Tuesday, January 4, 2011

Makan Hati La Semua Peminat Justin Bieber. Tengok Gambar Beliau Peluk Cium Siapa Ni ? ?

Haaaaaaaa patah hati, hancur berderai, lumat macam kena tumbuk dengan lesung batu saiz 40, berkecai macam terhempas kat batu, lemah longlai macam orang nak lemas. Haaaa… Korang ada rasa macam tu tak??

Kalau tak rasa cepat rasakan sekarang!! Hayati lah!! Hahahaa!!! Oke Nisa ngaku Nisa pon patah hati laa dengan Justin Bieber ni. Chenta suci ku selama ni rupanya sia sia bila beliau beraksi asmaradana pulak dengan orang lain.. ADUHHH!!! Perasan sudah! Hahaa~

 

SIAPA????

selena-gomez-justin-bieber-kissing-couple-01Hah! Nah amikkkkk!!!! Makan hati tak??? Makan hati tak?? Oke Nisa ngaku Nisa makan hati nyahhh!!!!! Ouhhh Justin Bieber! Rupenye selama kita berjauhan, you curang ye!!

 

selena-gomez-justin-bieber-kissing-couple-15WHAT THE ???!!! Tu dok peluk peluk pulakkkkk dengan SELENA GOMEZ!!! Haiyarkkk!!! How could you bebeh!!

 

selena-gomez-justin-bieber-kissing-couple-16HAH! Tak padan dengan umur you ni tawwww.. Ouch!! Justin Bieber, you just break everyone’s hearts. Ha ha haa!!! Ooooo rupenye kau bersuka ria cuti cuti Malaysia.. ehh bukan! Caribbean laaaa… Bukan main kamu dua orang ni yeh! Cheese cake betol!

 

P/S : Ouhh ye cerita hangat hot meletops ni Nisa baca di blog Encik Hairul atau nama glemer beliau Kay. Haa jom terjah blog beliau ramai ramai untuk ngorat beliau! Ehhh.. bukan bukan!! Untuk tengok banyak lagi gambor Justin Bieber nih bermesra mesraan dengan Selena Gomez. [ KLIK DI SINI LAJU LAJU !!! ]

 

 

Jahat you ni Justin, I patah semangat nak tengok movie you dah. Haha. Bye bye.


28 comments:

  1. hehe.. jeles ye kamu......
    sentap nyahhhh... ngeh3x...

    ReplyDelete
  2. what ?
    sejak bila c selena uh nan justin ?
    aish . terlepas lak na usha justin uh .
    ta leyh jadi ny , na serang larh selena uh dengan pedang samurai dan segala macam bagai .
    haha !

    ReplyDelete
  3. eh, dia kn dak sekolah,,
    nape la jd camni..
    hahaha(ayat nk sedap kn ati ni)
    hehehe

    ReplyDelete
  4. @yad'z

    hahaaa JB curang ngn kite sob3~
    :P

    ReplyDelete
  5. you memang dah dicurangi lah...
    sebelum die ngan selena ni, i dengan JB dah ditunangkan sejak kecik tau... i jek yang reject die... nyiah3x..... wakakakaka

    ReplyDelete
  6. JANGAN NGORAT SAYA YE.... Hati untuk cik nisa suke menaip je... hahahahahahaha... thanks!

    ReplyDelete
  7. nasib tak fanatic JB ni, fuhhh lega

    ReplyDelete
  8. nasib baik Fahrin Ahmad x curang eh,,,klau x,lgi sedih n patah haty org 2,,hehe

    ReplyDelete
  9. lalalala~ xjeles. pun..haha ;p

    ReplyDelete
  10. blogwalking & follow...

    nnti mehla jenguk blog comey nor (^_^)


    p/s:patah hati gak...suka ngan justin bieber gak..menci!!!

    ReplyDelete
  11. wuwuwuuw pelik la kenape ramai suka selenea gomez ni? ku rasa dia ni mcm pelik sikit T_T

    ReplyDelete
  12. hye tuan belog..mira singgah kat belog kamu...:) salam kenal

    ReplyDelete
  13. @Halia Kentang @ Annpaan

    ahhaaa tu laj, kecik2 nih si JB ni da pandai cmni. hahha~

    ReplyDelete
  14. @yad'z

    cheeiitttt~
    mane adeeee.. i kenal JB dr kuar perut mak lg tau. ahaaa~
    :P

    ReplyDelete
  15. @..hizamirahim..

    aaahhhhaaa..
    nasib la selena gomez curang ngan ada :P

    ReplyDelete
  16. @Pyka Rahmat

    hahaha
    tulahh..
    nasib baik, tp i yg merana. ouchhh :P

    ReplyDelete
  17. @sab

    hahah
    ececehhhh sab.. yeke nih???
    betol ke x jeles??
    ahakss ^^

    ReplyDelete
  18. @Liyana Lunia.

    tp beliau comel!
    itu x dpt dinafikan. hek hekk :P

    ReplyDelete
  19. @My MiRa

    hye there..
    thanks for dropping by :)

    ReplyDelete
  20. Amboi,sesedap rasa je selena tu rampas boyfriend aii. Hahaha...

    ReplyDelete
  21. @Sheaa :D

    ehhh
    kita bermadu ke?? JB tu bf kite jugakkk
    ahakss ^^

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay