Wednesday, January 19, 2011

Kembang nye daku… kembang nye….

Jangan salah faham. Jangan cepat fikir lain. Haaaiiippp!! Jaga jaga, ada yang nakal yekkk. Hek hek hekkkk….

Apa yang kembang? Apa yang mengembang ? ? ?

 

Jeng jeng jenggggg :D

*

 

*

 

*

ben add akuFuiyoo fuiyoo ! ! !

 

  • Tuuuuuuuu dia orang popular mai fesbuk Nisa. Hahahaa terkujat lah jugak tengok beliau add daku.
  • Yelah siapa lah daku ni kannnn.. Sehari nak tengok friend request tu alahaiiii susah sangat.
  • Hehehee tapi daku lagi selesa begitu, kerana pengalaman lalu berhadapan dengan stalker tegar dan pemilik akaun fesbuk yang tidak bertanggungjawab.
  • Maaf ye kalau ada yang tertanya tanya kenapa Nisa tak approve di fesbuk atau susah nak cari fesbuk Nisa.
  • Nisa ni memang jenis yang susah nak approve orang yang tak dikenali. Takut juga peristiwa lama berulang kan.
  • Bukan nak berburuk sangka dengan orang ramai, tapi abah Nisa sendiri yang berpesan supaya lebih berhati hati bila menggunakan laman web sosial.

Nisa sangat sangat hargai kepada semua yang LIKE fan page Saya Suka Menaip di facebook. Dan kalau ada apa apa pertanyaan ke, nak borak borak ke, do drop something on the wall :)

 

 

 

Masih kembang. Nak terkoyak dah hidong neh. Haha. Bye bye.

16 comments :

mr.panda said...

hahahha..ape lah nisa neh...igtkan ape la yg kembang td..jgn smpai pecah da la hdung tu..=P

Mfs said...

baguih betoi anak abah neh..dengaq kata sunggoh..hekhek ^__^

..hizamirahim.. said...

wah.
dasat2.
taniah ye.
XD

Nisa A. said...

@mr.panda

ahahhaa
sikittt lg nak pecah kot :P

Nisa A. said...

@Mfs

ahahahhaaa
beselahh
:P

Nisa A. said...

@..hizamirahim..

hahaha zami lagi dasat kot :P

ofcuz said...

alllllllllllllllaaaaaaaaaaaaa~
nape aku add,xnak bagge... hohoho

LoLyat Gang said...

sape ben ashaari ni ?

mizahhussein said...

hehee same laa kitew . sussah nak approve org kalau ktew ta kenal niee . ngee :)

Nisa A. said...

@ofcuz

hahaha
:P

Nisa A. said...

@LoLyat Gang

blogger terkenal :)

Nisa A. said...

@mizahhussein

hehe yuppp :D

nurul ain said...

wahh ! dahsyat tuh.blogger feymes add sys nisa :) eh,sys nisa pon feymes what.ramai yg tahu blog sys.

LoLyat Gang said...

bosan je aku tgk blog ben ashaari tu
haha

Nisa A. said...

@nurul ain

hahaha
i biasa2 aje sis :D

Nisa A. said...

@LoLyat Gang

hehehe
takpe. mungkin bosan bg anda. sy hormati pandangan anda :)
lagipun setiap org mmpunyai pendapat berbeza. kan?