Friday, January 21, 2011

Nisa menyanyi di open stage UPTOWN?? Ehhhh tu budak lelaki sebelah pintu laaa… Hizami Rahim kan? Kan? Kan??

(AMARAN..!!! Entry ini entry panjang dan penuh dengan aksi aksi yang tidak diingini. Hohohooo!!!)

  • Fuiyooooo tajuk entry kali ini paling panjang dalam sejarah aku ber-blogging (kot??)….
  • Lepas tu tajuk kasi bikin dup dap dup dap sikit. Oke itu bunyi jantung aku sebenarnya =.=”
  • Nak tahu kisah tak?? Nak tahu kisah tak??? Meh la mari rapat mari dekat daku nak habaq mai.. hohooo~

 

Budak lelaki sebelah pintu laa… wow!! Hensem nyeee.. mak pegi pinang dia cepat!!!

Hahaha ooppss maaf sub-topic punye tajuk ni macam gatai bebenor. Hahaha…. Alkisahnye daku dan kengkawan menjejakkan kaki di uptown Shah Alam, di Seksyen 24 sinun.. entah apa mimpi kawan aku si Iejam ajak karaoke kat open stage kat situ. Aku dengan suara yang baru sembuh gara gara sakit tekak terus me-reject lamaran beliau. Ehh!! Bukan.. ajakan beliau. Aku suruh Ana laa pegi nyanyi lagu ngan Iejam, sebab beliau nak nyanyi lagu Sandarkan Pada Kenangan.

Lepas tu, sampai dekat kaunter DJ di tepi stage tu, aku nampak…..

Hizami 2

  • Eh ehhhh??? Budak lelaki sebelah pintu? Biar betol? Apesal dia ada kat Shah Alam nih??? Bukan dia kat Melaka ke???
  • Aku tenung lagi.. ehhh beliau ke ni? Apesal lah hensem bebenor hah?
  • Sikit lagi aku nak lari gi kat dia and mintak nombor talipon bergambor bersama. Hahahaaa!!!

 

Pandang pandang tenung tenung. ALAMAK.. minah baju hitam sebelah dia tu, awek dia ke??? Ouhhh makan hati nyahhh~

Oke sesi tenung tenung berterusan. Aku jalan depan sikit, saja buat buat nak pergi pilih lagu, sebab file senarai lagu di tangan beliau! Oke aku sunggoh ler poyo!! Sekali lagi, hampir aku tegur dia.. Then.. jeng jeng jeng!! BUKAN BELIAU lahhhh.. berkecai dowh hati aku. Oke ini sangat melampau lampau. Hahahaa~

Alaaa mamat ni kacau konsenstrasi aku nak pilih lagu laaa… Muka dah hensem… sekali naik pentas, beliau nyanyi lagu Meet Uncle Husin, alaaa lagu berhantu Lagu Untukmu tu.. dengan lagu Sofea Jane by Black.

Mak aihhh sikit lagi nak terjatuh aku sebab lemah longlai lutut aku dengar suara dia. Macam Lan vokalis Azlan & The Typewriter laa!! Makkkkk.. kempunan aku. Hahaa takde motif sunggoh!

 

Hizami 1

  • Oke, bayangkan muka mamat tu cokelat sikittt dari kulit Hizami Rahim ni haaa.. lepas tu, part rambut cacak2 tuh boleh lakk kaler perang! Haaa bayangkan cepattttt…
  • Rugi lak tak bawak DSLR tadi.. kalau dah, kompem laa daku curi amik gambar mamat tadi, baru la leh buat comparison.. Ye tak??
  • Oke kalau nak lebih tepat, mamat tadi muka dia ala ala Fiq, bekas DJ Hotfm

fiq_800Picture source here.

  • Wuuu begitulah cerita menggemparkan, lintas langsung dari Nisa A, di Uptown Shah Alam, Seksyen 24.
  • Kesimpulan, Nisa bukanlah terserempak dengan Hizami Rahim si budak lelaki sebelah pintu tu pon.. pelanduk dua serupa kot!
  • Hahahaa aku rasa aku buat lawak aje pagi pagi buta nih. Ehh lawak kah? Hohohooo~
  • Kepada budak lelaki sebelah pintu, sorry laa Nisa cilok gambar anda then tempek kat sini.. hehee tapi seriously serious! Mamat tuh memang iras bebenor dengan zami tauuu!

 

Aku nyanyi jugak tadi… Duet dengan Iejam, melalui lagu Ada Apa Dengan Cinta. Ade abang hensem suluh laser kat muka aku lak. Bila aku pandang, beliau angkat thumbs up kat aku. Hahaa~

 

 

PSSTTTTT!!! Kepada encik Fahrin Ahmad kesayangan ku, jangan risau. Kamu tetap di hati ku. Cewahhh!!

 

Oke.. ngantok lah baca entry panjang panjang. Bye bye.


22 comments:

  1. hahahaha..marah fahrin ahmad bila bace entry ni :P

    ReplyDelete
  2. @cerah cerah

    ahahaha
    tu laa pasal..
    jap2 nak tmbh note untuk FA :P

    ReplyDelete
  3. hahaaha..
    naseb x serbu je..
    kalo x msti malu kn slh orng..
    hhuhu

    ReplyDelete
  4. wahh! Budak lelaki sebelah pintu memang ramai peminat nah :) Feel free visit mine , ada new entry pasal lelaki gila seks . Makin menular skrg neh :( Oh god . thanks :) http://proudtobeatyn.blogspot.com/2011/01/hai-lelaki-piglet.html

    ReplyDelete
  5. haha.
    boleh pulak?
    okay2.
    pasneh kite karok same2 ye?
    :P

    ReplyDelete
  6. tapi boy next door nampak kecil dan rendah , mgapa ya ? XD

    ReplyDelete
  7. haha...bertuah tuan punya badan di sebelah pintu tuh... ramai peminat rupanya...
    klo ada peluang, aku nak duet ngan ko lak cik nisa....

    ReplyDelete
  8. hahahah,nisa,wat malu la der!!!~~~
    eih! g uptown ke.. x ngajak!! sy suda amat2 dekat maa.!!! hahaha

    ReplyDelete
  9. cam x hensem je aku tgk bdk lelaki sebelah pintu
    hahah

    ReplyDelete
  10. @..hizamirahim..

    ahhaha
    tu lahhhh... ingat kan zami lah tadi.
    dah pelik giler dah.. ahhahaa

    oke no hal lah ^^

    ReplyDelete
  11. @~boy @ Mr. K~

    hehehe
    insyaALLAH...
    tp suara Nisa x sedap pon.

    ReplyDelete
  12. zamiii...!!!!!!!!
    ahahaha... tak masal...
    muke memang cam fiq lah...
    zami + fiq + mamat karok = agak2 muke sape yang kuar nyahhh???
    hahahhaa

    ReplyDelete
  13. @yad'z


    ahahahhaaa...
    fahrin ahmad maybe??
    ahaha

    :P

    ReplyDelete
  14. Auw! memang hensem ah .

    mood : gewdix! hihi

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay