Monday, February 14, 2011

Alahai Sahabat Blogger. Jumpa blogger baru lah pulak!

  • Haaaa… sekali lagi, cerita pasal group Sahabat Blogger yang tengah meningkat naik di facebook.
  • Kat group ni para blogger boleh post link, kongsi pendapat, tanya pasal blog / mintak tips dari blogger otai… Even abang Ben Ashaari pon lepak kat SB tauuu….
  • Dan pada 9 Februari 2011 yang lalu, encik Syafiq Rosli a.k.a. SR sekali lagi menyatakan hasrat nak lepak kat Shah Alam
  • So alang-alang beliau nak datang tu, aku pulak menyatakan hasrat nak bergambor meriah-meriah kat dataran Shah Alam
  • Haaaa beliau lah yang bertanggungjawab menyebarkan dakyah berita mengenai mini gath itu.

 

IMG_0230

  • Haaaa ramai tak?? Ramai tak??? Aku yang ber-cardigan merah, dan SR berbaju kotak-kotak warna biru.
  • Masa ni kira nak berkenal-kenalan dulu la.. Hehehee…

 

IMG_0292Lokasi : Dataran Shah Alam yang meriah dengan student UiTM yang training frisbee… dan juga manusia-manusia yang datang lepak

 

IMG_0191Oke aku amik kesempatan gayut-gayut dulu… I was on the phone talking to my bestie from primary school, Ayu Azrainie.

 

IMG_0380

  • Oke ini sambungan adegan ice breaking, borak-borak then main game sambung ayat bla bla bla…
  • Oke bila SR kena denda, dia kena berdiri dan jerit “Aku hensem dan aku buaya..” hohohooo~

 

GROUP PHOTO :

IMG_0416

IMG_0482

IMG_0421

IMG_0554Oke gambar last memang aku suruh kasi simbah flash.

 

Blogger yang terlibat :

IMG_0435Nisa & Fikri. Blog : Gedung Rasa

 

IMG_0439Nisa & Fahmi. Blog : Fahmie Blog

 

IMG_0437Nisa & Fauzi. Blog : Right Brain Activation

 

IMG_0443Nisa & Faten Rosli (bukan adik Syafiq Rosli). Blog : My Way is My Life

 

IMG_0444Nisa & Cik Lolli :D dia join lambat sikit sebab terlibat dengan training frisbee. Blog : akuctlollipop

 

IMG_0477

  • Hahhhhh yang ini!!! Tak payah laa susah-susah nak kenalkan beliau. Ahakss…
  • Aku rasa dah selalu kot aku lepak dengan abang bodyguard si SR atau nama penuh nya Syafiq Rosli.. Huhuu
  • Sekali gambor nak ala-ala poster samarinda ajek kan kan kan.

 

IMG_0455Ini lah encek Farhan. Photographer tak berapa nak rasmi kami. Hohohooo~

 

cats

  • Oke masa untuk melantak McDonald’s sebelum balik :D
  • Thankssss semua yang sudi datang lepak sama-sama.. Hehee really appreciate it. You guys rocks!
  • Dan selamat maju jaya kepada you guys dalam bidang blogging nih.
  • Ouhhh jom terjah entry cik Lolli & entry oleh Faten Rosli yang ade sebut pasal mini gath kali ni. Oke… bubbye :D

 

 

P/S : Ade lagi vlog! Kali ni dorang yang tanya aku soalan! =.=”


47 comments:

  1. bila la fahmi leh nak lepak ngn korang pulak eh??huhuhu

    ReplyDelete
  2. suka gathering yang ini. hehehe. semoga dapat gathering sama-sama lain kali =)

    ReplyDelete
  3. bestnye lepak2 s.alam.. lame dah tak lepak sana.. sedih ni.. memori~

    ReplyDelete
  4. best nye lepak kt dataran shah alam..;))

    ReplyDelete
  5. wahh, bestnya korg semua berjumpa2 nih :)

    ReplyDelete
  6. nice to meet u la..
    next time leh jumpa lg.. ^_^

    ReplyDelete
  7. @forever love

    huhuuu nanti kita jumpa lak ye..
    ni pon x plan sgt.

    ReplyDelete
  8. @Mohd Fitri

    insyaAllah..
    esok dtg la ke extreme park shah alam.
    SB ade mini gath :)

    ReplyDelete
  9. @syamimi fatin

    ehhehe
    mngeratkan silaturahim sesama blogger :D

    ReplyDelete
  10. @misz FaTiN

    nice to meet u too :D
    insyaAllah lain kali kita lepak lg ye. ehehe~

    ReplyDelete
  11. huhu..paling merajukngn syafiq rosli..dah la dekat je...

    ReplyDelete
  12. wahh comel lah nisa n syafiq rosli tu..bagai pinang dibelah dua! hahaa :p

    ReplyDelete
  13. yg dtg otai2....
    segan lk nk memunculkn diri....

    *klo kumpul newbie2 yg gath ok x??xde la segan sgt kn...(newbienye follower mesti bwh 100...wahahaha)

    ReplyDelete
  14. slm.


    bznya kalau dpt pegi ni,,tapi tak mgk la lorr..follower ke 2500 kat sni,yeaaaaaa

    ReplyDelete
  15. @miss aisya

    ahh sudahh..
    pinang??
    dibelah dua??
    ahahahaha~

    ReplyDelete
  16. otai la tu...
    kt SB sape x knl akak...

    ReplyDelete
  17. @kaizen

    takkan lah kerana rajin borak2 kat SB dah kena cop otai.
    xleh camtu dk.
    akak ni byk lg kena belajar,

    ReplyDelete
  18. klo xde game bola time ni, dh lme dah ecah join..

    ReplyDelete
  19. salam,,,rasanya malam tu macam nampak korang lar,,,sebab,,lepak kat situ kejap,,then nampak ada orang take pic kat situ,,,hehe,,

    eh,lupa lak,,

    salam kenalan,,first time dtg cini :)

    ReplyDelete
  20. wah2...SR tu mane2 gath aje dia ade..hahaha~ sesi mencari jdh? ;)

    ReplyDelete
  21. wahhh best la kamu2 semua neh. teringat plk time zaman muda2 dulu hehehe..

    ReplyDelete
  22. woho..frst taim singgah sini..rase tertarik..

    ReplyDelete
  23. woho..frst taim singgah sini..rase tertarik..

    ReplyDelete
  24. huuuu~~~~... jelesss yang ammmattt..

    ReplyDelete
  25. @iday

    hehehe
    betul ke nmpk kitorg???
    ramai kot yg lepak dataran malam tuh.
    hehee~

    ReplyDelete
  26. @Bobo

    hehe
    best tau
    nanti ada masa join ye :)

    ReplyDelete
  27. @y u y u Z u l a i k h a

    ouhhh
    yuyu ku sayanggg
    nnt kita lak yg gath yee :D

    ReplyDelete
  28. ehhh, nisa!, ayu azrainie tu skarang dok mane?

    ReplyDelete
  29. @SyedGraphiX

    dia duk johor, study kat uitm shah alam~

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay