Wednesday, January 5, 2011

Sayang

 

IMG_1889

Sayang, ingat tak gambar ni? Our first picture sebaik sahaja sampai di rumah kau kat kampung. Ya Allah tengok muka aku, so budak sekolah lagi !! Hahaha..

Sayang, thanks sebab kau ada untuk aku, dan aku pun nak jadi sahabat yang boleh ada untuk kau, boleh? :)

Sayang, thanks for being there for me when I’m having my hard times. Ingat sayang, apa pun yang jadi kita sama sama kuat ye?

 

ILY kawan. Bye bye.


8 comments:

  1. hurmm... thanks kat kau jugak :)
    ouh.. sudh2... nnti ak nangis lagi.. bytheway, rjin abg hengkau komen aku pnye hentry eh.. siap nyanyi cinta kristal kat haku.. ngek.. haha

    ReplyDelete
  2. wah! ko memang sahabat yang sejati la.. hik3...

    Sila datang sini untuk lihat pasal kamu. Sekadar buat promosi tuk kamu.
    http://writetoboy.blogspot.com/2011/01/jom-terjah-mereka.html

    ReplyDelete
  3. @~boy @ Mr. K~

    hehehee~
    insyaAllah sy cuba jd seorang sahabat yg baik :)

    oke nnt sy terjah ^^

    ReplyDelete
  4. so sweet...!!! n so budak sekolah lagi mukenye,,,hehe

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay