Monday, January 17, 2011

TEASER : Photoshoot @ Putrajaya.

Ececehhhh tajuk tak leh blah. Nak teaser lah bagaikan.

  • Hoi Nisa kau ingat kau artis ke??? Tak kuasa nyahhhhhh… uhukk uhukkk alamak sejak bila Nisa transform nih!
  • Erkkk oke oke kembali lah kita ke pangkal jalan.
  • 16 Januari 2011. SANGAT BEST! Pada tarikh ni, akhirnya Nisa dapat jugak bertemu rakan blogger yang dah hampir setahun / lebih setahun in close contact dengan Nisa. Ahahahaa….
  • Alhamdulillah everything was great on that day. Pertemuan di atur bermula di Shah Alam, then gerak ke Putrajaya untuk tembak gambar. Ewahhh~
  • Hehehee rakan blogger Nisa tu pulak bawak member nye yang merupakan seorang photographer jugak.
  • Nasib lahhhh member beliau ini pon sama ting-tong macam Nisa and the geng. Ahakss :P

 

Ini merupakan teaser dari Admal from KUGAIRAH FOTO.

teaser from admal

 

Yang ini pulak, teaser Hisyam Sidek dari KISAH CREATIVEHEART.

TEASER by CreativeheartPssttt.. mana mata Nisa? Ahakss…~

 

Haaaa Nisa punye teaser??? Ahahaaa… semestinya video nih!

 

  • Hahahha banyak pulak post pasal video. Okelah..nak pergi kelas ni..
  • Banyak kerja sekarang so… yang tertangguh sekarang ni Aku, Dia dan DSLR Part 9 & Part 10 !!
  • Adoyaiii mati makkkk camni. Ahaksss….~

 

 

Happy day. Bye bye.

34 comments :

ofcuz said...

hahaha! nisa ngeng!! ngong gile!! haish
gedik3!! huhuhu
anyway,comel lg! haish

efa said...

ok efa teka mata nis yg first sekali ahaks tul tak?waah best nyer photoshoot suka...

sab said...

cumil!! suare seksi! suke!

dyra said...

nisa , cantik . mesti dengan myra kan ! lawa2 . suka

Mfs said...

dah macam ramli sarip dah aku dengar..haha ;p

creativeheart said...

xsabar nie... hehee..

Nisa A. said...

@ofcuz

hahah
sorry ler...
daku mmg camni.
hek hekk :P

Nisa A. said...

@efa

yaaa betolll :D

Nisa A. said...

@sab

hahaha suara seksiiii??
alamakkk
hahahaa
thanks sab syg :D

Nisa A. said...

@dyra

hehe
yupp dgn dia la. hehe~

Nisa A. said...

@Mfs

ahhaha
kalau ramli sarip yg dgr ni maunye nangis beliau, xleh cari makan..
haha bwekk :P

Nisa A. said...

@creativeheart

hahaha x sabar yeee..
sy lg x sabar wahai encik photographer :D

mellow said...

bestnye ! senior kptm hehe :)

Nisa A. said...

@mellow

hehe
anda kenal beliau :D

yad'z said...

uhuuu... sentap mak nyah.... ngeh3x...

Nisa A. said...

@yad'z

hahahah
pon boleyyy~

athirah said...

menarik laaaa

ishiko said...

wahh... mata nisa yg ats sekali ouh..

http://ishikosworld.blogspot.com/2011/01/115-khas-buat-diaa.html

Nisa A. said...

@athirah

thanks dear :)

Nisa A. said...

@ishiko

ehhe betol tu :P

Nini Mohd said...

yg first tu mata nisa, kan. :)

MéuzAngelo™ XXIII said...

mcm crack je budak kat sebelah tu.. haha

farah said...

kak , mate santekk , BULAT !

Nisa A. said...

@Nini Mohd

hehehe
yes dear. betul tu :)

Nisa A. said...

@MéuzAngelo™ XXIII

ahhahah
sama je gile korang dua nih~

Nisa A. said...

@farah

tenkiu dikk :D

EkaWeird said...

mata nisa yg 1st la.. tau... huhuh.. kan..kan..kan...

Nisa A. said...

@EkaWeird

hahahah BETOL..!!!!
kau eika kalau xtahu mana mata aku, kang aku cubit laju2,. ahahha~

Myra Amira said...

haih... ni kang ade plak yg jatuh hati kt ak ni kang.. Dah asyik panggil ak crack... ko jgn meuz... ta pasal je si kay ni berhakak hiparkan haku.. hah!

Nisa A. said...

@Myra Amira

haipppp!!!
ko berangan nk jd hakak ipar daku ye noksss????
ahahhahahaha!!!

ezan said...

ehehe, patutlah mcm kenal jew budak lelaki tue, rupa-rupanya my junior, hehe :)

nisa cantek lah!

Nisa A. said...

@ezan

ouhhh really..
hehehe
thankss :D

mellow said...

hehe kenal . dorg senang femes . photog terkenal kan .

Nisa A. said...

@mellow


hehe
dan mereka sgt berbakat :D