Wednesday, January 5, 2011

Sayang

 

IMG_1889

Sayang, ingat tak gambar ni? Our first picture sebaik sahaja sampai di rumah kau kat kampung. Ya Allah tengok muka aku, so budak sekolah lagi !! Hahaha..

Sayang, thanks sebab kau ada untuk aku, dan aku pun nak jadi sahabat yang boleh ada untuk kau, boleh? :)

Sayang, thanks for being there for me when I’m having my hard times. Ingat sayang, apa pun yang jadi kita sama sama kuat ye?

 

ILY kawan. Bye bye.

8 comments :

Myra Amira said...

hurmm... thanks kat kau jugak :)
ouh.. sudh2... nnti ak nangis lagi.. bytheway, rjin abg hengkau komen aku pnye hentry eh.. siap nyanyi cinta kristal kat haku.. ngek.. haha

Nisa A. said...

@Myra Amira

hehee oke syg :)

lynda said...

waaa...sweetnya..BFF..:)

~boy @ Mr. K~ said...

wah! ko memang sahabat yang sejati la.. hik3...

Sila datang sini untuk lihat pasal kamu. Sekadar buat promosi tuk kamu.
http://writetoboy.blogspot.com/2011/01/jom-terjah-mereka.html

Nisa A. said...

@lynda

heeee
:D

Nisa A. said...

@~boy @ Mr. K~

hehehee~
insyaAllah sy cuba jd seorang sahabat yg baik :)

oke nnt sy terjah ^^

Syed Hilmi Syed Yahya said...

so sweet...!!! n so budak sekolah lagi mukenye,,,hehe

Nisa A. said...

@Syed Hilmi Syed Yahya

ahahahaa
muka comot aje ^^