Friday, January 28, 2011

VLOG : Satu hari di dalam lab Mac Pro. Introducing Iejam Hosen.

  • Satu hari di dalam kelas Multimedia Design & Production (MDP), kena buat website.
  • Huuu mencabar minda betol lah. Entah lah apa nak jadi dengan daku ni. Ho ho hoo~
  • Mood angin kus kus ape tah yang dah kena tiup kat aku nih, tiba-tiba datang mood nak buat video blog (vlog)..
  • Kali ni, aku tidak berseorangan, namun tidak juga bersama Myra… dan orang bertuah (bertuah ke???) untuk muncul bersama aku dalam vlog aku kali ni ialah. . .

 

IEJAM HOSEN.

IMG_3011

  • Ini gambar Iejam masa beliau jadi director hebat untuk assignment short film kitorang, semester 4 yang lepas.
  • Ouhh ye, dah janji nak buat vlog ye. Jom tengok bebeh :D

 

Abaikan mimik muka. Haha!

 

  • Heeee sorrylah sekarang memang suka buat video.
  • Tapi jangan risau, saya tetap suka menaip! Hehee… and thanks Iejam kerana sudi join aku untuk buat VLOG nih..

P/S : Ouhh ya thanks a lot to those yang mention Nisa / blog Nisa dalam entry mereka.. Jom baca :D

 

 

Pening. Nak pakai baju ape photoshoot esok? Bye bye.

19 comments :

alisha said...

suara serak serak basah gitu. best best . happening betul kelas :)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@alisha

heheh
yuppp
kelas kitorg sntiasa happening~

Syafiq Rosli said...

meriah sakan kelas..hehe

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Syafiq Rosli

ehhehe haruslah:D

Anonymous said...

u ni mmg over..."klu aku boleh bawak kau nk bunuh aku ker?"
u nk ckp u pndai sangat la?
hello org lain pon DL jugak..xder la se riak u.

Anonymous said...

who's GOT here???
salah la ayat tu...
ur friend is still there with u, so the word 'got' is wrong unless if he was there before u record the video

double up ur effort in english...

ayat yang betul..
who is here...

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Anonymous

haiiii
wow really appreciate u nak komen kat sini kan.
peminat i yeh yeh yeh??? kalau x minat mesti tak tengok kan.
wowwww kembang idong yesss...

hehehe ade i cakap ke "OH IEJAM AKU PANDAI LAH... AKU BOLEH BWK SUBJEK NI LAH..."

tak kan?? hehehe instead i guna perkataan "KALAU".
nak i explain ke? Oke lah meh cni meyh i kesian kat u yek..
i guna the word "KALAU" nak gambarkan sekiranya i boleh atau tidak bwk subjek yg dimaksudkan.
ke u x pernah dgr perkataan "KALAU" ?? hek hek hekkk :D

plus, i didnt mention anything about "AKU KONFIRM BOLEH BUAT PUNYEEEE"
tak de kan? ouhh u lupe korek telinga ye... eleh eleh mengaku laa.. nak malu2 ngan i lak.. auwwwww.... hek hek hek :D

DL? Ouhhh lagi satu ade tak i mention "OUHHH AKU NI BUDAK DL LAAA SURE KONFIRM PASTI AKU BOLEH PUNYE LAAA BUAT SUBJEK NIH."
sekali lagi.. tak ada kan? meh nak cakap lagi.. i guna perkataan "KALAU".
ooooo u must have probs with ur hearing then? Lalalaa....

besides u must be someone that i know la, sampai sebut sebut DL ni kan. kita classmate yeh yeh yeh??? hi awakkkkkk.
HAHAHAHAAAA... suke tau u sudiiiii komen blog i. hehehe selalu STALK ye? wowwwwwwww damn appreciate that :D
ase nak buat kenduri kesyukuran pon ade nih! :D

terima kasih juta juta juta lemon ye sayang.
plus. i dont afraid of u anonymous :) ouhhh or we should annoying mouse? ahah whatever :D

u make me happy lah... hehehe~

P/S : ayat u yang "hello org lain pon DL jugak..xder la se riak u"
you pon DL ye? TAHNIAHHHHHHH :D

ngeeee~

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Anonymous

ehheh thanksss :D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Anonymous

TO THE FIRST ANONYMOUS :

kejapp kejapp nak komen lagi.
seronok nih. ahhahaa

ayat i dalam video tu : "habis KALAU aku boleh bawak kau nak bunuh aku ke?"

BUKAN nye i cakap :
"habis aku ni DL, aku boleh bawak, ko nak bunuh aku ke?"

TAK KANNNNN???????? auwwwww u're the one who have problem here sayang.
by the way i appreciate whatever your opinion kan..
ye la, frame of reference setiap org berbeza kan..

so i dont blame u kalau nak tafsir ayat i tu lain dari yg i maksudkan..

ouh ye, ini bukan serangan padu lagi bertubi tubi :)

this is what we call EXPLAINATION.
clear enough darling?

hehe
bye bye. mmuuahh.. xoxo.

atokk said...

@Anonymous

mak aih..mulut tuh...kalo pandai sgt
1. kenapa tak guna nama sendiri?
2. kenapa nak kutuk orang guna anonymous?
3. dia kacau hal ko ke kalo dia cakp camtu?
guna anonymous berani lah nk kutuk wei..tapi senang jek nak cari ko nie..ip address dalam tangan..tinggal nak cari lokasi jek..ada bran? tampil dengan nama sebenar..baru aku tabik!

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@atokk

hehee
hai atokkkkk :D
thanks for ur comment :)

heee tu lah, kite x kacau dia pongggg.. kot ye pon marah kat nisa ke ape ke, tak suka ke, cakap je la depan2 kan....
yelah, nisa pon manusia biasa xleh nak puaskan hati semua org kannnnnnnn~

heeee baru teringat pasal IP address... lupa lak ade kwn yg pakar internet, setakat cari IP address ni senang je. hehehee

tp selagi dia tak mengeluarkan kata2 kesat nisa malas nak buat ape2 :)

Anonymous said...

kantoi anynomous tu budak kls kan weh? hahaha. popular ko makcik. ignore je org yg x suka ko cari PUBLISITI tuh- iejam hosen

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Anonymous

hai IEJAM :D
heeeee tu lah kan.
sape laaa tu kan kan kannnnn.... hek hek hekkk~

hahah aku popular ke??
janji aku tak kacau hidup dia.. tak tahu laa nape dia lak ase terganggu ngan aku.
hehee~

thanks dude!
lepas ni jom buat video byk2
hehehee~

Anonymous said...

hey there..
nak komen siket, just be yourself dear, no matter what,just be yourself ok?
jgn pura2,dlm blog jadi watak lain, di luar watak lain, unless you ada big problem which is split personality.:P
another thing, what is your comment utk who's got here?
i can see your "karangan darjah enam" for mr annoying mouse untuk part kalau bla3..
tapi apa komen anda utk part who's got here?
oh btw penjelasan in english is explanation, not explaination.
hope anda muhasabah diri and cari apa yang tak kena,manusia tak lari dr melakukan kesilapan.
Tapi setiap org ada ruang utk berubah.
May the force be with you.
xoxo.:)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Anonymous

heheh thankss yaw for the comment.
karangan darjah enam?
tak kesah lah. sy memang camni.
so dont u think susah la kalau org x kenal nak judge pulak kan?
hehehee...

i jenis yg akan baik pd org yg baik pd i, dan pd yg dtg dgn niat jahat, i akan layan sepatutnya beliau terima.
ya, macam memilih kan.
but, macam u ckp just be yourself.
i x pura2. i tulis apa yg i nak ckp. kan?
hehee~

ouhh explaination tu. typo error je kot. chill ye.
hehehe
thanks :)

Anonymous said...

are you sure you are being yourself?
I rs you ada split personality because you're different bila kat luar dan dalam blog.

i hope you'll change for your own SAKE.

Okay?

THERE IS ALWAYS A ROOM FOR IMPROVEMENT.:)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Anonymous

heheh yeke u rasa camtu? i rase i mmg cmni pon.
owww u must be someone yg i kenal kan kan kan.
do say hi bila terserempak kat mana mana oke.
ke u anon yg pertama tu?

hehe follow up nampak :)
yes, there's always room for improvement. thanks ye. and words tu utk u jugak kan. drpd dok jd anon kan. kalau niat u baik nak tegur, xde la nak anon sgt kan :)

Anonymous said...

u pasti u boleh terima orang tegur u depan2?
for your case, i dont think so.
anyway dear,just take a deep breath and think about it.
nyte2.
assalamualaikum.:)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Anonymous

ahahaa tengok, belum ape2 dah judge i cmne.
so how? haha~
cakap je la. insyaAllah i boleh terima.
ye lah, i pun makhluk Allah, x sempurna pun, justtt like u :)

kalau gitu i pon bleh ckp i kenal u camne org nye.
i terima je kalau nak tegur i, u pon kena terima la kalau i tegur balik ye? IN CASE kalau i kenal u la. hehe
bye DARLING :)
goodnyte. esok komen lg thanks :)