Saturday, February 12, 2011

Alahai Sahabat Blogger. Aku jumpa blog best lah.

  • Hello hello hello…. Kembali lagi ke segmen review blog. Hehehee
  • Blog yang dipilih merupakan blog yang di bawah group SAHABAT BLOGGER aje tau. Heee tengok special tak specialnye SB ni….
  • Kali ni nak review satu blog lelaki, satu blog perempuan. Hehee

 

yuyu

  • Blog ini dimiliki oleh YUYU ZULAIKHA, seorang blogger yang kecil molek dan cun melecun.
  • Aku sebenarnya tak ingat sangat kat mana aku start kenal beliau. Haaa melalui salah satu segmen dalam blog milik blogger otai Ben Ashaari kot??
  • Lepas tu hubungan persahabatan antara blogger ini dieratkan lagi dengan ada nye group SB kat facebook. Hehehe
  • kenapa aku suka blog beliau??? Sebab bagi aku beliau ni cantik, dan bergaya & kadangkala beri aku inspirasi!
  • Yuyu si comel ni jugak selalu tulis entri yang berguna untuk orang ramai, contohnya perkongsian bermacam macam tips dan ada jugak entry beliau yang bercerita pasal mekap
  • Blog Yuyu juga seperti blog lain, mengandungi kisah kehidupan seharian beliau.
  • So nak baca pelbagai tips untuk hidup kita sehari-hari??? Jom terjah blog YUYU ZULAIKHA ye… klik aje kat banner :)

 

  • Blog LINE HITAM LINE PUTIH di pulak dimiliki oleh Abang Faizal Harnis.. Erkkk abang ke? Hehee…
  • Blog beliau bertemakan warna hitam putih, dan apa yang menarik minat aku pasal blog beliau ni, beliau suka buat lukis lukis guna Paint tuh… Heheheee…
  • Mungkin lukisan menggunakan Paint tu merupakan identiti beliau alam dunia blogging? Ye lah… setiap blogger kan ada cara masing masing untuk post entry ye tak?
  • Dengan adanya lukisan guna Paint tersebut, aku rasa entry beliau lain dari yang lain dan ia sekaligus menambah seri dalam entry beliau :)
  • Jom ramai ramai terjah ke blog beliau ??? Klik secara sopan santun kat banner blog ye…

 

 

 

  • Haaa sekian review dua blog. Next week dua blog lagi ye? Blog akan dipilih secara random dari senarai link ahli SAHABAT BLOGGER di facebook :P

 

 

Have a nice day. Bye bye.


39 comments:

  1. pe kate kak nisa review blog sy yg x seberape lk??
    wahahaha...
    pasan jer....

    ReplyDelete
  2. ehhhh! adakah tu yuyu??? ye ke??? grr~ nak gosok mate!!

    wuuu T_T terharuuuuuu!

    mekasihhhh!

    ReplyDelete
  3. erk, blog FH ngan cik yuyu..

    <----- blog ni??

    ReplyDelete
  4. blog yuyu baru jugak follo..blog dia memang best dan orangnya memang comel..
    tapi kesian ada je yang tak puas hati kat dia..

    hitam putih tu baru kenal..jon kita terjah...hehe

    ReplyDelete
  5. wah.. ade blog review. tah bila blog tak pemes aku nak di-review-kan oleh blogger lain. akakaka! nak terjah dedua blog ni.

    Entri Terkini : Parody Berkenaan Sambutan Valetine Day

    ReplyDelete
  6. Assalam...smlm tgk vlog nisa kay didalam kelas :VLOG : Satu hari di dalam lab Mac Pro. Introducing Iejam Hosen....lawak laa gerak-geri mata dgn mulut nisa...blog hitam putih mmg menarik...dh lama follow die dlm tak sedar...hu3.thanks sharing

    ReplyDelete
  7. tq akak...
    yuyu, terharu ker?? blnjer cpt....

    ReplyDelete
  8. wah, nisa dah jadik bro ben skarg... blog pilihan malam nie.. hahahha..

    ReplyDelete
  9. mcm best blog2 ni. nak try masuk la japgi :)

    ReplyDelete
  10. waaa... tak sangke.. review same dgn yuyu plak ni... rase kerdil sangat..

    nk gosok2 mate jap...
    eh betol la..
    jap gosok lagi.. mmg btl la blog aku.. hahahahha... (tiru yuyu)

    thank "ADIK" koh koh..
    terharu nye...

    ReplyDelete
  11. yuyu 2 sama kolej ngan sye..ptut r cam pnah tgok jer.hee

    ReplyDelete
  12. blog yuyu mmg best, xbosan baca...

    sama la mcm blog nisa ni~ :)


    Talk of A Soul

    ReplyDelete
  13. yuyu nyer blog mmg comel. . saya un suka..

    ReplyDelete
  14. pergh..
    yuyu ngan FH dah review..
    dua blogger best ni..^^

    ReplyDelete
  15. whoottwhoott, SAHABAT BLOGGER ! ;D
    *tetibe ;p

    ReplyDelete
  16. @yad'z


    ahhahaha
    haishhhhhhh
    ade lak, mane leh ganti ben. haiyohh!!!

    ReplyDelete
  17. wah.. ske review blog ?..ada contest blog review jika berminat di blog sy.. hadiah agak menarik..
    selamat berkenalan =)

    ReplyDelete
  18. waaa..cm best..kna terjah nie..wee

    ReplyDelete
  19. @izwanyusof


    ehhehe
    xdelah... ni review utk promote kawan2 blog :)

    ReplyDelete
  20. Hai Nisa ^^ !
    baru jumpa blog Nisa, meriahnya! hehe.

    ReplyDelete
  21. kak Nisa mate bulat . :)
    yuyu zulaikha lahh!! ahhhaaa .

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay