Sunday, January 30, 2011

Korang dah join group SAHABAT BLOGGER ke belum?

  • Macam satu fenomena! Hahahaa dah lama dah nak tulis pasal group kat facebook nih… tapi tidak kesampaian..
  • Hahaha sekarang ahli group yang terkini dah nak mencecah 2000… ha jom la ramai ramai join ye

 

166106_1571460684549_1176470446_31352011_7863427_nKlik pada banner SB untuk ke page group SB di facebook!

  • Ouhhh apa yang boleh aku kata ialah, ahli ahli SB memang hiperaktif! Superaktif!
  • Ramai yang rajin blogwalking, terutamanya time internet tengah laju ke, tengah malam minggu ke..
  • So, ianya platform yang baik untuk kita promote entry blog, di samping itu dapat mengeratkan silaturahim sesama blogger..
  • Blogger otai pon selalu lepak kat situ, macam Ben Ashaari, Mat Gebu… so korang yang newbie boleh la mintak nasihat atau tips kat diorang oke?
  • Pagi tadi ade gathering Sahabat Blogger kat Times Square tapi Nisa tak dapat pegi.. sob sob sob~
  • Ohh ya.. Nisa nak buat bloglist untuk ahli SAHABAT BLOGGER sahaja ya. Tinggalkan link please :)

 

Hujan yang turun bagaikan mutiara. Bye bye.


94 comments:

  1. dah..mmg sgt meriah kt situ..
    buat mase ni emiey jadi pemerhati snyap je dulu, sgan r..hahaha

    :)

    ReplyDelete
  2. Hai , saya datang dari SB.

    http://kotakkosong-aina.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. hihi... dh..
    http://noraamila.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. dah join SB. memang aktif kat sane.

    http://athirahmedanpunye.blogspot.com;)

    ReplyDelete
  5. http://faridkamilmaravilla.blogspot.com

    nice blog..i loike pink!

    ReplyDelete
  6. http://lilyelisaabubakar.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. http://nedie92.blogspot.com/

    ^^..

    blog baru nk begerak ni..hehe

    ReplyDelete
  8. fiifey nak join boleh? here is my link. hehe

    http://fifieylycheemaration.blogspot.com

    i'll put ur link on mine too:)
    take care sis.

    ReplyDelete
  9. Siti pun selalu lepak kat SB..^^

    http://ctsweet111.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. http://nurulafiqahlifestory.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. hye nisa nie link miaa
    www.miaamungen.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. amek ney , heheheh .
    http://wannalifegurl.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  13. yeap.. punye laju dorg balas..
    sekejap je post dah lari.. =(

    ngee...

    ReplyDelete
  14. http://zaft3.blogspot.com/
    ni linknye ye...hehe

    ReplyDelete
  15. http://iqbalhakimi/blogspot.com

    hehe...geng sb jugak..

    ReplyDelete
  16. http://sadiqpatrick.blogspot.com

    majulah SB untuk negare~! hehe..

    ReplyDelete
  17. dari SB,sggh dtg sini..
    sy slh sorg SB yg hyperactive..ngeehee
    :D

    ReplyDelete
  18. http://masluvnerul.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. saya sahabat blogger! eh,tp dah deactivate fb. still kire ke x eh? huhu. anyway,

    http://etykus.blogspot.com/ :)

    ReplyDelete
  20. Salam..
    Aku dah join..
    Aku bagi link nie..

    http://renunganask.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. http://guessthisisacityofthesky.blogspot.com/

    SkY nak join ye dari shabat blogger hehe

    ReplyDelete
  22. http://kyrahasman.blogspot.com/
    hehee

    ReplyDelete
  23. http://em-a-wai-a.blogspot.com/

    ^_^

    ReplyDelete
  24. nizam nak gak...
    http://ahmadnoraznizam.com/blog

    ReplyDelete
  25. benda baik jgn ditolak

    here's mine

    http://kiflimally.blogspot.com/

    ReplyDelete
  26. hey hey..nak join jugak :D
    http://taufiqtiramisu.blogspot.com
    thanks

    ReplyDelete
  27. http://eyqaatiqah.blogspot.com

    ReplyDelete
  28. nak join jgk...http://www.mieraamyrakzz.blogspot.com

    ReplyDelete
  29. hanna pun nak :)

    http://hannamontelna.blogspot.com

    ReplyDelete
  30. baru masuk group ni semalam. boleh ke tersenarai? hehe

    http://gedungrasa.blogspot.com

    ReplyDelete
  31. hye dear...akk nak join jugk yer..walaupon dah tua tp xsalah kan?hiks
    www.diarimamaqadida.blogspot.com
    tq nisa!

    ReplyDelete
  32. sudahhhh ! :D
    http://nurulammarminho.blogspot.com/

    ReplyDelete
  33. dah sngt femes dah SB ni. Hehe.naz pn antara yg dah lama join SB.

    http://yslgalz213.blogspot.com/

    ReplyDelete
  34. wah.dah join SB..^__^
    http://mialurveff.blogspot.com/

    ReplyDelete
  35. http://shahielac.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  36. ok. sab pn mahu bgi link. wee~ saya ahli SB!

    http://mrsgforgg.blogspot.com

    ReplyDelete
  37. http://siapapunyabelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  38. mmg aktif sngt diorang kat sne..lau online mmg notification xputus2 ha..huhu2..sy dah letak link kat komen SB..tpi letak la sekali lgi kat sni bleh kan?..heeh2...

    http://senydream9.blogspot.com/

    ReplyDelete
  39. http://mohdsyafiqrosli.blogspot.com..

    hehe join

    ReplyDelete
  40. SB memang sangat meriah... best...

    ReplyDelete
  41. http://kelipenang-aquamutiara.blogspot.com/

    ReplyDelete
  42. @Ayeem Jemain

    hehehe
    alhamdulillah setakat ni boleyh lg manage :D

    ReplyDelete
  43. thanks kat semua yang dah letak link oke..
    bukan Nisa taknak amik link yang telah disenaraikan oleh admin SAHABAT BLOGGER.
    Tapi nisa nak tgk blogger yang aktif yang memberi respons.

    dan Nisa hargai sangat sangat kalau u guys letak link tu SEKALI SAHAJA.
    sama ada komen kat group SB atau drop ur link here..

    sebab kalau ade dua tiga kali send link, melambatkan proses nak masukkan link.

    ape2 pun thanks semua.. keep posting yeaaa :D

    ReplyDelete
  44. http://niniloveevangeline.blogspot.com/

    ReplyDelete
  45. http://bicarahatikulynda.blogspot.com

    ReplyDelete
  46. yad'z sahabat blogger... so, wajib letak kat sini kannnnnn... hehehe

    http://azyaleeya92.blogspot.com/

    ReplyDelete
  47. http://pcar19.blogspot.com

    baru je join..hehe

    ReplyDelete
  48. sys...zana pun mahu...
    http://puteriashazana.blogspot.com/

    ReplyDelete
  49. THANKS SEMUA YG SUBMITE LINK MASING2 :D
    nisa dah masukkan dalam bloglist sahabat blogger kat sidebar..
    rajin2 update ye semua :D

    ReplyDelete
  50. http://bellahalim.blogspot.com/ nak masuk bloglist jugak. :)

    ReplyDelete
  51. nk join jugak..^_^
    www.blogsukesuki.blogspot.com

    ReplyDelete
  52. bwuu je j0in bl0g niey.. segan plakk.. huhu

    pape pom minat ugk nk j0in... =)
    http://nurulfatini143.blogspot.com/

    ReplyDelete
  53. Saya Ahli Sahabat Blogger

    http://www.mejuez.com/

    ReplyDelete
  54. masukkn saye jgk dlm bloglist tu.. jgn luper.. hehehe.. kemain lagi aku..

    www.kepalalutut.blogspot.com

    ReplyDelete
  55. nak jugak xD
    www.fyalalolanx.blogspot.com

    ReplyDelete
  56. nisa..

    sye mintak review entry nie erk..??
    boleh x??
    btw nie link sye..

    http://fatinfarhanabambam.blogspot.com/

    hihi :P

    ReplyDelete
  57. mekaseh..nanti saya credit nisa k..

    entry saya yang ini pun nisa boley reblog..
    http://fatinfarhanabambam.blogspot.com/2011/02/just-for-fun.html#comments

    :)

    ReplyDelete
  58. blog kak nisa meletop . :)
    http://tyanova.blogspot.com

    ReplyDelete
  59. blog kak nisa meletop . :)
    http://tyanova.blogspot.com

    ReplyDelete
  60. ^^, kite pun mau join maaa...wink wink..**,
    http://hasleenee.blogspot.com/

    ReplyDelete
  61. NNT NA JOIN!

    http://honeypie-beez.blogspot.com/

    ReplyDelete
  62. sudi2 lah dtg blog wawa :)

    http://merahhjambu.blogspot.com

    ReplyDelete
  63. nk join jugk.hehe

    http://sitinursyahirahabdghani.blogspot.com/

    ReplyDelete
  64. http://ceritakamektok.blogspot.com/

    ReplyDelete
  65. http//:sayahsmd.blogspot.com. bru sgt wat blog

    ReplyDelete
  66. nisa..nisa...nisa..saya nak jugak...

    nah link sayer..hope sudi melawat..:)

    http://orkedbubu.blogspot.com/

    tengs...

    ReplyDelete
  67. @Nisa A [Saya Suka Menaip]


    Kak nisa sy nak msuk jugak dlm bloglist sb
    www.pinkexia.blogspot.com

    ReplyDelete
  68. im a new blogger.. jadi silent reader kejap. :D

    http://shydaa.blogspot.com

    ReplyDelete
  69. Ini url ainarebellious.blogspot.com

    ReplyDelete
  70. nak join gak...

    http://eynalollipop.blogspot.com

    ReplyDelete
  71. me too .
    http://shessimpleandordinary.blogspot.com

    ReplyDelete
  72. waaa..bestnya..teringin nak join..mcm best je..tapi...huhuhu..

    http://theredbloodlife.blogspot.com/

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay