Monday, January 17, 2011

TEASER : Photoshoot @ Putrajaya.

Ececehhhh tajuk tak leh blah. Nak teaser lah bagaikan.

  • Hoi Nisa kau ingat kau artis ke??? Tak kuasa nyahhhhhh… uhukk uhukkk alamak sejak bila Nisa transform nih!
  • Erkkk oke oke kembali lah kita ke pangkal jalan.
  • 16 Januari 2011. SANGAT BEST! Pada tarikh ni, akhirnya Nisa dapat jugak bertemu rakan blogger yang dah hampir setahun / lebih setahun in close contact dengan Nisa. Ahahahaa….
  • Alhamdulillah everything was great on that day. Pertemuan di atur bermula di Shah Alam, then gerak ke Putrajaya untuk tembak gambar. Ewahhh~
  • Hehehee rakan blogger Nisa tu pulak bawak member nye yang merupakan seorang photographer jugak.
  • Nasib lahhhh member beliau ini pon sama ting-tong macam Nisa and the geng. Ahakss :P

 

Ini merupakan teaser dari Admal from KUGAIRAH FOTO.

teaser from admal

 

Yang ini pulak, teaser Hisyam Sidek dari KISAH CREATIVEHEART.

TEASER by CreativeheartPssttt.. mana mata Nisa? Ahakss…~

 

Haaaa Nisa punye teaser??? Ahahaaa… semestinya video nih!

 

  • Hahahha banyak pulak post pasal video. Okelah..nak pergi kelas ni..
  • Banyak kerja sekarang so… yang tertangguh sekarang ni Aku, Dia dan DSLR Part 9 & Part 10 !!
  • Adoyaiii mati makkkk camni. Ahaksss….~

 

 

Happy day. Bye bye.


34 comments:

  1. hahaha! nisa ngeng!! ngong gile!! haish
    gedik3!! huhuhu
    anyway,comel lg! haish

    ReplyDelete
  2. ok efa teka mata nis yg first sekali ahaks tul tak?waah best nyer photoshoot suka...

    ReplyDelete
  3. nisa , cantik . mesti dengan myra kan ! lawa2 . suka

    ReplyDelete
  4. dah macam ramli sarip dah aku dengar..haha ;p

    ReplyDelete
  5. @ofcuz

    hahah
    sorry ler...
    daku mmg camni.
    hek hekk :P

    ReplyDelete
  6. @sab

    hahaha suara seksiiii??
    alamakkk
    hahahaa
    thanks sab syg :D

    ReplyDelete
  7. @Mfs

    ahhaha
    kalau ramli sarip yg dgr ni maunye nangis beliau, xleh cari makan..
    haha bwekk :P

    ReplyDelete
  8. @creativeheart

    hahaha x sabar yeee..
    sy lg x sabar wahai encik photographer :D

    ReplyDelete
  9. uhuuu... sentap mak nyah.... ngeh3x...

    ReplyDelete
  10. wahh... mata nisa yg ats sekali ouh..

    http://ishikosworld.blogspot.com/2011/01/115-khas-buat-diaa.html

    ReplyDelete
  11. mcm crack je budak kat sebelah tu.. haha

    ReplyDelete
  12. mata nisa yg 1st la.. tau... huhuh.. kan..kan..kan...

    ReplyDelete
  13. @EkaWeird

    hahahah BETOL..!!!!
    kau eika kalau xtahu mana mata aku, kang aku cubit laju2,. ahahha~

    ReplyDelete
  14. haih... ni kang ade plak yg jatuh hati kt ak ni kang.. Dah asyik panggil ak crack... ko jgn meuz... ta pasal je si kay ni berhakak hiparkan haku.. hah!

    ReplyDelete
  15. @Myra Amira

    haipppp!!!
    ko berangan nk jd hakak ipar daku ye noksss????
    ahahhahahaha!!!

    ReplyDelete
  16. ehehe, patutlah mcm kenal jew budak lelaki tue, rupa-rupanya my junior, hehe :)

    nisa cantek lah!

    ReplyDelete
  17. hehe kenal . dorg senang femes . photog terkenal kan .

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay