Thursday, January 6, 2011

VIDEO : Gadis Suka Menaip Bebel Lagi & Quick Shawl Tutorial

p/s : This entry is supposed to be post on Wednesday (yesterday)

Ahhaaaa… bangun pagi gosok gigi, cuci muka pakai Olay.. Ahahaa ni serius tak tahu apa yang Nisa merepekkan. Hari ni satu aje kelas. Kelas ekonomi. Itu pun  tergesa gesa ke kelas gara gara mata bengkak dan tak boleh buka, sebab apa bengkak tak perlu lah tahu. Hek hekk~

Balik kelas, dengan malasnya nak buat assignment, Nisa turn on webcam.

 

Picture2042

Ahah!! Nampak tak?? Nampak tak?? Tu diaaaaaa mata bengkak macam bontot kerengga tuh! Alahaiii… sila lah buat buat tak nampak ye? Boleh ye plish plishhh :D

Tengok gaya shawl ni pun gaya malas nih. Actually nak cover la yang Nisa nih sebenarnya almost lambat pergi kelas! Hahaa tapi pagi tadi tak pakai macam ni la. Ingat nak pakai macam ni esok. Boleyh?

 

Inner syria fuschia pink from AYUNAR.

Hahaaa oke Nisa ngaku, Nisa rasa nak tergelak lah tengok muka sendiri dalam video ni. Nisa ni kan tak habis habis nak membebel kan kan :P

Takde idea dah nak buat video. Kalau buat video joget I want nobody nobody tu buleyh? Hahahaaa mati lah nanti kena baling botol. Hahahaaa~ Oke lah, nak tidur. Thanks for watching. Mmuuaahhx!

P/S : Thanks to these people because mention my name / my blog’s name in their entries :

Jom ramai ramai terjah entry dorang :D

 

 

Tidur. Bye bye.


32 comments:

  1. hihi..comel jer membebel..
    semua pon boleh..:)

    ReplyDelete
  2. 1. suare nisa seksi. aauuww!
    2. nisa nmpk comel and funny dlm video nieh. hihi.
    3. style shawls yg sgt simple. jap g sab nk pi kelas jugak nieh. leh la wt cm ni jugak. haha. tq yang!
    4. wow. nisa mention belob sab. tq dear. heart u. keep in touch always ya. :)

    ReplyDelete
  3. look great , hana suka wrna turqoise and pink tu di gabungkan :)

    ReplyDelete
  4. @sab

    wahhh 4 perkara best dr sab!!
    thank you my dear ^^

    mmuuaahhx! ahakss :D

    ReplyDelete
  5. nisa2,nadd amek pic nisa yg neh taw.nak letak kat entry.

    pg td nad g 1 kls, pkai shawl cm nisa ! ^^

    u cute :)

    ReplyDelete
  6. kak , plezz follow blog sye , ad something for you !

    ReplyDelete
  7. k nisa pasal shawl tu lambat sikit ea. aida tgh fokus on my first exam la skarang nih :) nanti aida post aida e-mel keh.

    tuto ni simple n cantik la :)

    ReplyDelete
  8. nisa...buatkan tutorial shawl pakai cm datuk siti tu boleh?? =))

    ReplyDelete
  9. @~naddy~

    hehe
    thanks sbb cuba tuto nih!! ^^
    glad that it useful for u my dear :D

    ReplyDelete
  10. @farah

    hehehe~
    i'll visit ur blog, thanks a lot dear :)

    ReplyDelete
  11. @aida saharudin

    hehe
    i x kesah pon dear. take ur time and good luck for ur exam :)

    ReplyDelete
  12. @aisya-

    ouhh style yg macam datok siti ye??? yg dengan earring ke? without earring?

    ReplyDelete
  13. yaayy~ nisa..hari ni naz apply this style gi ofis :D

    ReplyDelete
  14. hye! comey la nisa.. tapi leya cam rasa xconfident nak pakai cantik2 g kuliah..
    kalo nak pakai ribbon, time keluar jek.. kalo g klas bese simple jek.. pape pn.. nisa memang cantik!

    ReplyDelete
  15. @falia shazana

    hehee mane ade lawa...
    biasa aje ni dear..
    btw
    thankss :D

    ReplyDelete
  16. without earring please =)))

    ReplyDelete
  17. okay. btw, ni link to da entry :)

    http://yslgalz213.blogspot.com/2011/01/black-and-white.html

    ReplyDelete
  18. hey;p thnks. dah dapat buat cara lilit tu tanpa selekh;Dhee

    ReplyDelete
  19. @a m o y

    heheheee...
    do share ur pic.
    glad that my tuto helps u :)

    ReplyDelete
  20. kak nisa ! macam suara SERINA RIDZUAN! HAHAHA

    ReplyDelete
  21. @Ifti Larina

    ahahaha
    serina lah pulakkk??
    hahaha mane ade meyh :P

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay