Tuesday, January 4, 2011

Nisa Rasa Macam Lupa Buat Entry Azam Tahun Baru

Hai semua, Nisa kat sini.

Nisa rasa Nisa lupa post pasal azam tahun baru kot??? Yelah.. semua orang dok post pasal azam tahun baru.. tapi Nisa tak. Nisa pergi update mengenai perkara perkara lain. Hehehee

Agak agak terlambat sangat ke kalau Nisa nak post pasal azam tahun baru?? Alaaaa tak kesah lah kan.. Lagipun baru 4  hari kita hidup dalam tahun 2011. Ecewahhh~

 

IMG_8814 edited[ Red gypsy shawl courtesy of Asyazain's Shop, black inner, lycra dress courtesy of Batik Valley, skinny pants, shoes courtesy of Anne. ]

Full photo of what I was wearing during new year's eve that I celebrated with my friends and brother.

 

Sebelum tengok apa dia azam tahun baru Nisa, meh kita recap dulu azam tahun lepas. Tercapai ke tak??

1. Nak capai pointer yang bagus! : TERCAPAI !! Open-mouthed smile

2. Nak naikkan berat badan : Failed! Berat makin turun ade lah! Sad smile

3. Nak study rajin rajin : Rasanya tercapai lah kot, sebab tengok pointer la. hehe  Smile with tongue out

4. Nak belajar main gitar : Failed! Tak sanggup rosakkan jari Thinking smile

Errr sebenarnya Nisa lupa pulak apa azam yang lainnya. Hek hekkk~

 

Picture2040Dah lama tak lukis dan warna. sorry ye kalau buruk.

 

Azam tahun 2011 :

1. Study smart, nak improve dan maintain pointer :D

2. Banyak bersabar dengan cabaran dan dugaan.

3. Nak naikkan berat badan!! Hujung tahun ni mesti dapatkan 50kg – 55kg!

4. Nak kurangkan tabiat tidur lewat dengan kadar 30% !!

Hmmm.. setakat ni, ini aje target utama Nisa buat masa sekarang. Yang lain lain tu lebih kepada wishlist kot. hehee…

Wishlist??? Ouh tak berani nak buat wishlist lah dalam masa terdekat nih. Hehehee sebab institusi kewangan meruncing gara gara yuran mahal justeru menyebabkan baki PTPTipu yang diterima kurang berbandaing semester lepas.

Okelah sayang sayang semua.. Semoga kamu semua pun capai azam masing masing ye?? InsyaAllah :)

 

 

Penat, lapar. Bye bye.


17 comments:

  1. wahhhhh,semoga tercapai eh cik nisa :D

    ReplyDelete
  2. hehe.selamat haun baru 4 hari yg lepas ;P .semoga azam tercapai ye ;DD

    ReplyDelete
  3. smoga terdcapai impiant2 tu..smoga makin membesar...

    ReplyDelete
  4. about pointer n berat badan kita sama lah....
    jenuh mkn byk pun tetap berat turun... sadis betul lah.. :P

    ReplyDelete
  5. @ayienchan

    ahahaaa
    selamat tahun baru jugak
    :D tenkiu!!

    ReplyDelete
  6. @MuchuNadh

    tu lah pasal, nak kena try weight gain gak nih~

    ReplyDelete
  7. erk,kite nak turunkan berat badan ni.transfer lemak jom kehkehkehkeh :)

    ReplyDelete
  8. @cik kia

    hehe jommm.. transfer pakai bluetooth boleyh?

    ReplyDelete
  9. semoga capai target ye sis... hehe

    ReplyDelete
  10. beshnyer berat badan xnaik2....

    "lemak" i nie degil!menci tau!!!

    (T______T)

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay