Monday, January 3, 2011

Siapa Dia Kesayangan Gadis Suka Menaip ? ?

Whaaa.. pagi pagi tadi dah update pasal Part 6 untuk sekuel Aku, Dia dan DSLR (rujuk link di sidebar).. Dah bajett artis la pulak Nisa nak sekuel lah ape lah. Ape kau hingat ini Harry Potter ke hape nak sekuel banyak banyak nih?? Dush dushh!! Hahahaa oke Nisa dah mula merapu.

Tengok tajuk aje mesti ramai nak terjah Nisa. Warrgghh sekali lagi perasan artis ! Oke nah penampor satu! Okeeee marilah sama sama kita kembali ke pangkal jalan. Kang muntah lak semua orang dok baca Nisa dah merapu macam orang tak betul.

Si dia kesayanganku itu adalah . . .

IMG_5478

Ouhh itu dia kesayangan saya! Selain Mr.Fluffy, perkara yang Nisa sayang sangat ialah Sony Ericsson K850i nih!

  • Ye, Nisa tahu handphone Nisa tak mahal / canggih macam handphone orang lain. Apa apa pun Nisa bersyukur dengan rezeki yang dikurniakan :)
  • SE K850i ni Nisa dapat dari along Nisa, Meuz Angelo, sebab beliau menerima Sony Ericsson Xperia dari abah.
  • Lama dah Nisa pakai SE K850i, paling best kamera nya yang 5MP. hehe oke sekarang di pasaran dah ada lagi canggih oke.
  • Handphone ni sesuai sangat dengan Nisa sebab Nisa suka ambil gambar dan ia bersesuaian dengan fungsi Cybershot nye.
  • Dengan handphone ni lah Nisa lalui macam macam kenangan pahit manis, dan segala macam kenangan Nisa rakam guna handphone nih.
  • Tapi sayangnya, hayatnya sudah sampai ke penghujung agaknya. Ia pernah rosak, dah repai dah.. tapi rosak balik :( sedih sangat… mungkin sampai sini aje jodoh kita….

 

IMG_8920

  • Tararaaaa.. ini dia si pinky kesayangan Nisa yang terbaru. Cewah cewah warna nak pink, gurly sunggoh ye! Hek hekkk~
  • Ya… sekali lagi, bukan handphone mahal, bukan handphone canggih sangat sampai nak skrin sentuh raba ke hape.
  • Hmmm tak banyak yang Nisa nak cerita pasal kesayangan yang baru ni, sebab baru lagu bersama sama beliau. haha!
  • Dan setakat ni Nisa puas hati dengan function nye dan masih lagi dalam proses suai kenal supaya lebih mesra gitewww…

 

Nak buat assignment. Bye bye.

24 comments :

Cik Ernyy said...

wah . C3 suda . pinkk lawaa

Dya said...

Bez nye... Tringinn sgt C3 pink tu.. uhuhu.. nk jgak.. XD

adrinaqamarina said...

rina suke c6 ag~

c-series cam sume pon lawa3. grr~

..hizamirahim.. said...

mesti tak lepas lepas hanset tu daripada tangan kan?
sebab baru lagi.
XD

Nisa A. said...

@Cik Ernyy

hehehe
tulah lawa kan hot pink.

Nisa A. said...

@Dya

hehehee~
:)

Nisa A. said...

@adrinaqamarina

hehe masing2 lain2 minat kan :)

Nisa A. said...

@..hizamirahim..

ahahaaa ade lak sampai x lepas dr tgn :P
xde lahhh~ hahaa

yad'z said...

hehe.. ha.ah ,. mesti tak lepas dari tangan... mau 8 ary 8 mlam godek hp baru uh.. hehe

yad'z said...

nisa : pada yad'z tak best lah read more nieh..... 2kar balik!!! hehe...

ayie said...

patut la blog mcm ade bau benda baru..huhu

aisya- said...

nisa..xyah la buat button read more..xsuke sgt..hee =)

MéuzAngelo™ XXIII said...

mase beli K850i tu RM900+ kot..
takkan langsung xleh repair?

Liya Laa said...

eh same. liya pon baru beli hp tue. ada 1 function liya x pandai. nk mitak tlg ajar la. nt liya add fb nisa yer.

liya punya wane soft purple tau :))

Nisa A. said...

@yad'z

hahaaa
xdelah sampai cmtu :P

Nisa A. said...

@yad'z

oke syg dah tukar ^^

Nisa A. said...

@ayie

ahhaaaa
bau ape kahhh??
^^

Nisa A. said...

@aisya-

hehehe
oke dah tukar syg ^^

Nisa A. said...

@MéuzAngelo™ XXIII

henset tu dah penah rosak. repair rm300, koi gune duit sendiri masa tuh.
so dah rosak lg, i'm not going to waste any cent to repair it anymore, so better i buy new one laa~

Nisa A. said...

@Liya Laa

ohh nisa pun baru pakai, so xtau sgt psl henset ni.

Dayana Nasir said...

comel kan c3 tu? best tak? sbb ingat nnti nak belikan utk adik pulak..

Nisa A. said...

@Dayana Nasir

ehhehe
nisa ase best la kot. ehhee
wahh untung laa adik yana dpt hadiah handphone ^^

sabrina azhar95 said...

saye pon dh beli nokia c3,but saye pnye colour blue black...comey hp nie kn???

Nisa A. said...

@sabrina azhar95

heheee yupp
:)