Monday, February 14, 2011

Alahai Sahabat Blogger. Jumpa blogger baru lah pulak!

  • Haaaa… sekali lagi, cerita pasal group Sahabat Blogger yang tengah meningkat naik di facebook.
  • Kat group ni para blogger boleh post link, kongsi pendapat, tanya pasal blog / mintak tips dari blogger otai… Even abang Ben Ashaari pon lepak kat SB tauuu….
  • Dan pada 9 Februari 2011 yang lalu, encik Syafiq Rosli a.k.a. SR sekali lagi menyatakan hasrat nak lepak kat Shah Alam
  • So alang-alang beliau nak datang tu, aku pulak menyatakan hasrat nak bergambor meriah-meriah kat dataran Shah Alam
  • Haaaa beliau lah yang bertanggungjawab menyebarkan dakyah berita mengenai mini gath itu.

 

IMG_0230

  • Haaaa ramai tak?? Ramai tak??? Aku yang ber-cardigan merah, dan SR berbaju kotak-kotak warna biru.
  • Masa ni kira nak berkenal-kenalan dulu la.. Hehehee…

 

IMG_0292Lokasi : Dataran Shah Alam yang meriah dengan student UiTM yang training frisbee… dan juga manusia-manusia yang datang lepak

 

IMG_0191Oke aku amik kesempatan gayut-gayut dulu… I was on the phone talking to my bestie from primary school, Ayu Azrainie.

 

IMG_0380

  • Oke ini sambungan adegan ice breaking, borak-borak then main game sambung ayat bla bla bla…
  • Oke bila SR kena denda, dia kena berdiri dan jerit “Aku hensem dan aku buaya..” hohohooo~

 

GROUP PHOTO :

IMG_0416

IMG_0482

IMG_0421

IMG_0554Oke gambar last memang aku suruh kasi simbah flash.

 

Blogger yang terlibat :

IMG_0435Nisa & Fikri. Blog : Gedung Rasa

 

IMG_0439Nisa & Fahmi. Blog : Fahmie Blog

 

IMG_0437Nisa & Fauzi. Blog : Right Brain Activation

 

IMG_0443Nisa & Faten Rosli (bukan adik Syafiq Rosli). Blog : My Way is My Life

 

IMG_0444Nisa & Cik Lolli :D dia join lambat sikit sebab terlibat dengan training frisbee. Blog : akuctlollipop

 

IMG_0477

  • Hahhhhh yang ini!!! Tak payah laa susah-susah nak kenalkan beliau. Ahakss…
  • Aku rasa dah selalu kot aku lepak dengan abang bodyguard si SR atau nama penuh nya Syafiq Rosli.. Huhuu
  • Sekali gambor nak ala-ala poster samarinda ajek kan kan kan.

 

IMG_0455Ini lah encek Farhan. Photographer tak berapa nak rasmi kami. Hohohooo~

 

cats

  • Oke masa untuk melantak McDonald’s sebelum balik :D
  • Thankssss semua yang sudi datang lepak sama-sama.. Hehee really appreciate it. You guys rocks!
  • Dan selamat maju jaya kepada you guys dalam bidang blogging nih.
  • Ouhhh jom terjah entry cik Lolli & entry oleh Faten Rosli yang ade sebut pasal mini gath kali ni. Oke… bubbye :D

 

 

P/S : Ade lagi vlog! Kali ni dorang yang tanya aku soalan! =.=”

47 comments :

FAHMI said...

bila la fahmi leh nak lepak ngn korang pulak eh??huhuhu

forever love said...

jeles..x ajk atq..xpe2..

Mohd Fitri said...

suka gathering yang ini. hehehe. semoga dapat gathering sama-sama lain kali =)

Encik Blogger said...

bestnye lepak2 s.alam.. lame dah tak lepak sana.. sedih ni.. memori~

misshoho said...

best nye lepak kt dataran shah alam..;))

syamimi fatin said...

wahh, bestnya korg semua berjumpa2 nih :)

misz FaTiN said...

nice to meet u la..
next time leh jumpa lg.. ^_^

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@FAHMI

insyaAllah ade rezeki nanti
:)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@forever love

huhuuu nanti kita jumpa lak ye..
ni pon x plan sgt.

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Mohd Fitri

insyaAllah..
esok dtg la ke extreme park shah alam.
SB ade mini gath :)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Encik Blogger

datang la sini lepak2. hehee

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@misshoho

ehehhe
yuppp best :)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@syamimi fatin

ehhehe
mngeratkan silaturahim sesama blogger :D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@misz FaTiN

nice to meet u too :D
insyaAllah lain kali kita lepak lg ye. ehehe~

forever love said...

huhu..paling merajukngn syafiq rosli..dah la dekat je...

miss aisya said...

wahh comel lah nisa n syafiq rosli tu..bagai pinang dibelah dua! hahaa :p

kaizen said...

yg dtg otai2....
segan lk nk memunculkn diri....

*klo kumpul newbie2 yg gath ok x??xde la segan sgt kn...(newbienye follower mesti bwh 100...wahahaha)

Woofer Storm said...

slm.


bznya kalau dpt pegi ni,,tapi tak mgk la lorr..follower ke 2500 kat sni,yeaaaaaa

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@forever love

laaaa
dekat ke??
atq duk mana?

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@miss aisya

ahh sudahh..
pinang??
dibelah dua??
ahahahaha~

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@kaizen

haishhhh
mane ade otainye?????

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Woofer Storm

hye there,...
thankss sudi follow :D

kaizen said...

otai la tu...
kt SB sape x knl akak...

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@kaizen

takkan lah kerana rajin borak2 kat SB dah kena cop otai.
xleh camtu dk.
akak ni byk lg kena belajar,

ecah said...

klo xde game bola time ni, dh lme dah ecah join..

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@ecah

haaaaaaaaaaa
tu lahhh~

iday said...

salam,,,rasanya malam tu macam nampak korang lar,,,sebab,,lepak kat situ kejap,,then nampak ada orang take pic kat situ,,,hehe,,

eh,lupa lak,,

salam kenalan,,first time dtg cini :)

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

wah2...SR tu mane2 gath aje dia ade..hahaha~ sesi mencari jdh? ;)

Bobo said...

bestnya gathering....:)

Halen said...

wahhh best la kamu2 semua neh. teringat plk time zaman muda2 dulu hehehe..

y u y u Z u l a i k h a said...

T_T

niesz said...

best nye!

jom bc cni : sabtu+ahad+isnin

Ujang9897 said...

best

JIJI YU said...

woho..frst taim singgah sini..rase tertarik..

JIJI YU said...

woho..frst taim singgah sini..rase tertarik..

yad'z said...

huuuu~~~~... jelesss yang ammmattt..

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@iday

hehehe
betul ke nmpk kitorg???
ramai kot yg lepak dataran malam tuh.
hehee~

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Khumaera Ismail aka Habibi Hamid

hahahaha
SR tu dia gila gathering :P

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Bobo

hehe
best tau
nanti ada masa join ye :)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Halen

ehhehehee~
:D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@y u y u Z u l a i k h a

ouhhh
yuyu ku sayanggg
nnt kita lak yg gath yee :D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@niesz

hehehe
best best!
:D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Ujang9897

heheh
yupp best :D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@JIJI YU

hehe
thanks sudi singgah :D

SyedGraphiX said...

ehhh, nisa!, ayu azrainie tu skarang dok mane?

SyedGraphiX said...

macam kenal je? hahaa . macam je la

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@SyedGraphiX

dia duk johor, study kat uitm shah alam~