Friday, January 7, 2011

Mekap tebal. Malu nye auwwwww~

 

Picture2045

Nampak tak???? Dengan bibir di salut lipstick merah Elianto, muka lak rasa pelik di tancap dengan foundation Simplysiti dan bedak Maybelline. Pipi pulak macam lebam kena tumbuk, gara gara sapuan blusher MAC memang striking habis!

Oopss! Nisa mekap bukan saja saja, bukan main main, bukan nak cuba try test atau suka suki nak bazir mekap. I’m going to have photoshoot of muslimah attire, which is Arbaya (did I spell it right??). It will going to be pictures for a friend for his final project.

So my friend, Anne was the person who was responsible to put tons of make up on my face! Ahhaaa~

 

 Picture2070

Oopss!! I’m not alone! Hahaa.. There will be 3 models for this photo shoot. Ouhh I’m glad to have this chance, even though this shoot is being done in order to help a friend. It’s okay and I really appreciate this chance, because before this I think I do not do any muslimah attire photo shoot yet.

Ouh yea.. So, the 8th part for the sequel Aku, Dia dan DSLR will be the special edition which is “Muslimah Attire”. Ouhh I’m so excited to share it with you guys :)

 

 

Satu hari suntuk. Penat. Bye bye.

16 comments :

rafie said...

wow. cantik. dh bleh apply utk mekap artis nie. =)

si pendek dan moody said...

mekap tebal asal lawa tidak apaaa ;D

saya_arief said...

nak amik gamba macam tu jugak lah..
hahaha..
boleh x?
;p

milimilo said...

nisa ni mekap tebal ke tak mekap langsung ke tetap chantek gak.sumpah lawa! =)

Syed Hilmi Syed Yahya said...

haha...gincu tebal...x sbar nk tungu entry nisa Aku, Dia dan DSLR [Part 7]..nk tengok stail muslimah nisa n makeup yg dikatekn tebal 2,,,heheh

✿ YaYa ✿ said...

he3..
chumell gmbr tuh..
rase mcm jelez~

Nisa A. said...

@rafie

hehee
cantik ke??
thanks :D

Nisa A. said...

@si pendek dan moody

hehehe
x konfiden lak nak mekap tebal2 nih. ase pelik ckit :P

Nisa A. said...

@saya_arief

hahaha
boleyhhh :P

Nisa A. said...

@milimilo

hehe
takdelah.. bese2 aje..
kat luar x cmni pong
:P

Nisa A. said...

@Syed Hilmi Syed Yahya

hehee
thankss ^^

Nisa A. said...

@✿ YaYa ✿

hehee
thanks.. bese2 aje nih ^^

sab said...

haih. bile la dpat photoshoot dgn lisa nie kan.. hurm.

Nisa A. said...

@sab

NISA laaa wuwuwuwuwwuu~
tu lah.. bila lahh kita dpt photoshoot sama kannn :P

Nadzirah said...

Mcm tak ade beza. maseh cun lagik ! heee :)

Nisa A. said...

@Nadzirah

hehe thankss :D