Saturday, February 19, 2011

Abang aku kata kalau letak gambar, orang lagi berminat nak klik? ? ?

Haaaa tajuk yang aku utarakan nih adalah mengenai abang aku… Siapa lagi kalau bukan pemilik blog Gulai Tempoyak Ikan Patin, iaitu Meuz Angelo. Beliau laa yang cakap kalau letak gambar, orang lagi minat nak klik.

 

Capture

Hoh??? Klik apa? Gambar apa.. Gambar apa? Hehehee meh aku terangkan… Abang aku menganjurkan sesi link exchange. Kui kui kui. TETAPI! Bezanya link exchange yang abang aku buat nih, dia suruh kita sertakan gambar… Tak kira lah gambar ape pun… Nanti biar dia crop kan sendiri…

Haaa… bila dah buat entry tuh, letak laa gambar yang korang nak guna untuk link exchange ni… Along!!! Koi nak guna gambor ni ye ye ye…

DSC_3823Pic credit to : Syam Creativeheart

 

Haaa… bila dah siap entry, submit aje link entry anda itu ke entry abang aku YANG INI TAU !!!! Syarat-syarat penyertaan sesi link exchange ni pon ade kat situ…

So, bila abang aku dah crop gambor korang, dia akan jadi macam ini :

Untitled

Haaa nampak tak, abang aku susun dalam bentuk thumbnail??? So bagi aku memang menarik la kan…. Kemungkinan untuk orang klik gambar lebih tinggi daripada letak link semata-mata…. Korang boleh letak gambar korang yang pose menarik. Jangan letak gambor lucahan pulakk. Adehhh…

So… nak join? Nak join link exchange???? SILA SERBU ENTRY INI. Pastikan korang baca dulu terma dan syarat ye..

Peace.

 

 

 

P/S : Letak gambar diri sendiri lah.

30 comments :

Along Usop said...

blogger pompuan slalu gak nampak buat gini..
blogger laki tatau plak.. =p




*trase nak buat.. tp...... =.="

Along Usop said...

blogger pompuan slalu gak nampak buat gini..
blogger laki tatau plak.. =p




*trase nak buat.. tp...... =.="

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Along Usop

join je la..
heheh
kenapa?

miss aisya said...

wahhh best nyer! tenkiu nisa :p

Cik Nursya said...

macam menarik.. nak trg gak. ;p

M.mushi said...

hai kak nisa , nak ambik gambar kak nisa boleh ? nak buat special entry pasal kak nisa :)

adore sgt dgn kak nisa ni .

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@miss aisya

ehhehe join ye :D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Cik Nursya

try jgn x try :)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@M.mushi

ouhh silakan dear :)

fiDooo said...

style la brader kamu punya idea !

fiDooo said...

style la brader kamu punya idea !

Nizam said...

menarik...nanti nizam cuba... :)

My MiRa said...

nisa ley ajar kn mira buat yang tempat pelawat tu tak...yang bawah tu yang nisa tulis kantoi datang sini tu

Mr. Swift said...

Koi try jugak eh? HAHAHA.

Syafiq Rosli said...

hehe..kena masuk ni..

Apricot Pie said...

hye nisa...i dh lme jd ur silent reader..rsenya ni my 1st comment..org nme nisa ni mmg sweet n cntik ae..ahaha..my friend pun nme nisa..cun gak..i flow u..:)

momochan said...

eh eh momo pn nak join juga la!HEHE

ishiko said...

oh.. link exchange dgn gmba skali?? lain dr lain nh..

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@fiDooo

ehhehe
jemput join ye :D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Nizam

ehhehe
thanks..

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@My MiRa

itu widget geng blogger :D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Mr. Swift

ehhehe
sila kan..
koi x halang :D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Syafiq Rosli

ehhehe
jemput join ye abg artis :D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Apricot Pie

whaaaa
terharunye...
ehhehehe thanks dear :D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@momochan

ehhehe join ye :D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@ishiko

hehehe yuppp
jemput join ye :)

ecah said...

menarik idea ur bro ni..

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@ecah

hehehe taknak try ke?
:P

NUR AIN AZMAN said...

aen dh join :)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@NUR AIN AZMAN

hehe oke.