Tuesday, January 4, 2011

Makan Hati La Semua Peminat Justin Bieber. Tengok Gambar Beliau Peluk Cium Siapa Ni ? ?

Haaaaaaaa patah hati, hancur berderai, lumat macam kena tumbuk dengan lesung batu saiz 40, berkecai macam terhempas kat batu, lemah longlai macam orang nak lemas. Haaaa… Korang ada rasa macam tu tak??

Kalau tak rasa cepat rasakan sekarang!! Hayati lah!! Hahahaa!!! Oke Nisa ngaku Nisa pon patah hati laa dengan Justin Bieber ni. Chenta suci ku selama ni rupanya sia sia bila beliau beraksi asmaradana pulak dengan orang lain.. ADUHHH!!! Perasan sudah! Hahaa~

 

SIAPA????

selena-gomez-justin-bieber-kissing-couple-01Hah! Nah amikkkkk!!!! Makan hati tak??? Makan hati tak?? Oke Nisa ngaku Nisa makan hati nyahhh!!!!! Ouhhh Justin Bieber! Rupenye selama kita berjauhan, you curang ye!!

 

selena-gomez-justin-bieber-kissing-couple-15WHAT THE ???!!! Tu dok peluk peluk pulakkkkk dengan SELENA GOMEZ!!! Haiyarkkk!!! How could you bebeh!!

 

selena-gomez-justin-bieber-kissing-couple-16HAH! Tak padan dengan umur you ni tawwww.. Ouch!! Justin Bieber, you just break everyone’s hearts. Ha ha haa!!! Ooooo rupenye kau bersuka ria cuti cuti Malaysia.. ehh bukan! Caribbean laaaa… Bukan main kamu dua orang ni yeh! Cheese cake betol!

 

P/S : Ouhh ye cerita hangat hot meletops ni Nisa baca di blog Encik Hairul atau nama glemer beliau Kay. Haa jom terjah blog beliau ramai ramai untuk ngorat beliau! Ehhh.. bukan bukan!! Untuk tengok banyak lagi gambor Justin Bieber nih bermesra mesraan dengan Selena Gomez. [ KLIK DI SINI LAJU LAJU !!! ]

 

 

Jahat you ni Justin, I patah semangat nak tengok movie you dah. Haha. Bye bye.

28 comments :

yad'z said...

hehe.. jeles ye kamu......
sentap nyahhhh... ngeh3x...

Qien Hikari said...

what ?
sejak bila c selena uh nan justin ?
aish . terlepas lak na usha justin uh .
ta leyh jadi ny , na serang larh selena uh dengan pedang samurai dan segala macam bagai .
haha !

Halia Kentang @ Annpaan said...

eh, dia kn dak sekolah,,
nape la jd camni..
hahaha(ayat nk sedap kn ati ni)
hehehe

Nisa A. said...

@yad'z

hahaaa JB curang ngn kite sob3~
:P

Nisa A. said...

@Qien Hikari

hahaaaa jommm :P

yad'z said...

you memang dah dicurangi lah...
sebelum die ngan selena ni, i dengan JB dah ditunangkan sejak kecik tau... i jek yang reject die... nyiah3x..... wakakakaka

..hizamirahim.. said...

oh.
selena gomez?
oh tidak.
=.=

Hairul @ Kay said...

JANGAN NGORAT SAYA YE.... Hati untuk cik nisa suke menaip je... hahahahahahaha... thanks!

Pyka Rahmat said...

nasib tak fanatic JB ni, fuhhh lega

Syed Hilmi Syed Yahya said...

nasib baik Fahrin Ahmad x curang eh,,,klau x,lgi sedih n patah haty org 2,,hehe

sab said...

lalalala~ xjeles. pun..haha ;p

:: noremy anak rahmat :: said...

blogwalking & follow...

nnti mehla jenguk blog comey nor (^_^)


p/s:patah hati gak...suka ngan justin bieber gak..menci!!!

Liyana Lunia. said...

wuwuwuuw pelik la kenape ramai suka selenea gomez ni? ku rasa dia ni mcm pelik sikit T_T

HonEyBuNNy said...

;-)

My MiRa said...

hye tuan belog..mira singgah kat belog kamu...:) salam kenal

Nisa A. said...

@Halia Kentang @ Annpaan

ahhaaa tu laj, kecik2 nih si JB ni da pandai cmni. hahha~

Nisa A. said...

@yad'z

cheeiitttt~
mane adeeee.. i kenal JB dr kuar perut mak lg tau. ahaaa~
:P

Nisa A. said...

@..hizamirahim..

aaahhhhaaa..
nasib la selena gomez curang ngan ada :P

Nisa A. said...

@Hairul @ Kay

ahahahahhahaa
wahh gitu yeh.
sama2 :P

Nisa A. said...

@Pyka Rahmat

hahaha
tulahh..
nasib baik, tp i yg merana. ouchhh :P

Nisa A. said...

@Syed Hilmi Syed Yahya

xpeee
Fahrin Ahmad setia ngan kiteeee je :P

Nisa A. said...

@sab

hahah
ececehhhh sab.. yeke nih???
betol ke x jeles??
ahakss ^^

Nisa A. said...

@:: noremy anak rahmat ::

hahaha sabar je la yek :P

Nisa A. said...

@Liyana Lunia.

tp beliau comel!
itu x dpt dinafikan. hek hekk :P

Nisa A. said...

@HonEyBuNNy

:)

Nisa A. said...

@My MiRa

hye there..
thanks for dropping by :)

Sheaa :D said...

Amboi,sesedap rasa je selena tu rampas boyfriend aii. Hahaha...

Nisa A. said...

@Sheaa :D

ehhh
kita bermadu ke?? JB tu bf kite jugakkk
ahakss ^^