Hek hek hekk boleh Nisa katakan yang Nisa sangat bahagia pada 8hb Januari 2011 hari tu. Kenapa? Mengapa??? Kalau kamu baca entry Nisa yang ini mesti kamu dah dapat agak tentang apa yang Nisa nak ceritakan.
Yeaahhh bebeh! Nisa telah tekadkan diri untuk hadir ke butik Old Blossom Box (OBB) setelah Nisa tengok announcement ni, di blog peribadi pemilik butik tersebut, iaitu Jezmine Zaidan.
Nisa pun tinggal di Seksyen 7 aje, sangat dekat dengan butik OBB, tapi selama ni tak pernah nak pergi / singgah. Hehehee~ So, Nisa tak kira, Nisa nak pergi jugak! Ternyata tak sia sia :D Jom tengok gambar di sekitar event yang sempat Nisa snap.
Haaaa see?? Ramai gila orang tau. Nisa pulak sampai dalam 12.30pm.. memang sangat ramai orang. Semua tengah rambang mata memilih baju prelove dari para blogger fashionista. Dah lah cantik cantik, ada yang branded. Yang penting murah! Hohohooo~
Alamak.. banyak pula yang berkenan di mata. Itu cantik, ini pun cantik. Pergi hujung sana sahaja dah berkenan dua tiga helai baju, pergi hujung sini pulak, ada lagi yang cantik cantik!! Aduhaiiii.. macam mana ni… Rambang mata betul! Hehee~
Yummy cuppy cakes by Shakira Sahil. Sweet & delicious!
Hehee insyaAllah ada masa dan rezeki lagi, Nisa nak datang sini lagi. Hehehee~ Boleh lah melawat Jezmine, bertanya khabar ke… cewahhh :D Ouhh yea, butik Old Blossom Box sangat cantik oke!
Entry akan datang, Nisa nak tayang gambar dengan Cik Epal, Shea Rasol, Adriani a.k.a. Miss Yanny, Zafirah Hanis a.k.a. Lady Fira dan dia yang cool giler Maria Elena Zarul …!!! Dorang sangat sweet, comel dan sporting! Hik hik hikk jangan jeles sayang :P
Nak balik Pahang. Bye bye.
dressing kalah artis.fuhyo!.comel gilak
ReplyDeleteRugi ouh ta pegy ary tuh..huhu
ReplyDeletebtw,tiz is my first time droppin at ur blog..n i totally like it..follow u keyh sis..;D
@cerah cerah
ReplyDeletehehehe
mana ada kalah artis. biasa2 aje la :)
@Izzah | zulkifli
ReplyDeletetakpe2 nnt leh gi next time :)
hehe
thanks for dropping by..
:)
review la sikit apa yg nisa dpt rembat kt sana ^^
ReplyDeleteok JELES sbb tak leh p sana.. jauh tue dowh.. wah cik nisa kamo beli banyak tue baju.. bak xoxo satu.. eh tak leh kamo saiz kecik .. saya size besar ahahahhaha... OBB rock kan.. jeles lagiiiiiiiii
ReplyDelete@ween
ReplyDeletehehe
tu lah..
nanti mmg ingat nak review :)
@lady XOXO
ReplyDeletehehe
xpe nnt lady xoxo nak dtg cni, bgtahu nisa ye. heheh~
leh kita g sama auww :D
ok. sgt jeles. sbb xdpt pi. :(
ReplyDeletebestnya + ramainya!
ReplyDeletehamboi nisa... kemain lagi.. berape riban habis kat butik.. hehe
ReplyDelete@sab
ReplyDeletehehe
nnt sab dtg shah alam kita pi sama2 ye :D
@sis shuhada
ReplyDeletehehee
tu lah :D
@yad'z
ReplyDeleteahha
xdelah riban2 pon..
:P