Monday, January 24, 2011

Totally speechless when I watch this video!!

  • Ouhhh penat! Semalam photoshoot lagi. Kat Putrajaya lagi… hehee… dengan siapa pula kali ni?
  • Alahhhh nanti lah kita buat entry teaser ye… malas la nak taip sekarang.. kih kih kih~
  • Balik je kelas, aku malas nak rest lebih lebih. Kang tertido lak. Orang tua tua kan dah cakap tak elok tido lepas asar…
  • So, aku macam biasa, masuk lah blog terkenal milik Cik Epal. Di saat aku menaip entry ni, entry latest Cik Epal yang aku baca ialah entry bertajuk VIDEO SENGAL ! ~
  • And I was like… errrrr speechless! Totally speechless because I had a biggggg smile carved on my face when I watch the video!

 

Video by : MARIA ELENA ZARUL

 

  • So sesiapa dah tengok mesti tahu kenapa aku dok sengih sengih macam kerang busuk bila tengok video ni kan???
  • Ouhhh semestinya kerana aku dan my bestie Myra ada dalam video niiiii!! Yeahuuuu~
  • Oh ya!! Video ini adalah hasil kerja otak kreatif Cik Maria Elena Zarul. Video ni di rakam masa aku pergi event kat OBB. Ade juga scene yang dirakam masa The Scarflets bertemu Heliza.
  • Masa tu Maria Elena ade mintak aku ngan Myra tukar tukar pose dan dia rakam. Ape lagi buat muka tak segan aje la masa tu. Heeeeee~
  • Video ni merupakan satu lagi kenangan aku bertemu blogger fashionista. Memang best! Hope dapat jumpa dorang lagi. hehehee~

 

 

Senyum. Bye bye.

26 comments :

sab said...

hehe. dh tgk dh kt blog cik epal.. :)

y u y u Z u l a i k h a said...

wuuuuu! dah temgok video nii! sumpah jeles kottttT!

mahirahkamal said...

=) gorgeous je semua.

NynaMysarah said...

okk fine gaya spontan fashionista~ :)

Nisa A. said...

@sab

heheh tu lah..
nisa baru tgk niii :D

Nisa A. said...

@y u y u Z u l a i k h a

hehehe yuyu jangan bersedihhhhhh~ heheh
nnt kita lak jumpa n buat video nak??
:P

Nisa A. said...

@mahirahkamal

heheh thanks :D

Nisa A. said...

@NynaMysarah

hehehe
:D

nurul ain said...

wah ! bestnye ^^
sys nisa comel lah >,< sweet jeh..hehe

Nisa A. said...

@nurul ain

hehhee
thanks :D

Liya Laa said...

omg :)

chantek semuanya :)

siti said...

suke gler tgok vdeo neh , gembira je sumenyeee .

Nurul dot..dot..dot... said...

jeles jeles jelesss!!
huhu apsal la shah alam tu jauh sgt ngan UTM kl haha...kalau dekat area KL ni je mesti da pegi da..
semua lawa!! heee=)

tenangsudey said...

cerianyalah korang... dah la pandai bergaya dengan shawl nice one





Mari tengok Top 10 Most Expensive Cars in the World 2010

~naddy~ said...

besh nyee. :P

✿ milly molly ✿ said...

nice one ! sume gaye tak hingat !! :)

ofcuz said...

semua gediks maa.. LIKE!

Nisa A. said...

@Nurul dot..dot..dot...

hehhee
xpe dear.. satu hari nnt u dpt g jugak :D

Nisa A. said...

@Liya Laa

heheh
dorg sume lawa2 :D

Nisa A. said...

@siti

heheh yuppp gembira sgt :D

Nisa A. said...

@tenangsudey

hehe thanks :)

Nisa A. said...

@~naddy~

ehheh mmg besh :D

Nisa A. said...

@✿ milly molly ✿

ehhehe
harusss lah :P

Nisa A. said...

@ofcuz


ahhaha
anda mmg suka yg gedik2 ye :P

yad'z said...

wahhh... kembang setaman die di promo yer...

Nisa A. said...

@yad'z

ahahah
harussss lah :P