Tuesday, January 18, 2011

Satu Tujuh Satu Tujuh

SENGAJA. Nisa memang tunggu nombor ni. Nombor ape nih? Nombor ekor kah? Nombor kepala kah? Hahahahaaa!!!

Haipppp! Tak baik tau!

Tahniah dan terima kasih banyak banyak kerana . . .

 

1717

Anda merupakan follower blog Saya Suka Menaip yang ke 1717…!! Hehehee nombor ni cantik dik, boleh buat nombor plat motor ke, kereta ke.. Hik hik hikk…

 

Follower bertuah itu adalah…..

161581_100000539617240_6653109_nNURUL HIDAYATI

  • Hehehee tahniah ye dik, dan terima kasih tak terhingga sebab adik sudi follow blog yang tak seberapa ni.
  • dan sorry sebab copy gambar adik. heheheee~
  • Ouhh seriously, I suka lah background blog u! Hehehee…
  • Blog beliau pun kemas.. masuk aje ke blog nye, berkumandang lagu romantis dari Korea.. Hehehee…
  • Jom singgah ramai ramai ke blog My Life Me milik beliau :)

 

 

Terima kasih lagi. Bye bye.


12 comments:

diana said...

oh..
nasibbaik nisa bagi tau blog dia ada lagu..
hahahahah

..hizamirahim.. said...

haha.
tahniah2.
XD

Nisa A. said...

@diana

ahahah kenapa??

Nisa A. said...

@..hizamirahim..

hehehe
thanksss...
tp xleh lawan zami la.. hehee~

~naddy~ said...

suke no tuh jugak ^^

~naddy~ said...

suke no tuh jugak ^^

~naddy~ said...

suke no tuh jugak ^^

Nisa A. said...

@~naddy~

:D

LoLyat Gang said...

bg la dia hadiah
ajak g mkn ke

Nisa A. said...

@LoLyat Gang

hehe KALAU dekat dan KALAU ade rezeki lebih insyaAllah :)

myracupcake said...

wahh great number tuu , eh eh picture kitepun ade dekat situ ! im 1715 hehe jom singgah jom ke myracupcake !

Nisa A. said...

@myracupcake

heheh thankss for dropping by :)

Copyright © Nisa Kay