Tuesday, February 8, 2011

Alahai Sahabat Blogger. Lepak mamak pon boleh....

  • Sedang aku melayan kegilaan ahli ahli Sahabat Blogger di wall group itu, tetibe mata aku ternampak satu status yang di post Syafiq Rosli.
  • Beliau menyatakan beliau ingin lepak lepak kat Shah Alam.. so alang-alang aku pon lapar nak keluar makan, aku pon ajak laa beliau lepak kat mamak Khulafa.
  • Tak sangka lak beliau setuju nak turun Shah Alam, turut berjanji untuk berjumpa adalah Ecah Shafiee, seorang blogger yang boleh masuk air jugak.

Nisa A (aku le tuh), Syafiq Rosli Ecah Shafiee
  • Haaaa berikut adalah muka muka dari Sahabat Blogger yang sudi turun padang menemui aku di Khulafa, sekaligus teman aku makan la kan.. hehehee
  • Borak punya borak memang tak hengat dunia la kan... Sesi camwhore pon bermula.... tapi guna laptop dan bb aku aje laaa... malas nak angkut DSLR..
  • Aku angkut laptop pon sebab nak buat video terjah!! ahahha video ape? nanti lain kali aku cerita ye...




  • Di harap gambar gambar kami yang comel ni tidak mendatangkan kecemburuan melulu kepada sesiapa ye... ehhehehee
  • Aku rasa semua orang dalam kedai mamak tu pon dah jeles dengan aku, Syafiq dan Ecah sebab kitorang borak macam dah lama kenal. Hohooo...
  • Turut tumpang sekaki ialah kawan-kawan seangkatan Syafiq Rosli.. iaitu Farhan, Iff dan Airel. Nasib lah dorang ni pon masuk air jugak...
  • Dan tanpa di sangka perancangan untuk menerjah tempat karoke dibuat... Alaaa sorang nyanyi dua tiga lagu cukup la kan.. hehehe




  • Oke di atas merupakan adegan panas dalam bilik karaoke. Hohohooo dorang semua dah la kaki karaoke.. so semua memang suara sedap-sedap belaka...
  • Jangan tak tahu encek Syafiq Rosli ensem kita pandai menyanyi, sekali mukadimah nye beliau nyanyi lagu Romantis nyanyian Spring.
  • Haaaaaa feeling tak feeling nye lagu tuh. Hohohoooo~
  • ouhhh tadi ade sebut sebut pasal video kan... nanti kan VIDEO EKSKLUSIF Nisa menerjah abang ensem Syafiq Rosli okeh....
  • Kalau korang nak tahu rahsia dalam selimut beliau, tungguuuuuuu....




P/S : Asyik video aje?

43 comments:

  1. hehe..thank eh..nice mini gathe..:)

    ReplyDelete
  2. seronok korangkn
    cis
    hik2
    cemburu
    wakakaka

    ReplyDelete
  3. malam pesta muda-mudi. hehe. dh lama xhang out ngan kwn2. tp xpnh lak hangout ngan kwn2 pom. huhu

    ReplyDelete
  4. waa.,,,dh banyak kali ye nisa lepak ngn geng blogger...pasti best kn...syed x pnah pown lgi...

    ReplyDelete
  5. hahaha..tak sabaw nak nengok vid!! :)

    ReplyDelete
  6. wah.. nice2.. jelesnye kamoo sangat comell..

    jum bc entry kerengga
    http://atieshaadriana.blogspot.com/2011/02/ceritera-kerengga-ghenggha-dan-kengge.html

    ReplyDelete
  7. wah.. nice2.. jelesnye kamoo sangat comell..

    jum bc entry kerengga
    http://atieshaadriana.blogspot.com/2011/02/ceritera-kerengga-ghenggha-dan-kengge.html

    ReplyDelete
  8. ayooo best pulak tengok gath macam nie..area shah alam pun cukup best dah..

    kamu d tag kat sini 24+1 = aku

    ReplyDelete
  9. alolo..comeynye nisa..

    menarik laa blog ni..

    hee

    :)

    ReplyDelete
  10. baru nak datang semalam..
    korang diam jek..
    cess

    ReplyDelete
  11. @APi

    laaaa ko yg x online smlm..
    kitorg dah nak off bru ko komen.

    ReplyDelete
  12. Salam ... hmm sapa nak wat gath blogger kat umah saya? meh singgah blog dulu ehh

    http://hasrulhassan.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. waaaaa... majuk2... nisa tak ajak yad'z pongg!!!... hehehe

    ReplyDelete
  14. kalau blogger kuantan nak join nanti boleh ?

    ReplyDelete
  15. NK : lolli merajok hokey x dapt join..huhu..ecah kasi taw lambt.. T_T

    ReplyDelete
  16. @ikeen

    Aloloooo xpe dear, nnt next time lak yeee~

    ReplyDelete
  17. fuh...gathering sambil berkaraoke..best2..hehe

    ReplyDelete
  18. shah alam ramainye la bloggers.

    area serdang, sri kembangan x jumpa lagi. huwaaaaaaaa

    ReplyDelete
  19. uiks,terbaik korang.. klau nk gather ag inform la ;)

    ReplyDelete
  20. seronok nye dapat keluar n jmpe ngan diorang semua . hmm biler lah CTT nk mcam nie . macam seronok tahu . jelezz ~ ~ huhuu ;pp

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay