Kirin Selama Perak~

hohoooo
KSP ye2 ajeee

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Bella Ayub

ahahah nantikan yeeeee~

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Cik Tqah

ehhehe thankss :D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@gaung

heheh thankss :D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@ria

seksyen 7

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@ct kamila


thanks there :)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@APi

laaaa ko yg x online smlm..
kitorg dah nak off bru ko komen.

hasrul hassan said...

Salam ... hmm sapa nak wat gath blogger kat umah saya? meh singgah blog dulu ehh

http://hasrulhassan.blogspot.com

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@hasrul hassan

ehhehe
buat kenduri makan2 laa sekali..

yad'z said...

waaaaa... majuk2... nisa tak ajak yad'z pongg!!!... hehehe

Iqin said...

kalau blogger kuantan nak join nanti boleh ?

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@yad'z

ahahhaa
yadz kat mana?

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Iqin

hehehe
insyaAllah :)

ikeen said...

NK : lolli merajok hokey x dapt join..huhu..ecah kasi taw lambt.. T_T

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@ikeen

Aloloooo xpe dear, nnt next time lak yeee~

iqbalhakimi said...

fuh...gathering sambil berkaraoke..best2..hehe

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@iqbalhakimi

ahahha
sangat best oke..

Ery Farieha said...

shah alam ramainye la bloggers.

area serdang, sri kembangan x jumpa lagi. huwaaaaaaaa

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Ery Farieha

insyaAllah nnt jumpa jugak ^^

nadira shahid said...

uiks,terbaik korang.. klau nk gather ag inform la ;)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@nadira shahid

insyaAllah :)

cikTINGtong said...

seronok nye dapat keluar n jmpe ngan diorang semua . hmm biler lah CTT nk mcam nie . macam seronok tahu . jelezz ~ ~ huhuu ;pp

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@cikTINGtong

ehehhe
tu lah..
best sgt :D