Monday, January 31, 2011

Skodeng Youtube.. Jumpa video..

  • Hah! Sebut je youtube jangan nak ber-prasangka sangat yeh. Hohohooo korang ingat aku tengok ape kat youtube haa???
  • Balik kelas tadi, aku dengan rushing ke ATM Maybank nak bayar sewa rumah dan bil api air..
  • Lepas tu kena hujan rintik rintik banjir bergelora, memang pening laa kepala aku wuwuuuu~ Sensitip!
  • Takde ahhh tadi aku pergi tengok klip video lagu Only One by Yellow Card. Lama tak dengar lagu ni. Best!
  • Ouhh lepas tu entah macam mana boleyh pulakkk jumpa video tutorial yang best!

 

Tuan punya video bernama Nur Nasuha. Dan menurut kajian yang telah aku lakukan, hehehee beliau mempunyai laman Tumblr, jom terjah !!!

  • Haaaa.. ohh menarik sunggoh! Satu wide pashmina, ade laa dalam tiga or empat gaya boleh buat..
  • Nasib laa aku ada pashmina yang makteh aku bagi, telah ku rembat dari emak. Weeeee…
  • pashmina lembut lagi best itu telah aku gunakan untuk ber-eksperimentasi dengan gaya shawl yang ditunjukkan di atas

 

Picture2233

  • Erkkkk!! Taliban!! Eh bukan! Ni aku laaaa.. hahaa ni gambor kengkonon malu ahh nak tunjuk hasil eksperiment aku tadi.

 

Picture2240

  • Yeaaaaaa inilah rupa aku yang tak semenggah selepas mencuba gaya gaya yang ditunjukkan dalam video tutorial di atas.
  • Ouhh ye gambar aku nih aku amik yang style last sekali (kot????) dalam tutorial nih.

 

muke burok

Nahhh muke burok! Hahahaaa…

 

 

Bye bye.

39 comments :

y u y u Z u l a i k h a said...

heheheh.. yuyu suka pakai cara ni bila nak keluar mane mane sekejap je :)

simple

creativeheart said...

wa..... best gmba last skali

yna fazlyna said...

pic yang last tu comey huhu

pu3~aMy~naDhirah said...

Sangat suke bereksperimentasi dgn tdung ^^

mofaizmz said...

haha.. bilik bujang.. teringat zaman study dulu..

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@y u y u Z u l a i k h a

heheh
yup2 :D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@creativeheart

hahaha
gambor muke burok :P

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@yna fazlyna

heheh
thanks!

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@pu3~aMy~naDhirah

hehe
yeppp :D

ADMAL said...

suka2 la GIF tu :)
wuwuwu..

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@mofaizmz

ahahha abaikan bilik bersepah :P

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@ADMAL

ahahha
thanks!

nurul ain said...

sys nisa comel >,< suke dgn gamba yang bawah sekali tuh

Dya said...

yg laz skali tuh comey... ;)

Eyka said...

comeyy jex~ hahaXD

yad'z said...

hahahaha... hahahaahahah.. hahahahahahahhaha... tak tahan nen gok gambar lastt... hohohhoho.. hadeihhh... [pengsan]

Ayun Ayunar said...

hehehe comelnyeee gambo last tu!

:: s c h a | VAMP :: said...

comei3 ! heeee~ HAHA ,

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@nurul ain

ahhahaha
yehh suke jugak :D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Dya

tenkiuuu :D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Eyka

time kacih :D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@yad'z

ahaaaaa
pengsan??
yadzzz bangunnn.. (sambil tampar2 pipi)

ehhehe~

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Ayun Ayunar

ehhehe tenkiu ayun :D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@:: s c h a | VAMP ::

tenkiu :D

teenot said...

nisa..nape tak boleh tengok pun..video nie private la..huhu

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@teenot

laaa ye ke..
bru td tgk oke je.
oke lah, i'll see what i can do eh.

teenot said...

huhu..xtau la nape..dah bukak kat you tube pun still tak boleh..

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@teenot

aah laaaa
xleh nak tgk...
alaaa nape niii xbesh laa cmni. huhu

Anonymous said...

nisa private ah video ni.. awk buat la tutorial die balek eh?? :)

teenot said...

nisa..u tlg la ajar macam mana nak buat..huhu

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Anonymous

huhuu tgk la macam mana~

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@teenot

huuuu nnt la ye.

meyra said...

alah tak boleh tgk la video tu,apa kata kak nisa buat tutorial mcm tu juga,please? :(

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@meyra

akak pon sbnrnye lupe ahh camne. hehehee~

meyra said...

alahai macam mana nak try style mcm ni? :(

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@meyra

i rase u try my tuto pon leh jd lebih kurang cmni kot, just tukar shawl tu, gunakan pashmina.

check out Video tab kat bwh header tu.

yad'z said...

dah bangunnnn.. tengok balikk... arhh.. pengsan..~~~

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@yad'z

ahahhaha
:P

Anonymous said...

aaaa...npe video tu private ae?