Saturday, February 12, 2011

Alahai Sahabat Blogger. Aku jumpa blog best lah.

  • Hello hello hello…. Kembali lagi ke segmen review blog. Hehehee
  • Blog yang dipilih merupakan blog yang di bawah group SAHABAT BLOGGER aje tau. Heee tengok special tak specialnye SB ni….
  • Kali ni nak review satu blog lelaki, satu blog perempuan. Hehee

 

yuyu

  • Blog ini dimiliki oleh YUYU ZULAIKHA, seorang blogger yang kecil molek dan cun melecun.
  • Aku sebenarnya tak ingat sangat kat mana aku start kenal beliau. Haaa melalui salah satu segmen dalam blog milik blogger otai Ben Ashaari kot??
  • Lepas tu hubungan persahabatan antara blogger ini dieratkan lagi dengan ada nye group SB kat facebook. Hehehe
  • kenapa aku suka blog beliau??? Sebab bagi aku beliau ni cantik, dan bergaya & kadangkala beri aku inspirasi!
  • Yuyu si comel ni jugak selalu tulis entri yang berguna untuk orang ramai, contohnya perkongsian bermacam macam tips dan ada jugak entry beliau yang bercerita pasal mekap
  • Blog Yuyu juga seperti blog lain, mengandungi kisah kehidupan seharian beliau.
  • So nak baca pelbagai tips untuk hidup kita sehari-hari??? Jom terjah blog YUYU ZULAIKHA ye… klik aje kat banner :)

 

  • Blog LINE HITAM LINE PUTIH di pulak dimiliki oleh Abang Faizal Harnis.. Erkkk abang ke? Hehee…
  • Blog beliau bertemakan warna hitam putih, dan apa yang menarik minat aku pasal blog beliau ni, beliau suka buat lukis lukis guna Paint tuh… Heheheee…
  • Mungkin lukisan menggunakan Paint tu merupakan identiti beliau alam dunia blogging? Ye lah… setiap blogger kan ada cara masing masing untuk post entry ye tak?
  • Dengan adanya lukisan guna Paint tersebut, aku rasa entry beliau lain dari yang lain dan ia sekaligus menambah seri dalam entry beliau :)
  • Jom ramai ramai terjah ke blog beliau ??? Klik secara sopan santun kat banner blog ye…

 

 

 

  • Haaa sekian review dua blog. Next week dua blog lagi ye? Blog akan dipilih secara random dari senarai link ahli SAHABAT BLOGGER di facebook :P

 

 

Have a nice day. Bye bye.

39 comments :

..hizamirahim.. said...

wah.
comel yuyu tu.
:)

kaizen said...

pe kate kak nisa review blog sy yg x seberape lk??
wahahaha...
pasan jer....

y u y u Z u l a i k h a said...

ehhhh! adakah tu yuyu??? ye ke??? grr~ nak gosok mate!!

wuuu T_T terharuuuuuu!

mekasihhhh!

A z ! said...

erk, blog FH ngan cik yuyu..

<----- blog ni??

zuk zuhaiza said...

blog yuyu baru jugak follo..blog dia memang best dan orangnya memang comel..
tapi kesian ada je yang tak puas hati kat dia..

hitam putih tu baru kenal..jon kita terjah...hehe

tiafazunia said...

kecik je yuyu ni! comel!

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@..hizamirahim..


ahahah
yup2..
ehehhe sila2 lah berkenalan :)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@kaizen

insyaAllah :)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@y u y u Z u l a i k h a

ye syg... yuyu la tuuu
:D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@A z !

yaaaa
memang FH n yuyu :D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@zuk zuhaiza

terjah ye :D

antudegil said...

wah.. ade blog review. tah bila blog tak pemes aku nak di-review-kan oleh blogger lain. akakaka! nak terjah dedua blog ni.

Entri Terkini : Parody Berkenaan Sambutan Valetine Day

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@antudegil

ehhehe
insyaAllah :)

►AdamXis◄ said...

Assalam...smlm tgk vlog nisa kay didalam kelas :VLOG : Satu hari di dalam lab Mac Pro. Introducing Iejam Hosen....lawak laa gerak-geri mata dgn mulut nisa...blog hitam putih mmg menarik...dh lama follow die dlm tak sedar...hu3.thanks sharing

kaizen said...

tq akak...
yuyu, terharu ker?? blnjer cpt....

yad'z said...

wah, nisa dah jadik bro ben skarg... blog pilihan malam nie.. hahahha..

Dawa said...

mcm best blog2 ni. nak try masuk la japgi :)

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

waaa... tak sangke.. review same dgn yuyu plak ni... rase kerdil sangat..

nk gosok2 mate jap...
eh betol la..
jap gosok lagi.. mmg btl la blog aku.. hahahahha... (tiru yuyu)

thank "ADIK" koh koh..
terharu nye...

SitiNurIzzati said...

yuyu 2 sama kolej ngan sye..ptut r cam pnah tgok jer.hee

eVy-D-YaNa said...

blog yuyu mmg best, xbosan baca...

sama la mcm blog nisa ni~ :)


Talk of A Soul

ria said...

yuyu nyer blog mmg comel. . saya un suka..

APi said...

pergh..
yuyu ngan FH dah review..
dua blogger best ni..^^

NynaMysarah said...

whoottwhoott, SAHABAT BLOGGER ! ;D
*tetibe ;p

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@yad'z


ahhahaha
haishhhhhhh
ade lak, mane leh ganti ben. haiyohh!!!

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Dawa


hahaha
try2 terjah :D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@LinE PuTih LiNe HiTaM

hohooo tahniah kerana blog anda terpilih :)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@SitiNurIzzati

wahh really..

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@eVy-D-YaNa

thanksss
:D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@ria

saya suka juga :D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@APi

ehhehe
harus laaa
:D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@NynaMysarah

eheheheheee... selamat datang :P

izwanyusof said...

wah.. ske review blog ?..ada contest blog review jika berminat di blog sy.. hadiah agak menarik..
selamat berkenalan =)

i'mFARAH said...

waaa..cm best..kna terjah nie..wee

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@izwanyusof


ehhehe
xdelah... ni review utk promote kawan2 blog :)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@i'mFARAH

hehehehe
terjah jgn x terjah~

nazirafarahinomar said...

Hai Nisa ^^ !
baru jumpa blog Nisa, meriahnya! hehe.

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@nazirafarahinomar

ehehhehe
thanks sbb sudi singgah sini :D

Syafiq Rosli said...

hehe..nak jgk..

E y r a a Atiqa said...

kak Nisa mate bulat . :)
yuyu zulaikha lahh!! ahhhaaa .