Monday, January 17, 2011

Kerana MEREKA begitu berharga. . .

Wahhh!!! Berharganya mereka umpama berlian yang selautan.

  • Berharganya mereka kerana mereka sentiasa buat aku tersenyum.
  • Berharganya mereka kerana mereka sering memberi kata kata semangat di kala aku terdorong menulis entry penuh emosi.
  • Biarpun tidak mereka kenali ku secara rapat, atau ketemu setiap hari, namun setiap patah yang mereka tinggalkan di laman ini buat aku rasa dihargai, rasa tidak sunyi dan rasa bahagia.
  • MEREKA lah… para follower / visitor / silent reader / anonymous dan sesiapa yang pernah membuka laman blog picisan ku ini dengan sengaja atau tidak sengaja.

 

CaptureFollower terkini

  • Ouhh Nisa tunjuk ni bukan nak riak nak bangga. Nisa nak tunjuk kan sebahagian wajah wajah berharga buat Nisa.
  • Sayang korang tau! Thanks for your support and advice.
  • Really really apreciate it.. may ALLAH pay your kindness with something that greater than this :) InsyaAllah…

 

And to these people.. you guys are awesome! Writing about me in your blog, or mentioning my name / my blog’s name.. I really appreciate it. So jom terjah entry mereka :D

  • Budak Lelaki Sebelah Pintu mentioned my name in his entry when he received button-like design from my brother.
  • This girl, Wawa Zameri write about me in her entry, click here. Thanks dear :D
  • Sis Hazlina Shahrel mentioned me. Heeee segan auwww :P
  • This cute Shera wrote an entry about me, click here.
  • Lady Shana yang sweet itu ade mention nama kite lah.. auwww suke tau. Thanks dear! Read her entry HERE.

 

Thanks people! Mmuahhx! Bye bye.

16 comments :

amier azrul said...

aduhh.my pic kt follower tak de pon..
hehe

sab said...

kerana diri mu begitu berharga. :)

..hizamirahim.. said...

hehe.
dulu2 masa bace blog nisa, tak seramai sekarang kan?
tahniah.
keep up the good work.
;D

Lady Shana Sweet said...

e eh.. mcam kenal jer nama yg last tur.. huhuh thankz dear...

yad'z said...

bcoz dirimu BERprice lah.... hehehe

Nisa A. said...

@amier azrul

heheh
ade tuh kat dalam..~

Nisa A. said...

@sab

heheh
dirimu jua sab :D

Nisa A. said...

@..hizamirahim..

thankss zami :D

Nisa A. said...

@Lady Shana Sweet

hehe most welcome :D

Nisa A. said...

@yad'z


hahaha
pon boleyyyy~

iqbalhakimi said...

kenapa tak snap time saya follow =P

*just kidding ..hehe

Nisa A. said...

@iqbalhakimi

hehehe
thanks for dropping by here :)

zEri sAfEerA said...

wah,,, terasa istimewa kerana sy salah 1org dr mereka ;)

Nisa A. said...

@zEri sAfEerA

yaaa..
anda istimewa :D

rysa amanda said...

woaaa :)
pict rysa pun ada :) haha :D
terharu terharu.thankyou kakak ^^,

Nisa A. said...

@rysa amanda

thanks dear :D