Monday, February 21, 2011

Aku menang bowling tournament?? Memang hebat okeh!


Tu semua ahli grup aku. Kau orang nampak tak??? nampak tak?? Aku pegang piala okeh! Tu ahli kumpulan aku pakat pakai jersey sama... aku lak?? Tarak jersey!! Pakai jaket pon boleh! Hahahaaaa~
Pedulik hape aku??? Pertandingan bowling aje kot... Hohooo

Hebat betul pertandingan bowling tadi... Saingan cukup sengit dari kumpulan Sameon's Crew...  Latipah and Her Gorgeous Kuli... Geng Sepoloh Sepapat.. semua taknak kalah! Saingan bertubi-tubi bila Sameon's Crew bagi strike dengan spare aje.. Wuihhh takleh jadi nih! Aku pon mulakan balingan bola bowling 478 arjah ke utara sikit. Fuhhh nasib baik strike!



Haaa tuuu dia hujung sekali tuh! Aku la tuuuu... Tu yang kurus keding tengah beraksi baru lepas melantunkan bola bowling dengan gemilangnya, lantas bola itu mengakhiri zaman nya dengan bergolek ayu ke longkang!
Hahaa bengong laa bola nih! Penat aku jampi serapah tahuuuu.....



Oke cukup dengan penipuan! Haha marilah sama-sama kita kembali ke pangkal jalan! Huuu aku sebenarnya photographer aje untuk event pertandingan bowling PROSTAR Klang.. Hehehee...

Sorry yek.. Cerita aku di atas rekaan semata-mata. Bye bye.




PEACE.

27 comments:

  1. first time komen kat sini..:D happy blogging..

    ReplyDelete
  2. hahahaahaha..wat gempak jeeee...XD

    ReplyDelete
  3. longkang....

    destinasi wajib bola lontaran along tiap kali main..

    tiap2 kali main.. mesti sampai...
    hahahah..=p

    ReplyDelete
  4. @eDie

    hahahaa
    x baca entry smpai abes ye.. kantoi :P

    ReplyDelete
  5. hahahaaa.. baru nk kagum nie.... tgk2 xmen plak.. haahhaaa.. giler la da jd photographer la die.. bile nk shoot sy nie??

    ReplyDelete
  6. wahh hahah..yer yer je kan..
    takpe nisa,,leh kali jom men same..
    sape masok longkang lebih,,dia teror..hehe.. :D

    ReplyDelete
  7. meh r dtg aloq staq..

    lawan lagi..

    huhuhuhuhuhuhuhu----(nk tebus balik!)

    ReplyDelete
  8. @creativeheart

    hahaa ngarut je la awk nih.
    sy photographer yg bukan photographer.

    ReplyDelete
  9. @nurul_atiqah

    ahahha
    kalau gitu nnt masing2 sengaja baling ke longkang :P

    ReplyDelete
  10. @faa rosli sulaiman


    ahahah
    aipppp kakak dah kalah, x puas hati lg?
    weee
    :P

    ReplyDelete
  11. hai nisa! ;)
    mcm mane klu akak nak nisa design kan blog akak ye?
    boleh email akak dan quote kan harga?
    ni email akak ye..
    nadiafarahida@gmail.com

    dan website akak
    www.nadiafarahida.com

    okeh yang?
    xsabau nak tunggu nisa reply..
    thank you!

    ReplyDelete
  12. @nadia

    ouhhh dear sis... blog i ni abang i yg design kan...
    meuzangelo.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. dermmm....entah2 kakak angkat bola pun tak larat..=)

    ReplyDelete
  14. hehehe tipah tertipu la pulakk hehe..sbgai denda, sila ambik gambo sy sbb dslr awk tu cun laa :P

    ReplyDelete
  15. you're soo photogenic

    why bother to be a photographer??

    ReplyDelete
  16. @ザ-sylver- S

    ahahhaa
    just taking pictures around the event..

    ReplyDelete
  17. ingat real2 maen bowling :)
    haha . tertipu rupenye diri ini

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay