Monday, January 17, 2011

Kerana MEREKA begitu berharga. . .

Wahhh!!! Berharganya mereka umpama berlian yang selautan.

  • Berharganya mereka kerana mereka sentiasa buat aku tersenyum.
  • Berharganya mereka kerana mereka sering memberi kata kata semangat di kala aku terdorong menulis entry penuh emosi.
  • Biarpun tidak mereka kenali ku secara rapat, atau ketemu setiap hari, namun setiap patah yang mereka tinggalkan di laman ini buat aku rasa dihargai, rasa tidak sunyi dan rasa bahagia.
  • MEREKA lah… para follower / visitor / silent reader / anonymous dan sesiapa yang pernah membuka laman blog picisan ku ini dengan sengaja atau tidak sengaja.

 

CaptureFollower terkini

  • Ouhh Nisa tunjuk ni bukan nak riak nak bangga. Nisa nak tunjuk kan sebahagian wajah wajah berharga buat Nisa.
  • Sayang korang tau! Thanks for your support and advice.
  • Really really apreciate it.. may ALLAH pay your kindness with something that greater than this :) InsyaAllah…

 

And to these people.. you guys are awesome! Writing about me in your blog, or mentioning my name / my blog’s name.. I really appreciate it. So jom terjah entry mereka :D

  • Budak Lelaki Sebelah Pintu mentioned my name in his entry when he received button-like design from my brother.
  • This girl, Wawa Zameri write about me in her entry, click here. Thanks dear :D
  • Sis Hazlina Shahrel mentioned me. Heeee segan auwww :P
  • This cute Shera wrote an entry about me, click here.
  • Lady Shana yang sweet itu ade mention nama kite lah.. auwww suke tau. Thanks dear! Read her entry HERE.

 

Thanks people! Mmuahhx! Bye bye.


16 comments:

  1. aduhh.my pic kt follower tak de pon..
    hehe

    ReplyDelete
  2. kerana diri mu begitu berharga. :)

    ReplyDelete
  3. hehe.
    dulu2 masa bace blog nisa, tak seramai sekarang kan?
    tahniah.
    keep up the good work.
    ;D

    ReplyDelete
  4. e eh.. mcam kenal jer nama yg last tur.. huhuh thankz dear...

    ReplyDelete
  5. bcoz dirimu BERprice lah.... hehehe

    ReplyDelete
  6. kenapa tak snap time saya follow =P

    *just kidding ..hehe

    ReplyDelete
  7. wah,,, terasa istimewa kerana sy salah 1org dr mereka ;)

    ReplyDelete
  8. woaaa :)
    pict rysa pun ada :) haha :D
    terharu terharu.thankyou kakak ^^,

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay