Sunday, January 2, 2011

Pertama Kali Sambut Tahun Baru? Apakah ? ?

Hehehee kepada yang baca entry sebelum ni, iaitu entry pasal boyfriend baru Nisa, Nisa mintak maaf sangat sangat kepada yang terkena / ter-percaya. Keh keh kehh~ saje je buat lawak tahun baru, ehh lawak kah?? Ahaaa :P

Oke oke jom jamu mata dengan lain lain gambar. Ouh ye semua gambar malas sangat nak edit ye. So abaikan muka buruk Nisa. Hehehee~

 

IMG_8837Hehehee muka excited habes on the way ke Alamanda Putrajaya. (Arrgghhh eyebag & jerawat!!)

 

IMG_8853

  • Muka kelaparan. Sampai di Alamanda, kami serang RASA Foodcourt sebelum masing masing tunjuk handal main game lumba kereta Daytona. Hahaha~
  • Suspek pada hari kejadian : Iejam, Myra, Ajak, Zuwairi, Meuz Angelo & Nisa.

 

IMG_8871Jom baham aiskrim Lecka Lecka sebelum tunjuk hebat main bowling!

 

IMG_8897Muka ceria sebelum perasan artis suara sedap giler. Lokasi, SUPERSTAR Karaoke. Haha

 

IMG_8912

Balik dari Alamanda, kami singgah Uptown Seksyen 24 Shah Alam untuk makan steamboat sedap. Sekali kami tengok ade errrr someone tengah hangat bergelek atas pentas, lagu Goyang Inul sihhh!!!!! Meremang bulu roma!

Ahhaaa this was like, the first time I ever celebrate new year's eve. Ahhaaaa... like seriously, every year, I will just stay at home, and this is the first time ever I'm staying outside. Means that I'm not at home during new year's eve. And I got chance to hang out with friends and my brother, celebrating new year. Errr can we call it a celebration? Hahaha~

Oke sempena tahun baru ni, Nisa nak panjatkan setinggi tinggi kesyukuran kepada Yang Maha Esa kerana dengan izinNYA Nisa masih hidup hingga ke hari ini. Alhamdulillah :)

More stories & pictures : CLICK HERE

 

 

Lapar lah. Bye bye.

4 comments :

Anisa Hang Tuah said...

happening (:

comel la kamu
(:

♥NuR SyAFiQah♥ said...

hehe..bestnye dpt celebrate new year..sy smbut kt atas bas je..huhu

Nisa A. said...

@Anisa Hang Tuah

hehehe thanks :D

Nisa A. said...

@♥NuR SyAFiQah♥

ehhehe
xpe insyaALLAH panjang umur next year ade ^^