Sunday, February 6, 2011

Aku, Dia dan DSLR [Part 11] : Photoshoot @ Putrajaya with Hasif Rahman

  • Rasanya macam dah lama kot aku tak update pasal Aku, Dia dan DSLR ni kan…
  • Banyak keje meyh… so tak ada masa nak shoot diri sendiri ahaha…
  • dan terima kasih pada manusia manusia berbakat yang sudi shoot aku. Hehehee~

 

Tarikh : 23 Januari 2011

Lokasi : Taman Botani dan sekitar Putrajaya

Photo by : Hasif Rahman [ click here to go to his blog ] [ facebook ]

 

  • Thanks to photographer Hasif Rahman kerana sudi shoot aku.
  • Ohhh ye beliau ada juga bawa photographer lain bersama beliau.. More pictures will be posted in the upcoming entry ye…
  • P/S : Go to the photographer’s blog for more pictures. There are 3 batches of photos. Yayy! dekat facebook pon banyak! :D ngeee~

 

 

Takut balik shah alam! Bye bye.


40 comments:

  1. wahhhhhhh! manyak cantik ma ini amoiiiii!!

    ReplyDelete
  2. Jaga diri baik2 kat shah alam..hehehe

    ReplyDelete
  3. smart gambar-gambar ni.... nak jadi model jugak lah..hahaha

    ReplyDelete
  4. waa bestnye ! sekarang jadi model aje . leh buat part time

    ReplyDelete
  5. @mellow

    ehehhe
    xdelah model pon..
    suka2 aje :P

    ReplyDelete
  6. sangat2 sukeee tgkk kamu.. cz chumelllll sgt2 taw.. ! =)

    ReplyDelete
  7. hye awak! nape awak cantik sangat nih! hee ;)

    ReplyDelete
  8. @ ***hana zaty**

    hye dear..
    hehehehe biasa2 aje meyhh..
    awk lg lawaa :D

    ReplyDelete
  9. cantik bangat...
    suke pic no 1 and 2

    ReplyDelete
  10. wahhh, sume nk shoot gmbar nisa. Nak shoot gak la mcm ni. haha. Nice gila ok gmbar ni. thumbs up!

    ReplyDelete
  11. @creativeheart

    heheh
    sy suka jugak..
    credit to photographer nye :)

    ReplyDelete
  12. kak nisa lawalah :D

    ReplyDelete
  13. santik, kurus lak tu, haish, jeles.. =P

    ReplyDelete
  14. woah!! cantek bangat!!
    pasni nak cop jd model sy lak k..

    ReplyDelete
  15. macam mana boleh nak terphotoshot dengan dia nisa? cantik lah gegambar dia

    ReplyDelete
  16. @Rozana Razali

    ehhehehe aishhh wtpe nak jeles.. kite nak naik berat bdn tauuu...

    ReplyDelete
  17. @juliam

    ehhehe
    gmbr cantik sbb photographer nye :)

    ReplyDelete
  18. cantik gambar atas tu....:)

    ReplyDelete
  19. terjumpe belog ney..aww beli pretty maa..haha

    bestnyee ade fotograferr amekkn gmbaa..hihi

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay